Amennyire vártam egy "normális" politikust, akkorát csalódtam is dr. Márki Zay-ban. Ti is így vagyok vele? ti is csalodtatok benne?
Már 2020-ban azt mondtam, elég a Fideszből.
22-ben, ha lesz egy normális ellenzék, akkor ő mellé teszem a voksom.
Annyira vártam MZP-t, annyira csalódtam is benne. És nem a Fidesz proaganda miatt.
"És nem a Fidesz proaganda miatt"
Akkor meg mi miatt?
Amennyire vártam egy normális politikust 98-ban, kkor át csalódtam Orbánban!
Amennyire vártam egy normális politikust 2002-ben, annyira csalódtam emezekben!
Amennyire vártam egy normális politikust 2010-ben, megint csak akkorát csalódtam!
Azóta amennyire vártam mindig a fordulatot, mégakkorákat csalódtam!
Pontosan így van.
Tavaly decemberig jól is ment minden. De, ami azóta van körülötte, a beszédei, megnyilvànulásai, borzasztó.
És a legborzasztóbb az lesz, hogy így sok ellenzéki szavazó nem csinàl mást, mint otthonmarad.
Ami passzív Fidesz szavazás, mert az alacsony részvétel mindig a Fidesznek kedvez.
Szerintem ő mindig is ilyen volt. Én tájékozódtam felőle már az előválasztás előtt is, majd az előválasztáson is jobban utánanéztem, és úgy szavaztam rá, hogy pontosan tudtam, mire számíthatok. Érdekes módon én nem csalódtam, most is pontosan úgy beszél és az a véleménye, mint korábban.
Szerintem az lesz a baj nálatok, hogy még a jelölteknek sem vagytok képesek utánanézni, csak leszavaztok az első random emberre aki amúgy nem is szimpatikus, aztán meg jön a koppanás később, hogy ez mégse jó.
Mielőtt szavaztok, például olvassátok el a választási programokat (kezdjétek a fideszével, az kevés időt vesz igénybe) és akkor egyből kevesebb csalódás fog érni, hiszen kaptok egy képet arról, hogy az adott párt vagy koalíció milyen irányt képzel el Magyarországnak.
Miért lettem lepontozva?
Az én politikai nézetem mindig: MÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!