Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lett ennyi putyin-párti...

Hogyan lett ennyi putyin-párti magyar 12 év alatt?

Figyelt kérdés

Én emlékszem még Orbán Viktor 2000-res évekből ismert orosszellenes szólamaira, több rokonom emiatt szavazott a fideszre.

Hogyan lett most a fideszes hívők orosz, de inkább putyin-pártiak? Senki sem emlékszik az orosz tankokra? Hogy bírta így àtnevelni a szavazótáborát, akik 12 évvel ezelőtt pont az ellenkezője miatt szavaztak rá?

2022. márc. 12. 21:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
#19 Szerintem a 18-as kommentem már válasz erre a kérdésre, így a kérdés felesleges, és kissé fárasztó is már. Sejtem, hogy önellentmondásra akarsz rávezetni, de nem tudsz, mert egy szót nem írtam itt Magyarországra külön kitérve.
2022. márc. 12. 23:09
 22/31 A kérdező kommentje:
20-as ez számomra elfogadható érv lenne, ha 15 éve nem oroszellenességgel kapmányolt volna. 15 év az közel sincs egy embrröltôhoz, nem lehet azt mondani, hogy újak vagy régiek, ez egy generáció.
2022. márc. 12. 23:17
 23/31 anonim ***** válasza:
14%

21

Hosszú ideig arról cikkezett az ellenzéki média, hogy illiberálisok vagyunk, Orbán is ezt mondta. Na most akkor adja magát a kérdés, hogy itt miről nem beszélhetsz, ha már arról írtál, hogy egy illiberális államban nem lehet bármiről?

2022. márc. 12. 23:19
 24/31 A kérdező kommentje:
23: már 21. századi módszerekkel hallgattatják el az ellenfelet, nem olyanokkal, ami az 50-es években volt. A modern módszer a bulvár, a mindenhonnan üvöltő egyoldalú propaganda, a felvásárolt (nem betiltott!) baloldali lapok kormánypártivá tétele stb. De úgy érzem kár beléd a szó, ha ezekből te semmit sem tapasztaltál, akkor a kognitív képességeit hiánya miatt téged ez sosem fog zavarni, élhetst boldogan.
2022. márc. 12. 23:26
 25/31 anonim ***** válasza:
17%

24

Példát te sem tudtál mondani.

A kettős mércéd pedig arcpirító.

Lehet nem esett le neked, vagy egyszerűen csak kínos számodra, de az ellenzéki hangvételű médiumok is brutális propagandát tolnak.

Undorító amikor valaki csak mímeli az elfogulatlanságot, mint te.

2022. márc. 12. 23:35
 26/31 A kérdező kommentje:

25-ös tehát elismered, hogy a kormánypárti médiumok propagandát tolnak.. példa? Népszabadság, origo, index, mondanak ezek valamit?

Magadtól egy példa se jut eszedbe, kár neked magyarázni...

2022. márc. 13. 00:12
 27/31 anonim ***** válasza:
68%

Talán ez a videó megvilágít néhány dolgot:

https://www.youtube.com/watch?v=vjIlWjtiN0E

Meg ez:

https://www.youtube.com/watch?v=xdXQHEXOwCE

2022. márc. 13. 02:10
 28/31 anonim ***** válasza:
51%

26

Azt ismerem el, hogy az ellenzéki hangévtelű médiumok IS brutális propagandát tolnak. Elismered, hogy így van?

2022. márc. 13. 07:38
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Propaganda megy mindkét oldalról, ez már nagyon nem uj dolog.
2022. márc. 13. 09:15
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem meríti ki a "putyin-párti" szemléletet az a - normális emberek által - jogosnak tartott egyszerű igény, hogy az ember szeretne engedélyek, hozzájárulások nélkül azt tenni a saját otthonában, amit ő szeretne - és nem azon agyalni állandóan, hogy miként felelhetne meg másoknak. A NATO - élen az Amerikai Egyesült Államokkal - lényegében folyamatosan megpróbálta hülyére venni a Putyint, akinek - nem volt nehéz prognosztizálni, - idővel csak "elgurult a gyógyszere", - mert addig provokálták.
2022. márc. 13. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!