Ha Novák Katalin szerint egy nőnek nem kell annyi fizetés, mint egy férfinak, akkor a teljes elnöki fizetését sem fogja felvenni?
Miért hazudsz?
Beteszed az idézetet és közben meg kiírod ezt a hülyeséget kérdésbe?
Mi lenne ha elolvasnád ezt amit betettél idézetként?
NEM azt mondta, hogy egy nőnek nem kell akkora fizetés, mint egy férfinak. Nagyon jól érthetően ott van leírva, hogy a nőknek nem kell versenyezniük ebben a férfiakkal és nem kell MINDEN PILLANATBAN ugyanannyit keresni, ugyanazt csinálni, mint amit a férfiak.
Tudom, hogy nyomjátok a nyugatról másolt kampányszlogeneket ezerrel, de Magyarországon nincsen a nők és férfiak fizetése megkülönböztetve és 30 éve sem volt. A férfi kollégám pontosan ugyanannyi fizetést kap, mint én, mert ugyanaz a munkánk. Ellenben mindkettőnknél többet keres a főnökNŐnk, mert más a beosztása és még nála is többet keres a nagyfőnök - nem azért mert férfi, hanem mert ő a vezető. A cég másik csapatában meg nő a vezető és fillérre annyi a fizetése mint a nálunk levő nagyfőnöknek. Mert ugyanaz a beosztásuk.
Kedves kati fanok
Szerintem pontosan azt uzeni burkoltan, hogy a nonek a konyhaban vagy a szuloszobaban a helye es ne a munkajaban akarjon kiteljesedni. Aki nem kepes a sorok kozott olvasni, azt konnyu megvezetni.
A fizetes egyenloseg pedig soha nem arrol szolt hogy ha en mondjuk nokent fogorvos vagyok, akkor ne kerhetnek el ugyanannyi penzt mint a ferfi kollegaim. Nem.
Arrol szol, hogy a "noies" szakmak nagyon alulfizetettek. Ovonenik fizetese hol van? Nemek aranya az ovodai pedagogusok kozt hogyan oszlik el?
Nem vagyok feminista es nem sajnalom a ferfiaktol sem a penzt egyaltalan. A jo szakembert meg kell fizetni. Ha no, ha ferfi.
Hát én nagyon nem értek veled egyet utolsó.
Először is leszólod azt aki nem képes a sorok között olasni, holott te magyarázol bele olyat ami nincs odaírva.
Második részhez, pedig a fizetési egyenlőség pontosan arról szól, hogy ugyan abban a pozícióban, ugyan azért a feladatért, ugyan olyan tapasztalattal rendelkező ember ugyan azt a bért kapja, függetlenül a nemétől.
Amit te említesz annak semmi köze ehhez. Nemek aránya az óvodai pedagógusok között, hogy oszlik el? Hogy oszlik el a nemek aránya a kukások között? Hogy oszlik el a nemek aránya az építőipari segédmunkások között? Hogy oszlik el a nemek aránya a biztonsági őrök között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!