Most hogy MZP teljesen taccsra vágta az ellenzéket a nyilatkozataival, így a Fidesz kétharmaddal vagy négyötöddel fog nyerni szerintetek? Még baloldali elemzők szerint is mindenidők legrosszabb miniszterelnök-jelöltje baloldalon.
"Erre mondom, hogy elvakult vagy."
Ugyanazt csinálod mint minden mi hazánkos. Vagy tagadod, hogy mi hazánkos vagy? Nehéz lesz a sok oldalnyi beszélgetés után.
"Hanem azt is, hogy együtt szavaznak a Fidesszel. Ilyet a Jobbik is csinál. Akkor a Jobbik is fideszes?"
Nem, a jobbik az ellenzéket erősíti. Meleg-ellenes törvény? Mintha már érintettük volna. Kihagy az agyad kissé.
"Újabb példa az elvakultságodra."
Nem hinném, folyamatosan a mi hazánkat véded, mosdstod és tereled. Emellett kizárólag a jobbikot návizod valamiféle kontrázásképp és az ellenzéket ekézed úgy, hogy közben mzp-ről papolsz. Nehéz eligazodni rajtad mert mzp nem fér össze a mi hazánkal, de mégis egyformán imádod mindkettőt.
"De elmagyarázom, mielőtt újabb vergődésbe kezdenél"
Barátom itt te vagy az egyetlen aki vergődik. Te kérdeztél rá mièrt fidesz náci tagozat a mi hazánk, oldalakon keresztül van már kifejtve, pont annak köszönhetően, hogy folyamatosan lesöpröd az érveket és tényeket az asztalról, közben mosdatod őket és terelsz a jobbik értelmetlen nácizásával. És még mindig nem vagy hajlandó elfogadni csak írod a baromságaid, összefüggéstelen sorokat.
"Neked az határozza meg az unszimpátiádat, hogy mit mond MZP."
Veled ellentétben én viszont már milliószor kértem és nem kaptam semmilyen idézetet tőled, a saját soraimat tekintve ami akárcsak utalhatna is arra, hogy mzp határozza meg az unszimpátiám, és képtelen vagy elfogadni, hogy rajtad kívül senki le sem szrja mzp-t. Nem is értem egyébként hogy a vérbe pattant ki az a gondolat a fejedből, hogy egy politikus önmagában képes szerinted meghatározni egy ember unszimpátiáját más pártok eszméit és ideológiáját. Ekkora egyetemes baromságot még te sem írtál le itt, pedig volt már néhány érdekes sorod. Ez megint egy a korodra utaló és/vagy inkompetenciádra utaló jel.
"MZP azért titulál mindenki mást fideszesnek, mert azt szeretné, hogy csak ő legyen ellenzék, csak őt tekintsék ellenzéknek. Az olyan egybiteseket pedig, mint amilyen te vagy, sikerült is szépen beetetni."
Nem tudom mit mondott mzp, nem érdekel és nem én felelek a szavaiért. Annyiszor írom le, ameddig meg nem érted mert emiatt rekedt meg nálad az értelmes és kultúrált kommunikácia egy általános iskolás szintjén.
"Dehogynem. Egy liberális balos kormánnyal akarnak "rendszerváltást". "
Ez már a fideszes propaganda elősorai. Tudat alatt szerintem már te is tudod mint mi hazánkos, hogy igenis a fidesszel kollaboráltok.
"Csak egyre inkább úgy néz ki, hogy nem fog sikerülni.""
Pedig ha a mihazánk nem lenne a fidesz náci párt tagozata és nem hátráltatná az ellenzéket akkor,,,
"Tehát szerinted aki nem csatlakozik a kommunista-náci koalícióhoz, az haszontalan. Már csak azt nem értem, miért tagadod le, hogy MZP a vezéred."
Kommunista a fidesz. Abszolút látszik a mi hazánkos fideszes felfogás nálad. Szóra pontosan ugyanazt kántálod mint a fidesz propaganda, közben a mi hazánkat véded, mosdatod, tereled. Egy igazi hazug vagy.
"Ilyet én egyszer sem mondtam."
Lehet azért van, mert abszolút elveszel a sorok közt, mintha a fidesz propaganda mintájára kiragadnád a sorokat a kontextusából így értelmezhetetlenné téve, ráadásul saját magadnak.
"Továbbra sincs logikus érved arra, hogy mégis miért kellene nekik bárki felé is elbillenni."
De van, korábban már leírtam. Visszaolvasva megtalálod.
"De van, leírtam, hogy miért, csak nem érted, amit írok."
Nem nincs. A mi hazán közönsége annyira szélsőséges nézeteket és eszméket vall, hogy nincs miért kiálljon mzp vitstkozni egy náci senkivel. Te magad is beismerted napokkal később, hogy abszolút ellentétesek az ellenzék és a mi hazánk nézetei, ez pedig a szavazó ráborra is érvényes, erre te magad is tanúbizonyságot adtál már nem is egyszer. Tehát nincs értelme vitázzanak, csak nem értem nem hogy azt amit én írok, hanem még azt sem amit te magad írsz.
"A kettő úgy zárja ki egymást, hogy akit nem érdekel MZP, az nem fogja agyonra dicsérgetni. Be kellene végre vallanod, hogy MZP-fan vagy. Vagy szégyeled esetleg? Megértem, én is szégyelném."
Tipikus mi hazánkos teljesen értelmetlen, se eleje, se vége, se alapja és magyarázat nélküli irreleváns mondat, indokolatlanul a fogalmazás kellős közepén.
"Nem a fenét. Nettó náci párt, ízig-vérig."
Nem, nem nácik. A mi hazánk viszont nem is akármilyenek, a fidesz náciai.
"Ennyire pofátlan már tényleg nem lehetsz... leírtam már nem is egyszer"
A pofátlan itt egyedül te vagy. Miközben leírtad, hogy neked nincs pártod és nem választas, mzp-t isteníted, folyamatosan tőle idézel, ráadásul indokolatlanul, hisz a mi hazánkat mosdatod, terelsz a vádak elől, a fidesz propagandáját nyomod folyamatosan, utána meg az ellenzéket szidod. Pofàtlan vagy ráadásul eg, hazug kis pofátlan. Leírni azt írtad le, hogy a mi hazánk ugyanolyan náci mint a jobbik. Csak ez meg nem igaz, mert a mi hazánk a náci, a jobbik nem. Tehát folyamatosan hazudozol saját magadat megcáfolva ezzel.
"Úristen, ember, meg sem említettem a mondatban a Mi Hazánkat :D Már üldözési mániád van, vagy nagyobb a baj?"
Az előző mondatodban IS azt írtad, hogy szerinted ugyanolyan náci a két párt, ami ugye a sokadik hazugságod. Most is hazudtál. Folyamarosan mosdatod őket a beszélgetés eleje óta, csak az ember belegabajodik a hazugságainak a hálójába, wzért nem tudod követni magadat sem, nem hogy azt akitől érveket vársz. Utána meg csodálkozva írod le, hogy nem kaptál. Holott de, kaptál csak teljesen inkompetens hazug vagy.
"Nem egy-egy elereszrett cigányozásról van szó, hanem 10 évnyi orrba-szájba zsidózásról-cigányozásról. Csak te akkor éppen kómában voltál."
Csakhogy már nem nyomatják ezt 4 éve, mióta a mi hazánk megalakult a jobbik náciaiból.
"Dehogynem, kőkeményen mosdatod a kis nyilas söprdekékeket. Egy náci párt, akiről te letagadod, hogy nácik. Mi ez, ha nem mosdatás?"
Nincs mit mosdatni, csak te ezzel tereled a mi hazánkról, 0 sikerrel a témát. Mióta van összefogás nem tudtál felmutatni semmit, csak 2 embert akikről van egy karlendítős fotó, ami nem több kampány eszköznél. Toróról is van meg a mi hazánk ifjúsági tagjairól, mégsem említettem ezt egyszer sem, hisz ez nettó baromság. Még a mi hazánkosoknál sem említettem ezeket soha, mert ezt az emberek szándokasan akarva értik félre, mert félre akarják érteni. Ettől nem lesz náci senki. Pedig én aztán rájuk hívnám az oroszokoat a szomszédból.:)
"Tehát ha valaki nem jelenik meg egy műsorban, annak csak is kizárólag az az egyetlen egy oka lehet, hogy nem mer elmenni oda. Erre mondom azt már sokadjára, hogy elvakult vagy."
Nem, nem ezt írtam. Azt írtam, hogy 1 éve válaszra sem méltatja azt a csatornát, amelyiknek a műsorvezetője évekkel ezelőtt megfingatta egy vitában. Ez pedig alapvető illem és tisztelet. Dehát mit lehet várni egy nácitól ha egy melegnek kell válaszolni? 1 éve nem mennek el, se dóra, se toró. Erre más magyarázat nincs, csak az hogy bevannak. De persze te ezt a magyarázatot kifogásoltad, ellenben ha mzp-ről volt szó akkor ő gyáva.. kettős mérce a fegyveretek azt már megszoktuk.
"Összefér az"
Nem fér össze. Vagy kerüli valaki a témát vagy beszél róla. Nem mindegy, napok óta nem tudod eldönteni.
."amikor leírtam, hogy miért gondolom a Jobbikot nácinak, azt kikerülted, tudomást sem vettél róla. Amikor kijelentem róla, hogy nácik, azt meg letagadod."
Megint egy hazugság. Én minden jobbikozásra reagáltam csak te pont úgy nem vettél tudomást róla mint az érvekről amiket te magad kértél aztán lesöpörted.
"És ezt honnan veszed?"
Maga marci állítja. Marciék mindenkit hívnak, dehát a kormány híres arról, hogy kerülik a kényes kérdések "stúdióit", ez érvényes a mi hazánkra is. Műsorban is rengetegszer kijelentették már.
"Emlékszem arra a vitára. Én bírom Marcit, de ott tényleg tiszteletlenül viselkedett. Sokszor meg sem várta, hogy a vitapartnere befejezze a mondatát. Így nem lehet kulturáltan vitatkozni."
Ja, felmosta vele a padlót. Csak az a baj, hogy egy nácinak a témái nem túl vita képesek mint azt már mondtam. Nincs mit vitatkozni a a rasszizmusukon. A kultúrált vitával meg ellentétes a cigányozás, bzizás, zsidózás, nyugatozás, migránsozás, lipsizés éstb, csakúgy mint a kormány propagandája.
"Tehát fogalmad sincs, hogy az internet hogyan működik. Fogadj meg egy tanácsot: ha valamit nem tudsz, akkor ne okoskodj bele, mert k.rva nagy hülyeségeket fogsz mondani."
Tehát fogalmad sincs róla, hogy az internet hogy műmödik. Adok egy tanácsot, ha az általunk is tárgyalt témához teljesen inkompetens vagy, akkor ne okoskodj bele, mert katasztrófálsi lebőgés a vége, mint most neked. Az, hogy dent van valaki az interneten, nem jelenti azt, hogy elérése is van mindenkihez. Különben nem csinálna műsorokat a partizán, 444, telex csak hogy párat említsek meg, külön-külön.
"Linkeljek még vagy beismered, hogy folyamatosan hazudozol?"
Te vagy az egyetlen aki folyamatosan hazudozik napok óta egy anoním forumon úgy, hogy a saját hazigságaiba gabalyodik bele. Fentebb leírtam. Az hogy van egy csatornája meg facebook-ja, nem jelenti azt hogy teljes egészében felválallja a nézeteit. Különben nem csak a neki kedvező helyeken jelenne meg. Pont mint a fidesz.
"Éppen a napokban került elő egy karlangetős videó egy másik jobbikosról. De te csak mosdasd továbbra is kisnyilasokat, jó az neked."
Karlendítéstől nem lesz senki náci. Azt bármire rásütheted. Pont az ilyen sötéteknek jók kampány időszakban ezek a hírek. Ettől a mi hazánk sem lesz az, pedig van nekik is ilyen kép, sem lantos jancsika.
"Én nem a radikalitásra mondtam, hogy egyértelmű. Az az egyértelmű, hogy ha van 2 db jobboldali párt, akkor azok egy sor ponton egyetértenek. Ez teljesen természetes, te meg ezen csodálkozol, és mindenféle konteókat építesz rá."
A nyílvánvaló tények nem konteók. Itt egy kis link, sokadik fogalommal nem vagy tisztában.
"Megint hazudsz."
Sok oldal bizonyíték van rá, hogy igaz amit írtam. Itt csak te hazudsz.
"Kértem, hogy hozzál egy logikus érvet az állításodra."
Nagyon sokat leírtam már csak te figyelmen kívül hagyod a szöveg nagy részét, vagy lesöpröd és letagadod az egészet, mintha nem írtam volna, vagy érthetetlenül fogalom zavarban küzdve a saját hazugságaidtól megkergülve rávágod, hogy konteó. Én ezzel nem tudok mit csinálni. Gyakorolni kell a szövegértést és akkor menni fog.
"Nem hát :D"
Kettőnk közül csak te nézel mzp-t az eddigiek alapján. Még semmit nem mutattál fel linkel együtt, amit mzp mondott és ugyanaz mint az én állításaim. Ez a furcsa az egészben. A mi hazánkat mosdatod és tereled, a fidesz propagandája és a mi hazánk ostobasága sugárzik és szól belőled, közben meg mzp-ről papolsz folyamatosan és az ellenzéket szidod. Valahogy nem jön össze.
"De igen, a Jobbik egy náci párt."
Nem, nem az, de a mi hazánk igen. Én utóbbira már oldalakat írtam, ellenben veled. Te mutattál pár integetős képet. Ilyenek meg vannak a mi hazánkosokról is.
"Nem védem őket, csak nem hiszek senkiről sem olyasmit, aminek nincs alapja."
Folyamatosan véded őnet napok óta, mosdatod, tereled, védelmezed őket, letagadod a tényeket és lesöpröd az érveket amiket te magad kértél. Pontosan ez a mosdatás.
"Én nem terelek."
De igen, napok óta. Különben nem beszélgetnék erről.
"Többször is kijelentettem, hogy a Mi Hazánk egy náci párt."
Legfeljebb most előszőr, bár itt is bújtatva. Na gg.
"Kettőnk közül te vagy az, aki egy náci pártról letagadja, hogy azok. De igen, az. Ha nekem nem hiszel, kérdezd meg Z. Kárpáti Danikát."
Integetős képejre vágod rá, hogy nácik. Ezzel terelst folyamatosan, holott ettől senki nem lesz náci.
"Aki egyszer náci volt, az mindig is az lesz. Olyan nincs, hogy egy náci hipp-hopp megváltozik, és mostmár nem az. Soha nem kértek bocsánatot azért, amit műveltek ebben az országban 10 éven keresztül. Soha. Ráadásul éppen a napokban lendítette a karját a Danika, aki szintén egy náci ivadék."
Azért egy ez kicsúcsosodása az abszolút inkompetenciádnak. Kemény fogalom és világkép zavarban küszködsz.
"Attól még nácik."
Ismét nélkülözöl minden logikát, és csak terelsz és mosdatsz, terelsz és modatsz(...)
"Hát a te beszűkült fejedben igen, mások azért még gondolkoznak is, nem csak úgy elhiszik, amit mond a vezír."
Te pont nem gondolkozol, nem véletlenül gabajodsz bele önellentmondásokba, saját hazugságaidba. Hogy te nem gondolkozol, az ziher.
"Én azt nem cáfolatnak szánom. Kismilliószor leírtam már, hogy a Mi Hazánk egy náci párt. Akkor miért akarnám a saját kijelentésem cáfolni? Nem lehet, hogy el kellene kezdened gondolkodni?"
Nem írtad le, csak rákontráztál, hogy a jobbik is.
"De van mit letagadni, most is ezt teszed. A Jobbik ugyanolyan aljas náci párt, mint a Mi Hazánk"
Itt egyedül te tagadod le a mi hazánk és a fidesz közti kalcsolatot, terelsz, mosdatsz, hazudozol folyamatosan, önellentmondásba kavarodsz. A jobbikról eddig karlendítős képeket mjtogatsz és azt kántálod kifogásképp, hofy aki egyszer náci az az is marad. Holott a mi hazánk a jelenben is náci, amit saját köreikben legalábbis, vállalnak is mint nézetek, eszmék és ideológiák. Ellenben a jobbikkal, akikről terelés és mosdatásképp integetős fényképeket mutogatsz. Még én sem hoztam fel ezt érvnek mert nettó hülyeség, pedig hány integetős képet láttam már a mi hazánkosokról is.
"Nem, ezt csak te hazudod."
Nem, ezt te magad csinálod. Különben nem beszélgetnénk erről. A mi hazánk még mindig a fidesz náci párt tagozata.
"De, kénytelenek lesznek, hisz maximum 5 képviselőjük lesz."
Nem lesznek kénytelenek, mert a 2/3 megakadályozása a cél. Ehhez épp elég az, hogy bejussanak a Parlamentbe.
"megfogják szavazni a fidesz összes baromságát"
Na már jós is vagy? Egyre okosabb leszel itt. Még 2-3 üzenetváltás, aztán a végén államtitkár leszel.
"Már milliószor leírtam sok dolgot"
Azt látom, hogy mi mindent írtál. csak az a baj, hogy nincs benne egyetlen olyan gondolatmenet sem, amiből egyértelműen következne, hogy a MHM fideszes lenne. Én erre vártam, de már látom, hogy hiába. Neked csak a saját berögzött hülyeségednek a szajkózása megy, meg MZP dicsérgetése.
"Ha bármi értelmet ki lehet szűrni ebből a mondatból az kész csoda lesz."
Én arról nem tehetek, hogy szövegértési problémáid vannak.
"Tehát akkor mi is a probléma gyúrcsányal?"
A mostani jobbikos szavazók szerint semmi. Éppen ezért nem tud már a MHM szavazatokat elvenni az ellenzéktől.
"az összefogás az előválasztás során jött igazán létre, előtte félévvel még szinte semmi nem volt"
Nem tudom, mikor ébredtél a kómából, de akkor elmesélem, hogy már 2020-ban kijelentették, hogy közös lista lesz.
"Az hogy leírod, hogy a kormány felkérte az ellenzéket, nem cáfolja meg."
Hát ha nem vagy hajlandó tudomásul venni, azzal nem tudok mit kezdeni :D
"Jó lenne ha az elmúlt 12 év, de ha más nem is, az elmúlt 8 év fidesz politikával tisztában lennél"
Mondod ezt te, aki elfelejtette a Jobbik 10 éves uszítását. Nem akarsz te stand up-olni?
"A te problémád az, hogy még mindig nem érted a mi hazánk miért a fidesz náci párt tagozata."
Hát mivel nem adtál rá még mindig egy épkézláb magyarázatot, ezért még mindig nem értem. Ha lesz rá egy logikus érved a "léteznek" "jobboldaliak" "megszavazzákatörvényt" helyett, akkor lehet, hogy megérteném.
"De, a mi hazánk a fidesz náci párt tagozata, hiába oltogatod az ellenzéket, az nem fogja cáfolni a tényeket."
Az ellenzék oltogatásával sem cáfolni akarok. Mivel nincs tényállás, ezért nincs mit cáfolni. A tényállás úgy néz ki, hogy van egy állítás, ami alá van támasztva egy logikus, koherens, összefüggő gondolatmenettel. Ilyet te még nem hoztál, csak üres feltételezéseket.
"Hiába szavazta meg a jobbik a meleg-ellenes törvényt, egy témában inkompetens embertől senki nem várja el, hogy tudatosan, következetesen cselekedjen vagy hárjon el."
Most Jakabot szidod?
"és konkrét írásos dokumentumot szeretnél látni"
Nem kértem írásos dokumentumot (bár a vezéred ígért ilyesmit a MHM-nak). Amúgy számolod, hogy hányszor hazudsz? Csakmert én már nem számolom, de Guinness-rekord gyanús vagy.
"Neked semmilyen érv sem volt elég, ebből és az inkompetnciádból következik"
Ez nem az én inkompetenciám, hanem a tied. Ki az a hülye vitapartner, aki megelégedne egy olyan érveléssel, ami minden logikát és összefüggést nélkülöz?
"Ez alapján nálad németország még mindig a náci németország, ez következik a logikátlanságodból."
Nem, ez csak egy újabb hallucinációd.
"Meleg-ellenes törvény? Mintha már érintettük volna."
Persze, érintettük. Ha a Jobbik szavazza meg, azzal semmi bajod nincs. Ha a MHM szavazza meg, akkor ők szélsőséges fattyak. Kicsit sem vagy elvakult, dehogy :D
"Nem hinném, folyamatosan a mi hazánkat véded"
Nem védem, csak nem hiszek el minden alaptalan pletykát. Bármely más pártról lenne szó, akkor sem lennék különb.
"Emellett kizárólag a jobbikot návizod"
Megint hazudsz. A MMH-t is nácizom, csak szelektív a látásod. A szemészetre nem kell beutaló...
"valamiféle kontrázásképp"
Nincs mit kontrázzak, mert csak egy összeesküvés-elméletet tártál elém, észérvek meg nem voltak.
"Te kérdeztél rá mièrt fidesz náci tagozat a mi hazánk, oldalakon keresztül van már kifejtve"
Pont az a bajom, hogy semmilyen logikus összefüggés nincs a kifejtésedben.
"terelsz a jobbik értelmetlen nácizásával"
Nem terelek, épp ellenkezőleg. Rávilágítok arra, amit el szeretnél takarni.
"ami akárcsak utalhatna is arra, hogy mzp határozza meg az unszimpátiám"
Hát, haver... kidicsérted belőle a szuszt. Az ő javára különböztetsz meg ellenzékit ellenzékitől. Ugyanazt a diktatórikus, kirekesztő retorikád használod, amit ő.
"Nem is értem egyébként hogy a vérbe pattant ki az a gondolat a fejedből, hogy egy politikus önmagában képes szerinted meghatározni egy ember unszimpátiáját"
És még én vagyok a naiv? :)
"Ez megint egy a korodra utaló és/vagy inkompetenciádra utaló jel."
Most már haladunk a pszichológus végzettség felé.
"Pedig ha a mihazánk nem lenne a fidesz náci párt tagozata és nem hátráltatná az ellenzéket akkor,,,"
Na látod, itt bukik ki a szög a zsákból. Az egyetlen egy ok, amiért fideszesnek nevezed a MHM-t az az, hogy nem hajlandók behódolni a Jobbik-DK paktumnak. Szó sincs arról, hogy logikus érved lenne erre. Szimplán azért sütöd rá a fideszes bélyeget, mert nem a ti szekereteket tolja. Erre mondják azt, hogy egybites és elvakult.
"Kommunista a fidesz."
Na, azért a DK-tól és az MSZP-től sem szabad elvenni a kommunista utódpárt címet.
"Te magad is beismerted napokkal később, hogy abszolút ellentétesek az ellenzék és a mi hazánk nézetei"
Miért, tagadtam én ezt valaha? :DDD
"Tehát nincs értelme vitázzanak"
Leírtam, hogy miért van értelme a vitának, de leírom akkor újra. 1. A kispártok könnyen eldöntetik a választást, és nem mindegy, hogy az a pár százalék melyik oldalt fogja gyengíteni. 2. MZP-nek lenne lehetősége bemutatni az ígért bizonyítékokat, és bocsánatot kérni azért, amit hazudott.
"Nem, nem nácik."
Ember, hát tele vannak a hírek a jobbikos gyerek karlendítésével, te meg azt akarod nekem beadni, hogy nem nácik? Hát neked sem a lábad fáj, az már tuti...
"szerinted ugyanolyan náci a két párt, ami ugye a sokadik hazugságod."
Ez nem hazugság. Ezt megtörtént esetek bizonyítják.
"Csakhogy már nem nyomatják ezt 4 éve, mióta a mi hazánk megalakult a jobbik náciaiból."
Még mindig ott vannak a nácik a Jobbikban, ezt az elmúlt hónapok eseményei tökéletesen bizonyítják.
"Nincs mit mosdatni"
Dehogynem. Z. Kárpát karlendítésén nagyon is van mit mosdassál, úgyhogy spájzold be gyorsan a gyökérkeféket, mert ez aligha tudod róla lemosni.
"Mióta van összefogás nem tudtál felmutatni semmit, csak 2 embert akikről van egy karlendítős fotó"
Leírom ötmilliószor is, ha kell: 10 évig orrba-szájba zsidóztak-cigányoztak. Folyamatosan gerjesztették a társadalmi ellentéteket a többségiek és a kisebbségiek között. Megfélemlítették a magyar embereket a hülye seregükkel. Listázni akarták a zsidó képviselőket a parlamentben. Ki akarták tiltani a cigányokat Miskolcról. Beleköpködtek a Holokauszt-emlékművekbe. Karlendítős videók kerülnek róluk elő, mind a mai napig. Őszintén nem értem, hogy a fenébe lehet nekik elfelejteni mindezeket.
"ami nem több kampány eszköznél."
Na ezt fejtsd ki légyszíves, mert kicsit felszaladt tőle a szemöldököm...
"Nem, nem ezt írtam."
Leírtam, hogy ha valaki nem megy el egy műsorba, az nem azt jelenti, hogy fél elmenni oda, hanem számtalan oka lehet ennek, erre leordítottad a fejem.
"De persze te ezt a magyarázatot kifogásoltad, ellenben ha mzp-ről volt szó akkor ő gyáva.."
Én nem kifogásoltam a magyarázatodat, csak elmondtam a véleményem a vitájukról. Muszáj neked ilyen kényszerszerűen hazudozni minden hülyeséget? MZP azért nem vállálta a vitát Toroczkaival mert "Orbán". Orbán azért nem vállalja el MZP-vel a vitát, mert "Gyurcsány". MZP tehát éppoly gyáva, mint Orbán. Zsák a foltját, ugye...
"Én minden jobbikozásra reagáltam"
A nagy büdös francokat. Mikor az elején leírtam, hogy miért tartom nácinak a Jobbikot, úgy kikerülted, mint körforgalom közepét.
"Műsorban is rengetegszer kijelentették már."
Linket kérek szépen.
"A kultúrált vitával meg ellentétes a cigányozás, bzizás, zsidózás, nyugatozás, migránsozás, lipsizés éstb, csakúgy mint a kormány propagandája."
A vita azzal nyílt, hogy még előtte csinált Marci egy videót, amiben lenácizta Toroczkait. Én egyet értek vele, de azért egy ilyen kezdéssel ne várja már a másiktól, hogy ő meg visszafogott lesz.
"Az, hogy dent van valaki az interneten, nem jelenti azt, hogy elérése is van mindenkihez. Különben nem csinálna műsorokat a partizán, 444, telex csak hogy párat említsek meg, külön-külön."
Te drága szűz anyám... Maradj inkább csendben, mindenki jobban jár...
"Az hogy van egy csatornája meg facebook-ja, nem jelenti azt hogy teljes egészében felválallja a nézeteit."
Mi a fenének ne vállalná fel? Megint idepuffogtál valamit mindenféle alap nélkül. Nem fáradtál még bele?
"Különben nem csak a neki kedvező helyeken jelenne meg."
Belinkeltem egy sor példát a médiából (és ez csak Toroczkai), ahol a MHM vitázik, vagy éppen kifejti az álláspontját egy bizonyos kérdésben. Nem neki kedvező helyen, hanem olyan helyen, ahol mindenki más is megfordul. Egy kupac linkkel bizonyítottam be, hogy hazudtál, és még mindig tovább folytatod, mintha mi sem történt volna. Hihetetlen, hogy mennyire gerinctelen vagy.
"Karlendítéstől nem lesz senki náci."
Most ezt halál komolyan mondod? Egy-két eleresztett zsidózás még nem náciság. Egy-két eleresztett cigányozás még nem náciság. Egy-két karlendítés nem náciság. Neked mégis mi a fene kell ahhoz, hogy nácinak tekints valakit?
"A nyílvánvaló tények nem konteók."
Amit te puffogtatsz, az kőkemény konteó.
"Nem, nem az, de a mi hazánk igen."
De igen, a MHM és a Jobbik két náci párt.
"Legfeljebb most előszőr, bár itt is bújtatva."
Már sokadszorra írtam le, hogy a MHM náci. Már ki sem látszol a sok hazugságodból. Nem kényelmetlen?
"Integetős képejre vágod rá, hogy nácik."
Integetős képek?????? Hát neked végled elmentek otthonról? Nem látsz a szemedtől, ember? Az neked integetés? Hát süllyedj már el szégyenedben, te tuskó... Undorító vagy, komolyan mondom. Én itt hagytam veled abba ezt az egész beszélgetést. Szevasz.
"Nem lesznek kénytelenek, mert a 2/3 megakadályozása a cél. Ehhez épp elég az, hogy bejussanak a Parlamentbe."
Az hogy ők bejutnak, még mindig a fideszt erősíti a képviselők számával kapcsolatban és a kormány alakítással kapcsolatban is, hisz míg a fidesszel szinte mindenben hasoítanak, addig az ellenzékkel pont hogy nem.
"Na már jós is vagy? Egyre okosabb leszel itt. Még 2-3 üzenetváltás, aztán a végén államtitkár leszel.".
Nem tudom feltűnt-e de neked ugyanolyan "jós" állításaid vannak a mi hazánkal kapcsolatban. Láthatóan te, nem érzed jól magad, mert nem tudod követni önmagadat sem.
"Azt látom, hogy mi mindent írtál."
Alapjáraton ennek a beszélgetésnek a lefolyása és a folytatódása cáfol téged és bizonyítja sziklaszárdan, hogy nem, az ég világon egyáltalán nem látod mit írnak neked. Vagy értelmwzni vagy képtel vagy mindkettő.
"Én arról nem tehetek, hogy szövegértési problémáid vannak."
Szövegértési problémáid neked vannak de nagyon súlyosak.
"A mostani jobbikos szavazók szerint semmi. Éppen ezért nem tud már a MHM szavazatokat elvenni az ellenzéktől."
Nem, már elvette. A választás előtt nyílván alaphelyzetből kiindulva nem fog tudni senki senkitől sem. Ez talán az egyetlen értelmes kijelentésed eddig napok óta.
"Nem tudom, mikor ébredtél a kómából, de akkor elmesélem, hogy már 2020-ban kijelentették, hogy közös lista lesz."
Itt az újabb bizonyíték a szövegértésed katasztrófális állapotára. Mintha egy másik dimenzióban élnél.
"Hát ha nem vagy hajlandó tudomásul venni, azzal nem tudok mit kezdeni :D"
Kómáról beszél az akinek kimaradt az elmúlt 12 év, kész parádé amit leművelsz.
"Mondod ezt te, aki elfelejtette a Jobbik 10 éves uszítását. Nem akarsz te stand up-olni?"
Fergeteges! Te már nyomod napok óta a stand up-ot, majd tanulok tőled, parádés amit leművelsz.
"Hát mivel nem adtál rá még mindig egy épkézláb magyarázatot, ezért még mindig nem értem. Ha lesz rá egy logikus érved a "léteznek" "jobboldaliak" "megszavazzákatörvényt" helyett, akkor lehet, hogy megérteném."
De adtam, ezért mondom, hogy a szövegértésed katasztrófális állapotát 100%-osan tükrözi ez a beszélgetés.
"Az ellenzék oltogatásával sem cáfolni akarok."
Mégis folyamatosan ezzel terelsz, vagy mintha vissza akarnál vágni, elképesztően gyerekes, hogy tagadod azt, hogy a mi hazánk náci, toró meg egy senki, érveket tudomásul sem veszed sőt, hazudsz és ezekután mindig valamit beszólsz az ellenzéknek, holott arról szól a beszélgetés, hogy napok óta nem érted és nem fogod fel amit beszélnek hozzád.
"Mivel nincs tényállás"
De van, csak hol nem olvasod el, hol nem érted, hol lesöpröd. Tényálláa van, vázoltam, kifejtettem. Innentől kezdve rajtad múlik, már csak hetek kérdése, hogy eljut-e a kis agyadig.
"ezért nincs mit cáfolni."
Van mit, csak nem tudod.
"A tényállás úgy néz ki, hogy van egy állítás, ami alá van támasztva egy logikus, koherens, összefüggő gondolatmenettel. Ilyet te még nem hoztál, csak üres feltételezéseket."
Úgynézki tudod nagyjából, akkor még mindig ott tartunk, hogy gyenge felfogású vagy, katasztrófális állapotban van a szövegértésed és hazudsz.
"Most Jakabot szidod?"
Miért? Jakab egyedül szavazta meg a jobbikból? Akkor döntsd el, hogy jakab vagy a jobbik volt. Az inkompetencia pedig nem szidás vagy beszólás.
"Nem kértem írásos dokumentumot (bár a vezéred ígért ilyesmit a MHM-nak). Amúgy számolod, hogy hányszor hazudsz? Csakmert én már nem számolom, de Guinness-rekord gyanús vagy."
Nem csak nem fogadsz el semmilyen érvet. Oldalak vannak tele írva, lehet utólag visszaolvasni már nehéz lesz, ezért nem dacból és párt szimpátiától fűtve kellene beszélgetni a tényekről a pártodat illetően amire te ugyebár azt mondtad nincs. Itt egyedül te vagy a hazug, napok óta folyamatosan csinálod.
"Ez nem az én inkompetenciám, hanem a tied. Ki az a hülye vitapartner, aki megelégedne egy olyan érveléssel, ami minden logikát és összefüggést nélkülöz?"
De ez a te inkompetenciád. Te nem érted amit leírnak neked.
"Nem, ez csak egy újabb hallucinációd."
A te felfogásod pontosan az pedig. Hallucinációid meg neked vannak mzp-vel kapcsolatban, de durván.
"Persze, érintettük. Ha a Jobbik szavazza meg, azzal semmi bajod nincs. Ha a MHM szavazza meg, akkor ők szélsőséges fattyak. Kicsit sem vagy elvakult, dehogy :D"
Fogalom zavaros vagy. A jobbik inkompetenciájából adódóan miért ne szavazta volna meg? Az egészet a mi hazánk találta ki, tudsz,e róla? Dehogy tudsz. De én a mi hazánkal kapcsolatban nem említettem egyszer sem ezt az esetet, hamár megint a halucinációdról beszélünk, csak te hoztad fel. Ezt a kettős mércét, pofátlan vagy. Ha a jobbikról van szó lehet erről beszélni, de ha a mh akkor már nem? Saját magadat nem tudod követni, sok neked ez a beszélgetés, látszik már az elejétől kezdve.
"Nem védem, csak nem hiszek el minden alaptalan pletykát. Bármely más pártról lenne szó, akkor sem lennék különb."
De véded, megállás nélkül napok óta, most is épp. Azért folytatjuk ezt a beszélgetést is.
"Megint hazudsz. A MMH-t is nácizom,"
Nem, te hazudsz megint, kétszer 1-1 mondatban, ez eddig a csúcs.
"Nincs mit kontrázzak, mert csak egy összeesküvés-elméletet tártál elém, észérvek meg nem voltak."
De, kizárólag kontrázol, ezzel terelve és kosdatva a mi hazánkat és a fideszt folyamatosan. Összeesküvés-elméleteid neked vannak mzp-vel kapcsolatban, én tényszerűen, érvekkel leírtam miért náci a mi hazánk és miétz a zsebpártja a fidesznek, már csak az a kérdés mikor fogod fel, vag, érted meg. Idő kérdése. Szerencsére vissza lehet olvasni.
"Pont az a bajom, hogy semmilyen logikus összefüggés nincs a kifejtésedben."
Az nem lehet a bajod, hisz ez hazug állítás megint, vissza tudod olvasni, ha azt állítod nincs leírva, egyszerűen csak hazudsz, ezt nalok óta csinálod mondjuk. Ezeket is vissza lehet olvasni.
"Nem terelek, épp ellenkezőleg. Rávilágítok arra, amit el szeretnél takarni."
De terelsz. Most konkrétan nem, ebben a mondatban, de alapjáraton igen. Ez a hazudozás harmat gyenge.
"Hát, haver... kidicsérted belőle a szuszt. Az ő javára különböztetsz meg ellenzékit ellenzékitől. Ugyanazt a diktatórikus, kirekesztő retorikád használod, amit ő."
Egyetlen egy sort nem idéztél még tőlem amiben ezt megtettem volna, sem tőle forrást amivel igazoltad volna az állításod. Lassan minden sorban hazudsz valamit.
"És még én vagyok a naiv? :)"
Nem csak hlye, ha úgy másolod ki a szöveget, hogy azt a részt kihagyod ami átértelmezi a mondatot. Naívnak is naív vagy, mert még mindig azt az álmot dédelgeted, hogy a mi hazánk nem a fidesz náci zsebpártja. Pwsig de bizony.
"Most már haladunk a pszichológus végzettség felé."
Nem kell hozzá szakember, hogy oldalas baromságokat, összefüggéstelen és alapvető informácioktól mentes, nehéz felfogást és értelmi szintet tükröző összefüggéstelen mondatokból rájöjjöj az illető, hogy a beszélgető partnere nagyjából melyik korosztályba tartozik. Ezt azért ne vedd sértésnek.
"hogy nem hajlandók behódolni a Jobbik-DK paktumnak."
Pofátlan hazugság. Bár ha gond van a szövegértéssel akkor felment téged a hamis állítás alól. És akkor te beszélsz hallucinációkról mikor látszim rajtad, hogy van benned szer bőven.
"Na, azért a DK-tól és az MSZP-től sem szabad elvenni a kommunista utódpárt címet."
Nosza hajrá, mitől azok?
"Miért, tagadtam én ezt valaha? :DDD"
Ez a fidesz propaganda szokásos kontextusából kiragadott mondtat értelmezés képtelensége. Nem értem hogyan tudsz másképp működni mint az átlag. Bár általában nehéz esetek a mi hazánkosok.
"Leírtam, hogy miért van értelme a vitának,"
Hiába írtad le, megcáfoltam.
"azt akarod nekem beadni, hogy nem nácik?"
Ezek a tények. Integető embereket nácizol. Te sem vagy normális, az már biztos.
"Ez nem hazugság. Ezt megtörtént esetek bizonyítják."
Persze, ha idővonalat nem hazsnálunk. Csak kérdés ki él a múltban és ki a jelenben. Még toró sem ítéli el lantost 2011 miatt, csak azt nézi mit tesz most. De neked annyi eszed sincs, hogy a saját pártod által osztott álláspontot értelmezd.
"Még mindig ott vannak a nácik a Jobbikban, ezt az elmúlt hónapok eseményei tökéletesen bizonyítják."
Csak épp te nem.
"Dehogynem"
Nem nincs. Nem mutattál egyet sem.
"Leírom ötmilliószor"
Hiába írod le ha irreleváns. Nem a kérdésre válaszoltál.
"Na ezt fejtsd ki légyszíves, mert kicsit felszaladt tőle a szemöldököm..."
Mit fejtsek ki 5 szón amit bemásoltál? Talán bekéne másolni mitől szaladt fel a szemöldököd, mert nekem meg ettől a félmondattól.
"Leírtam, hogy ha valaki nem megy el egy műsorba, az nem azt jelenti, hogy fél elmenni oda, hanem számtalan oka lehet ennek, erre leordítottad a fejem."
Én meg leírtam ennek cáfolataként, hogy miért fél.
"Én nem kifogásoltam a magyarázatodat,"
Te eddig mást sem csináltál csak kifogásoltál mindent, már amit sikerült felfogni vagy épp elolvasni. Mzp-nek nincs miért vitàznia toró-val, csak fordítva igaz. Ellenben toró-nak van miért elmenni a partizánba, de pont emiatt fsik is elmenni. Ennyi, toró gyáva csak mosdatod és terelsz róla, folyamatosan hazudozol össze-vissza, önellentmondásokba keveredsz, hol ezt állítod, hol azt.
"A nagy büdös francokat."
Pedig de bizony.
"Linket kérek szépen."
Idei spartacus adásból kikeresed, januári lesz.
"A vita azzal nyílt, hogy még előtte csinált Marci egy videót, amiben lenácizta Toroczkait. Én egyet értek vele, de azért egy ilyen kezdéssel ne várja már a másiktól, hogy ő meg visszafogott lesz."
Miről beszélsz? Marci felmosta azzal az aljadék nácival a padlót, toró megsem mukkant.
"Te drága szűz anyám... Maradj inkább csendben, mindenki jobban jár..."
Na ilyenek a te érveid és a felfofásod. Ez a mondatod tükrözi a hozzáállásod. Ezért tartunk még mindig itt, mert napok alatt nem értesz meg egy mondatot sem.
"Mi a fenének ne vállalná fel? Megint idepuffogtál valamit mindenféle alap nélkül. Nem fáradtál még bele?"
Ezt is leírtam vissza kell csak nézni, a lehetőség adott, rajtad áll, hogy hajlandó vagy vagy sem.
"gerinctelen vagy"
Szokásos 0 érv.
"Most ezt halál komolyan mondod? Egy-két eleresztett zsidózás még nem náciság. Egy-két eleresztett cigányozás még nem náciság. Egy-két karlendítés nem náciság. Neked mégis mi a fene kell ahhoz, hogy nácinak tekints valakit?"
Újabb halucinációk és hazudozás.
"Amit te puffogtatsz, az kőkemény konteó."
Azt te nyomatod megállás nélkül igaz, már leszokni látszol az mzpzésről. Úgynézki nalkk alatt jut el valami az agyadig.
"De igen, a MHM és a Jobbik két náci párt."
Nem, a jobbik nem az.
"Már sokadszorra írtam le"
Ebben a szövegben már igen, a gond csak az, hogy te ezelőtt is ezt mondtad, csak akkor még hazugság volt. Ebben az írásodban jelentetted ki előszőr.
"Integetős képek?"
Integetős képek igen. Tudom, hogy leírtam már azt, hogy tisztában vagyok a katasztrófális felfogásoddal, de azért még meglepő ígyis néha.
"Hát neked végled elmentek otthonról? Nem látsz a szemedtől, ember? Az neked integetés? Hát süllyedj már el szégyenedben, te tuskó... Undorító vagy, komolyan mondom. Én itt hagytam veled abba ezt az egész beszélgetést. Szevasz."
Tipikus mi hazánkos és fideszes érv rendszer. Mit lehet erre mondani ilyenkor? Ez így a lefkevésbé sem kultúrált beszélgetés a részedről, és még csodálkozol ha megállapítják a korodat, holott bőven szolgáltattál hozzá alapanyagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!