Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van eséllye az...

Szerintetek van eséllye az ellenzéknek nyerni?

Figyelt kérdés
A környezetemben mindenki fideszes nem tudom, hogy gondolkoznak mások.
2022. márc. 12. 15:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

"eséllye"

Passzolsz hozzájuk a helyesírásod alapján. :)

2022. márc. 12. 15:10
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Ellenzeki vagyok de nincs.
2022. márc. 12. 15:11
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Nincs
2022. márc. 12. 15:12
 4/19 A kérdező kommentje:
1 bocsánat ahogy gépeltem nyomtal plusz 1 "l" betűt.
2022. márc. 12. 15:12
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
Van esélye, bár én is azt tapasztalom, hogy a régi Jobbikosok mind a Fideszre akarnak szavazni.
2022. márc. 12. 15:13
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen én is így látom, mint az 5ös, egyébként nem teljesen látom a fidesz nemzeti értékeit.
2022. márc. 12. 15:14
 7/19 anonim ***** válasza:
Van, de nem annyira sok.
2022. márc. 12. 15:15
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
Én is ellenzéki vagyok, az ellenzékre fogok szavazni, de nem látok reális esélyt. Túlságosan be vannak betonozva, itt akár még évtizedekig Fidesz/NER uralom lehet. A Horthy és Kádár rendszer is megélt 2-3 évtizedet, szerintem Orbán rendszere is minimum 20 évet meg fog élni, ha nem 30-at. Persze ez külpolitikai hatásoktól is függhet, de ha csak a belpolitikát nézzük, akkor teljes a Fidesz uralom. Kezükben a média, az igazságszolgáltatás, a stratégiai ágazatok, ezt a magyar ellenzék nem képes lebontani. Meg annyira az életszínvonal se rossz, tele a magyarok hasa, van kicsi foci, van kicsi bulika, tehát nem fogja a nép sem megmozdítani a hátsóját. Azért arra ügyel a kormány, hogy az átlagember jól érezze magát, ne gondolja azt, hogy valami nincs rendben. Lényegében ez egy kádári stratégiai.
2022. márc. 12. 15:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Majd ha orbán meghalt és nagy fejetlenség lesz a fideszben.
2022. márc. 12. 16:02
 10/19 anonim ***** válasza:

"Kezükben a média"

Ezt miért gondolod ma, amikor szinte mindenkinek a zsebében ott van az egész internet?

2022. márc. 12. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!