Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy MZP teljesen taccsra...

Most hogy MZP teljesen taccsra vágta az ellenzéket a nyilatkozataival, így a Fidesz kétharmaddal vagy négyötöddel fog nyerni szerintetek? Még baloldali elemzők szerint is mindenidők legrosszabb miniszterelnök-jelöltje baloldalon.

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 18:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

"Mert MZP nem szokta emlegetni, hogy a Mi Hazánk Fidesz-párti? Már ezt is letagadod?"

Már számolni is nehéz, hogy hányszor mondtam, én nem tudom mit mond mzp, nem is érdekel, és nem is én felelek a szavaiért. De te kitartóan egyre inkább hangoztatod mzp-t, annyira rávagy kattanva, pont mint a fidesz és a tábora, milyen érdekes hasonulás. Sőt, már tagadok is valamit, hogy mit azt nem tudom. Egyre parádésabb vagy.

"Senkit nem érdekel, hogy tudsz-e róla, meg az sem, hogy miért felelsz. Nem erről szól a vitánk. Lapozzunk."

És mégis folyamatosan mzp-t emlegeted annak ellenére, hogy én egyszer sem hoztam szóba csakis te magad. Előző mondatodban már nem létező dolgok tagadásával vádoltál meg, ami nonszensz, bár tőled nem. Téged kellene érdekeljen, hogy tudok-e róla és hogy felelek-e másnak a szavairt, mert te emlegeted őt folyton, holott nekem semmi közöm hozzá. Eztán meg még te mondod, hogy lapozzunk? Állati.

"Kérek egy bizonyítékot arra, hogy a Mi Hazánk a Fidesz pártja."

Nem a pártja, a fiók pártja, a náci párt tagozata. Egy jobboldali pártnak a szélső jobboldali tagozata, náci tagozata. A bizonyíték az maga a létezésük, elvégre egy szélsőjobber csak a fidesszel fog együtt dolgozni, hamár a jobbikból kiváltak, másokkal nem hajlandóak együtt működni sem alapjáraton, minden törvény módosítást megszavaznak a fidesszel együtt, ugyanúgy orosz-barátok. (a szomszédban zajló nácitlanítás ellenére, bár lehet pont ettől félnek és ezért)

"Innen is látszik, hogy fogalmad sincs az egészről, de akkor elmagyarázom neked. Mivel elég kiélezett a verseny az összefo$ás és a Fidesz között, ezért a kisebb pártoknak kulcsszerepe lesz. Ha ugyanis valamelyikük akárcsak egynéhány százalékot szív el a két esélyestől, azzal akár el is dönthetik a választást. Nálad okosabb politikai elemzők le is írták, hogy nagyon könnyen előállhat az a kényes helyzet, hogy a kispártokon fog múlni ez az egész. Na ezért lenne érdeke MZP-nek kiállni vitázni Torockaival, csak ugyanolyan beszari, mint Orbán."

Tehát akkor elmagyarázom mégegyszer, mert magadra úgysem fogsz ismerni. A mi hazánk egy szélsőjobber, náci párt, a táboruk meg tele van összeesküvés elmélet hívőkkel, nácikkal, konteós és ostoba emberekkel, persze nem csak ezekkel, vannak az olyan szellemileg gyengén teljesítő alakok mint te, akik képtelenek belátni a nyílvánvaló igazságot ami a szemük előtt van csak azért, mert túl naívak, mert nem szeretik az lmbtq-t, a nem fehér bőrű embereket és mert csúnya multik meg nyugat. Ezeket az embereket, a magyar társadalom szélsőségeit, egy helyre gyűjti a mi hazánk, egy szélső radikális párt, viszont ideológia berendezkedésükkel, ami a nyugat-, brüsszel-, lmbtq-, baloldal-, éstb ellenesség, csakis a fidesznek fognak kedvezni, mindenféle törvény javaslat, módosítás és miegyéb szavazásánál. De nem csak ilyen emberek vannak a mi hazánk oldalán, természetesen. A fidesztől senkit nem fognak elvenni, hanem legfeljebb az ellenzék köreiből néhányat és azokat akik eddig nem szavaztak, de szélsőséges álláspontjuk immáron képviseltetik a mi hazánk részéről. (Leginkább a jobbiktól vesznek el szavazatot)

És ez a lényeg végsősoron, hogy a fidesznek kedveznek, az összefogással nem szándékoznak együtt működni semmilyen körülmények között, akkora a különbség és itt nem csak a szavazás előtről beszélünk. Egy vita teljesen felesleges toróval mint mondtam, nincs miről vitázni vele. Bzizik, cigányozik, zsidózik, brüsszelezik, no eu, no multik, éstb baromságok. Akiket ez győz meg és nem az ellenzék, azokat nincs mivel vissza csábítani, ezek nem érdemi témák, nem lehet velük mit kezdeni egy vitán. Nincs miért vitázzon mzp toróval, nincs értelmes vita témája torónak csak a radikális fszságai.

"Toroczkai azért hívta ki MZP-t, mert hazugságokat terjesztett róla. MZP viszont egy gyáva féreg, nem vállalja a szavainak a következményeit, meghunyászkodik, és vádaskodik alaptalanul."

Ezért aztán pláne felesleges vitázni, mintha valami hisztis gyerek lenne toró, meg persze neveletlen is. Mzp és toró nem egy súlycsoport. Toró legal van, egy náci senkiházi, súlytalan féreg, aki a fidessz mellett az oroszokkal van, mzp meg legfelül van inkább, kormányváltásra készüpnek. Mzp egy rendes miniszterelnök jelölt, míg toró a náci csak formálisan az, mivel semmi esélyük nincs, épp csak a parlamentbe jutásért küszködnek. Mzp-nek nem volt mielől megfutamodnia. Képzeld el ha minden hazug állításért mindenki vitára hívná a másikat, nevetséges vergődés ez egy nácitól.

"Jajj, szegény drága MZP. Hazudozik Toroczakairól, és ha ezért számon akarják kérni őt, akkor azt sértésnek veszi. Egyem meg a szívét..."

Írtad ezt arra, hogy azt mondtam toró és a pártja csak az ellenzék gyengítésére van. Nem igazán értem ezt a dedót, de ha mzp-vel bajod van azt ne velem beszéld meg, engem nem izgat. Mellesleg humoros ez számonkérésdi, toró egy senki náci, nincs súlya a szavainak.

2022. márc. 12. 18:54
 22/34 anonim ***** válasza:

"Na, akkor kérlek szépen, idézd be, hol tagadtam én le, hogy a Mi Hazánk náci párt. Nem mellesleg nem én mosdatom a Mi Hazánkot, hanem te mosdatod állandóan a fasiszta náci Jobbikot, és egyfolytában kerülöd a témát, ha előkerül a Jobbik náci arca."

Nincs mit belinkelni, nem azt írtam, hogy tagadod. Én nem mosdatom a jobbikot, nincs miért. A jobbik nem náci, ég és főld a különbség a kettő között. Kerülni meg akkor most hogy tudom ha állításod szerint folyamatosan mosdatom őket? Döntsd el melyik állításodnak adsz érvényt mert ez így paradox.

"A Partizán egy beszélgetős műsor, MZP-t pedig egy politikai vitára hívta ki Torockai. Ha a kettő között nem érzed a különbséget, akkor javaslom, hogy keress fel egy szakembert."

Ja persze, a jó öreg szakember, ezzel nem húzod ki magadat. Én nem állítottam, hogy nincs különbség, azt viszont igen, hogy toró gyáván megfutamodott. Mzp-nek nincs miért és mivel kapcsolatban kiállnia toró-val, külön súlycsoport. Míg mzp-ék a kormányváltásért és a miniszterelnök cseréért küzdenek, addig a mh és toró csak kullog hátul a parlamentbe jutásért, a miniszterelnök jelölése pedig csak formalitás, esélyük sincs. Ellenben a partizánba azért megy el az ember, hogy hangot adjon magának az ország közönsége előtt. Toró szimplán nem vállalja fel nézeteit a nyílvánosságban, csak a szűk táborában. De kérdem én, hogy akar ez a náci egy országot kormányozni, ha csak a szűk táborát képviseli? Óó és még bőven lehetne fejtegetni ezt a témát. Itt te nem látod a különbségeket. Mzp-nek nincs miért vitázni toróval, pláne nem politikai vita az, ha toró a róla állított hazugságok miatt akar vitázni, egyre komolytalanabb. Ellenben a partizánnak még csak nem is válaszoltak gyáva féreg (ugyeugye) módjára, nem vállalják fel magukat nyílvánosan más közönség előtt, ugyanúgy ahogy a fidesz sem.

"Remélem, ebbe a jobbikosokat is beleérted."

Ég és föld a kettő. A jobbikosok az összefogás óta ilyet nem csinálnak.

"Szeretném, ha erre hoznál egy bizonyítékot."

Ugyanazt kínálják mint a fidesz, csak radikálisabban. Csúnya: eu, nyugat, multik, gyurcsány, migráns, lmbtq, brüsszel, stbstb.

Bezzeg az oroszok pártján inkább ott vannak.

"Azt nevezem normális embernek, aki csak akkor hisz el valamit, ha van rá bizonyíték. Felőlem lehet Mi Hazánkos, dk-s, fideszes meg akármilyen, de ha nem hisz el valamit csak úgy bemondásra, akkor már olyan nagyon hülye nem lehet. Azért egy egyszerű mondatot illene tudni értelmezni, nem gondolod?

Utána kellene nézni a dolgoknak. Ezek alapján a fidesz kicsit sem korrupt, egy csomó eset súlytalan vagy megsem történt, de ez is egy olyan téma amit nap estig lehetne tárgyalni, hála a fidesznek. Te szűklátókörű vagy, és csak azt hiszed el ami pont az orrod előtt van. Képtelen vagy következetesnek lenni.

"Tényleg nem?? Hát eszem eldobom :D Akkor szíveskedjél már megmondani, hogy amikor arról beszélsz, hogy "gyengíti az ellenzéket", akkor mit értesz alatta, ha nem a szavazatok elszívását?"

Ezt már ugye kifejtettem fentebb. A mi hazánk a fidesz náci párt tagozata, amiben nem hasonlítanak, azt már a fidesznek is túl szélsőséges.

"Én nem mosdatok a világon senkit, csak egész egyszerűen nem hiszem el ok nélkül MZP szavait, veled ellentétben. Másrészt nekem nincsen semmilyen pártom, el sem megyek szavazni."

Ahhoz képest, hogy legkevésbé sem érdekel mzp, csak te beszélsz róla senki más, én pedig már megszámlálhatatlanul sokszor elmondtam, hogy nem érdekel mzp, nem tudom mit mondott, nem felelek a szavairt, valamint ezek után te leírtad, hogy lépjünk túl rajta miután te kattogsz csak eze , most mégis leírod megint. Egyszerűen képtelen vagy felfogni amit írnak neked. Mzp mániád van, nekem semmi közöm hozzá. Nem is értem mi az istenről beszélsz. Ez meg egy egyszerű hazugság, te igenis mosdatod a mi hazánkat. Ebből indult ki a beszélgetés, meg mzp-ből, ami csak téged érdekel.

"És a kormányváltás érdekében a baloldal hajlandó volt összefogni egy náci párttal. Gratulálok hozzá! Szépen fog mutatni Kunhalmi Ágika Jakab Petivel. Ugyanaz a színvonal."

Nem, nem volt hajlandó, ugyanis nem fogtak össze a mi hazánkkal. Alapból nem is akartak velük összefogni, ahogy fordítva sem. Jakab meg nem a mi hazánk tagja, csak megsúgom.

"Te amúgy tényleg nem érted, amit olvasol. Azt írtam, hogy a Mi Hazánk náci, akárcsak a Jobbik. Erre azzal vádolsz engem, hogy én mosdatom a Mi Hazánkat. Magadnál vagy?"

Ezt hívják mosdatásnak részben. Nem viseled el, hogy nácizzák a mi hazánkat, mivelhogy azok, erre elkezded kántálni a jobbikot. Te nem érted azt ami folyik a pártok körül. És akkor még behazudod azt, hogy te neked nincs pártod, nem szavazol, de azért beleállsz egy vitába a mi hazánkat védeni, az ellenzéket támadni. Magadnál vagy?

2022. márc. 12. 19:17
 23/34 anonim ***** válasza:
17%

"te emlegeted őt folyton, holott nekem semmi közöm hozzá"

Ah, neked nincs közöd hozzá :D Nem tudod, hogy mit mond, nem is érdekel téged... a következő kommentedben kiderül, hogy sosem hallottál róla?

"A bizonyíték az maga a létezésük"

Tehát nincs bizonyítékod, hanem alaptalanul vádaskodsz. Értem.

"elvégre egy szélsőjobber csak a fidesszel fog együtt dolgozni"

Miért dolgozna vele együtt?

"hamár a jobbikból kiváltak"

Azért váltak ki a Jobbikból, mert nem szeretnék magukat összegyurcsányozni. Ez miért probléma?

"másokkal nem hajlandóak együtt működni sem alapjáraton"

Miért is kellene nekik bárkivel is együttműködni?

"minden törvény módosítást megszavaznak a fidesszel együtt"

Azt hiszem, kezd kimenni a fejedből, hogy a Jobbik megszavazta a melegellenes törvényt. Akkor ők is fideszesek?

"vannak az olyan szellemileg gyengén teljesítő alakok mint te, akik képtelenek belátni a nyílvánvaló igazságot ami a szemük előtt van"

Tehát aki bizonyítékok nélkül nem hisz el egy pletykát, azt lehülyézed, de aki mindenféle bizonyíték nélkül vádaskodik, és egy nettó náci pártot mosdat, az a szellemi magaslat netovábbja... Gratulálok!

"ami a nyugat-, brüsszel-, lmbtq-, baloldal-, éstb ellenesség, csakis a fidesznek fognak kedvezni"

A Jobbik uniós zászlót égetett. Megszavazta a melegellenes törvényt. A baloldal ellen alakult meg. Van még kérdésed?

"A fidesztől senkit nem fognak elvenni"

És ezt mire alapozod?

"hanem legfeljebb az ellenzék köreiből néhányat"

Az ellenzékből maximum a Jobbiktól tudnának elvenni szavazatokat, de 2018 óta már otthagyta a Jobbikot, aki akarta. Aki a dk-val kötött paktum után is jobbikos maradt, az ezután is az lesz. Szóval az ellenzéktől már nem tudnak elszívni senkit. A Fidesztől még igen. Pontosan ezért logikátlan ez az egész vergődésetek. Érdekes módon egyékbént nem olyan rég még azt mondtad, hogy az ellenzék gyengítése alatt nem a szavazatok elszívását érted, most meg mégis arról beszélsz.

"a fidesznek kedveznek, az összefogással nem szándékoznak együtt működni semmilyen körülmények között"

Ti mindenkit fideszesnek tituláltok, aki nem hajlandó a moslék összeborulással együttműködni. Fel kellene végre fogni, hogy úgy is lehet valaki ellenzéki, hogy nem akar egy ilyen elvtelen hányáskupaccal szövetkezni. Nem nehéz gondolatmenet ez, csak bele kell gondolni. Bízok benned! Menni fog!

"Egy vita teljesen felesleges toróval mint mondtam, nincs miről vitázni vele"

Leírtam már, hogy miért kellene kiálljon vele, de ezek szerint elég rövidtávú a memóriád, szóval leírom még egyszer: 1. A kispártok könnyen eldönthetik a választást, és nem mindegy, hogy merre billen a mérleg 2. MZP hazudott a Mi Hazánkról.

"Bzizik, cigányozik, zsidózik, brüsszelezik, no eu, no multik, éstb baromságok."

Nemrég Szanyival volt egy vitája, de egyáltalán nem mondott ilyeneket. Ezeket csak azért hazudod, hogy mosdasd továbbra is MZP-t. Csakhogy a tények magukért beszélnek, és ez egy olyan helyzet, amiben csak ilyen undorító vádaskodással lehet védekezni. Ezt teszi Orbán is.

"Ezért aztán pláne felesleges vitázni"

Nem ez a fő apropója a vitának, de nekem egyáltalán nem lenne ellenemre, ha MZP lenne olyan gerinces ember, és bocsántot kérne a hazugságaiért.

"mzp meg legfelül van inkább, kormányváltásra készüpnek. Mzp egy rendes miniszterelnök jelölt"

Az egyik mondatodban azt mondod, hogy téged nem érdekel MZP, a másik mondatban meg kidicséred belőle, amit megevett. Ennyire nyíltan kétszínűnek lenni azért már tényleg nehéz, de neked sikerült.

"Írtad ezt arra, hogy azt mondtam toró és a pártja csak az ellenzék gyengítésére van."

Látom, nem ment át az irónia. MZP hazudott a Mi Hazánkról, majd amikor szembesíteni akarják a hazugságaival, akkor azzal védekezik, hogy őt gyengíteni akarják. Micsoda férfi! :D

"Én nem mosdatom a jobbikot, nincs miért."

Nem szakad rád a plafon? :D Hát mást se csinálsz, amióta csak itt beszélünk.

"A jobbik nem náci"

De igen, a Jobbik egy náci párt.

"Kerülni meg akkor most hogy tudom ha állításod szerint folyamatosan mosdatom őket?"

Pontosan úgy kerülöd a témát, hogy teljesen figyelmen kívül hagytad, amikor leírtam, hogy miért náci a Jobbik. Leírod, hogy "a jobbik nem náci", tehát letagadod a szín tiszta valósagot.

"azt viszont igen, hogy toró gyáván megfutamodott"

Mire alapozod azt, hogy nem mer elmenni? Mi van, ha csak nem ér rá? Vagy egyszerűen csak van jobb dolga is? A probléma az, hogy hiába leírom, hogy miért nonszensz a logikád, téged egyszerűen nem érdekel, hanem fogod és leírod nekem megint, hogy a "afidesznácipárttagozataeztény".

"Mzp-nek nincs miért és mivel kapcsolatban kiállnia toró-val"

De bizony, van. Le is írtam, hogy miért. Az pedig magáért beszél, hogy MZP a híveivel együtt ugyanazzal a gyáva érvvel utasítja vissza Toroczkait, mint Orbán MZP-t. Nem tudom, milyen érzés ugyanolyan gyávának lenni, mint Orbán, de ha lesz ideje a Petinek, majd kérd meg, hogy mesélje el.

"Toró szimplán nem vállalja fel nézeteit a nyílvánosságban"

Dehogynem. Ott van YouTube csatornája, a Facebook-oldala, meg az összes közösségi felület. Az internetes közösségi oldalaktól aligha van nagyobb nyilvánosság. Egyébként is szerepel a tv-ben, legutóbb én az ATV-n láttam. Attól, hogy te MZP beszédein kívül nem nézel mást, még nem kell ilyen hülyeségeket mondani másokról.

"A jobbikosok az összefogás óta ilyet nem csinálnak."

Oh, tényleg nem? Akkor ez mi?

[link]

"Ugyanazt kínálják mint a fidesz, csak radikálisabban."

Mivel mindkettő jobboldali, csak az MHM radikális, ezért ez egyértelmű. Az lenne a meglepő, ha nem így lenne. Én arra kértem bizonyítekot, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja.

"Ezek alapján a fidesz kicsit sem korrupt"

Dehogynem. Csak te nem fogod fel, hogy miről beszélek.

"Te szűklátókörű vagy, és csak azt hiszed el ami pont az orrod előtt van. Képtelen vagy következetesnek lenni."

A te következetességed abban rejlik, hogy ha van két jobboldali párt, akik egy sor ponton egyetértenek (mily meglepő), akkor azok feltétlenül szövetségesek kell legyenek. És ha leírom neked, hogy ez egyáltalán nem ilyen egyértelmű, akkor újra leírod nekem századjára is, hogy "afidesznácipárttagozataeztény". Ha pedig megkérdezem, hogy mi erre a bizonyíték, akkor annyit mondasz, hogy azért gondolod ezt, mert egy sor ponton egyetértenek. Egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy ebből sehogysem következik, hogy szövetségesek. És ha 500-szor írom le, akkor sem fogod fel, mert nem akarod megérteni.

"Ezt már ugye kifejtettem fentebb."

Semmit nem fejtettél ki. Egyetlen értelmes, konzisztens érved nem volt még a beszélgetésünk során. Egyetlen egy sem.

"Ahhoz képest, hogy legkevésbé sem érdekel mzp, csak te beszélsz róla"

Én nem azt mondtam, hogy nem érdekel. Azt mondtam, hogy nem hiszem el minden szavát, ellentétben veled.

"Nem, nem volt hajlandó, ugyanis nem fogtak össze a mi hazánkkal."

A Jobbikkal fogtak össze, ők is náci párt. De simán kinézem a moslékkoalícióból, hogy 10 év múlva a Mi Hazánkkal is készek lesznek összefogni.

"Ezt hívják mosdatásnak részben."

Segítsd már nekem, légyszíves! Ha mindkét pártról kijelentem, hogy náci, akkor végülis kit mosdatok??

"Nem viseled el, hogy nácizzák a mi hazánkat"

Hát dehogynem viselem el. Mondtam én olyat, hogy ők nem nácik? Sőt, épp az ellenkezőjét mondtam. Én nem azért vitatkozom veled, mert nácizod a Mi Hazánkat, hanem azért, mert letagadod, hogy a Jobbik is náci.

"És akkor még behazudod azt, hogy te neked nincs pártod, nem szavazol, de azért beleállsz egy vitába a mi hazánkat védeni, az ellenzéket támadni."

Na pontosan ez az az elvakultság, amivel tényleg nem lehet mit kezdeni.

2022. márc. 12. 23:55
 24/34 anonim ***** válasza:

"Ah, neked nincs közöd hozzá :D Nem tudod, hogy mit mond, nem is érdekel téged... a következő kommentedben kiderül, hogy sosem hallottál róla?"

És még mindig csak te beszélsz róla, pedig már az előző szövegedben azt mondtad, hogy lépjünk túl rajta úgy, hogy te hoztad fel. Nem érzed kissé nevetségesnek?

"Tehát nincs bizonyítékod, hanem alaptalanul vádaskodsz. Értem."

De van, pláne alapja, amit le is írtam. Fentebb megtalálod.

"Miért dolgozna vele együtt?"

Mert épp cdak a parlamentbe jutásért küzdenek, önnagukban semmire sem jók, a nézeteik és ideológiájukból kifolyólag meg senki nem fogja támogatni semmilyen ötletük, javaslatuk, terjesztésük éstb. A mi hazánk csak arra jó, hogy erősítse a fideszt.

"Azért váltak ki a Jobbikból, mert nem szeretnék magukat összegyurcsányozni. Ez miért probléma?"

Ez önmagában is lehetetlen dolog és eszméletlenül nevetséges, emellett érthetetlen. Hogy jön a jobbikhoz gyurcsány? Az összefogás előválasztása 2021 őszén történt, a mi hazánk alapítása és jobbikból való kiválása pedig 2018-ban a választások után. Még ezt sem tudod.

"Miért is kellene nekik bárkivel is együttműködni?"

Egyrészt hiába nevetséges ée komolytalan, kormányváltást akarnak ők maguk is, emellett egy pártról beszélünk, akik elvileg kifogásolják a fidesz rendszerét. Na most a fidesz uram báttyám rendszerének egyik alap pillére az, hogy nem dolgoznak össze az ellenzékkel, az ellenzék számukra szó szerint ellenség. Tehát ha nem a fidesz fiók pártja ahogy állítod (de persze az, és nem véletlenül, rengeteg a hasonlóság, többek közt ez is) akkor tekintve, hogy kormányváltásra készülnek, tudni kéne összedolgozni, hisz ha nem akarnak, akkor ugyanaz a rendszer maradna mellettük mint a fidesznél. Ha a valóságot nézzük, bejutnak 5 képviselővel, és? Mit fognak csinálni 5 képviselővel ha senkivel nem akarnak együttműködni mint az óvodában mikor megsértődtél? Ezért sem lehetnek ők a 3. Út, mert inkább csak egy zsákutca, ráadásul ha figyelembe vesszük a hasonlóságot a fidesszel, akkor a már jól ismert zsákutcáról beszélünk.

"Azt hiszem, kezd kimenni a fejedből, hogy a Jobbik megszavazta a melegellenes törvényt. Akkor ők is fideszesek?"

Miért ment volna ki? Szokásos ócska magyarázkodás. De attól még várom a választ.

"Tehát aki bizonyítékok nélkül nem hisz el egy pletykát, azt lehülyézed, de aki mindenféle bizonyíték nélkül vádaskodik, és egy nettó náci pártot mosdat, az a szellemi magaslat netovábbja... Gratulálok!"

Azthiszem már mondtam, te azért vagy hlye mert csak azt hiszed el ami az orrod előtt van konkrétan, annál tovább nem látsz. Ezért kérsz tárgyilagos bizonyítékot, holott a nyílvánvaló hasonlóságot sem veszed észre, és mèg azt is megkérdezed, hogy miért baj ha nem akarnak együttműködni senkivel. Ja meg a jobbikból való kiválás kijelentésed is jó volt.

"A Jobbik uniós zászlót égetett. Megszavazta a melegellenes törvényt. A baloldal ellen alakult meg. Van még kérdésed?"

Benned kéne megfogalmazódjanak a kérdések a mi hazánkal kapcsolatban, akik igazából téged nem is érdekelnek, mert ahogy te mondtad, neked nincs pártod és el eem mész szavazni. Ehhez képest véded a náci mi hazánkat benne a náci toróval, alapvető információk hiányában is. Mikor is volt a zászlóégetés? A meleg-ellenes törvényt meg elég sokan megszavazták. Ez nem tétel, aki nem érintett a témában az nem fogja érteni miért rossz az a törvény, így volt ez velem is. De szép mosdatás, váó, nem is értem hogy sikerült ezt szembe állítani az általam felsoroltakkal, amit idéztél tőlem

"Az ellenzékből maximum a Jobbiktól tudnának elvenni szavazatokat, de 2018 óta már otthagyta a Jobbikot, aki akarta. Aki a dk-val kötött paktum után is jobbikos maradt, az ezután is az lesz. Szóval az ellenzéktől már nem tudnak elszívni senkit. A Fidesztől még igen. Pontosan ezért logikátlan ez az egész vergődésetek. Érdekes módon egyékbént nem olyan rég még azt mondtad, hogy az ellenzék gyengítése alatt nem a szavazatok elszívását érted, most meg mégis arról beszélsz."

Így van, a jobbiktól, amire te azt mondtad, hogy nem, csakis a fidesztől. Akkor söntsd el megint inkább mit akarsz mondani. Igenis szívhatnak el szavazatokat, te mégis tényként közlöd, hogy aki akart elment már. Csak tudnám mire alapozva, mert ez elméleti, pusztán felvetés. Ezt te egyrészt nem tudhatod, másrészt meg a lehetőség még mindig ott van. Logikátlan vergődésünk*? Egy igazi mi hazánkos szól belőled akinek "nincs pártja" és "el sem megy szavazni".

Én azt mondtam, hogy az ellenzék gyengítése alatt nem csak a szavazatok elszívását értem. Figyelmesebben olvasd el.

"Ti mindenkit fideszesnek tituláltok, aki nem hajlandó a moslék összeborulással együttműködni. Fel kellene végre fogni, hogy úgy is lehet valaki ellenzéki, hogy nem akar egy ilyen elvtelen hányáskupaccal szövetkezni. Nem nehéz gondolatmenet ez, csak bele kell gondolni. Bízok benned! Menni fog!"

Moslék összeborulás, egy vérbeli tahó paraszt mi hazánkos szól belőled! Nem js emlékeztetlek már a szavaidra inkább, te sem gondoltad komolyan. Abba kellene belegondolni, hogy az igazi ellenzék, ami az összefogás, az rendszerváltást akar, nem egy balos kormányt, hiába az összeesküvés elméletetek a fidesszel meg a mi hazánkal. Arra kéne gondolni, hogy ha se nem összefogás, se nem fidesz, akkor mkt akarsz egy 5%-os párttal? Aki senkivel nem akar együttműködni, az semmire nem lesz jó, még a fidesz féle rendszert sem fogja tudni működtetni mert el sem jut odáig, hisz egy 5%-os pártról beszélünk. Ezzel kapcsolatban fentebb már leírtam a többit.

"Leírtam már, hogy miért kellene kiálljon vele, de ezek szerint elég rövidtávú a memóriád, szóval leírom még egyszer: 1. A kispártok könnyen eldönthetik a választást, és nem mindegy, hogy merre billen a mérleg 2. MZP hazudott a Mi Hazánkról."

Én meg leírtam már, hogy a mh-tól szavazót nem fog elvenni az ellenzék mert csupa szélsőradis emberről beszélünk, legfeljebb a jobbiktól vettek el a mh-osok. A mh pedig a fidesz mérlegére fog billeni, nem tud az ellenzékére. Nincs miért vitázzon mzp toró-val. Toró egy senki, és a témáival nincs mit vitàzni, mert bzizás, lmbtq, nyugat, brüsszel, cigány, zsidó a témái. Ezek nem értelmes vita témák. És ahogy te mondtad, a rövidtávú memoriádnak köszönhetően ahogy ezt is, úgy azt is leírom sokadjára, hogy nem tudom mit mondott mzp, nincs hozzá közöm, és nem én felelek a szavairt. Ha hazudott róla, azért felesleges vitát rendezni. Toró egy senki náci, neki nincs szava.

"Nemrég Szanyival volt egy vitája, de egyáltalán nem mondott ilyeneket. Ezeket csak azért hazudod, hogy mosdasd továbbra is MZP-t. Csakhogy a tények magukért beszélnek, és ez egy olyan helyzet, amiben csak ilyen undorító vádaskodással lehet védekezni. Ezt teszi Orbán is."

Hát ez kész csoda! Egy ilyen gusztustalan senkiházi nácit ezért már meg kell dícsérni!!! Gg torónak, bár kételkedem szavaidban, azért elhiszem neked. Az igazság az pedig nem vádaskodás. A tények azok, hogy a mi hazánk a fidesz náci párttagozata.

"Nem ez a fő apropója a vitának, de nekem egyáltalán nem lenne ellenemre, ha MZP lenne olyan gerinces ember, és bocsántot kérne a hazugságaiért."

Még egyszer elmondom. Nem tudom mit mondott mzp, nem érdekel, és nem én felelek a szavairt. Annyiszor írom le amíg meg nem érted. És akkor csodálkozik az ember ha lenézik a mi hazánkosokat, van is miért.

"Az egyik mondatodban azt mondod, hogy téged nem érdekel MZP, a másik mondatban meg kidicséred belőle, amit megevett. Ennyire nyíltan kétszínűnek lenni azért már tényleg nehéz, de neked sikerült."

A kettő hogy zárja ki egymást? Fogalom zavar is beütött. Az hogy mzp és toró egy másik súlycsiport az tény. Toró egy senki a magán életben és senki a politikában. Épp csak a parlamentbe jutásért küzd és a jelöltsége formális, nincs jelentősége, hisz esélytelenek. Míg mzp és az összefogás a kormányváltásért küzdenek és a miniszterelnök váltásért. Ezeket már többször is leírtam ahogy nagyon sok minden mást is, de valahogy nem értetted meg. Ez nem mosdatás, hanem tény. Ettől függetlenül nem érdekel mzp, ahogy az sem, hogy mit mondott, mit kifogásolsz rajta, nem én felek a szavairt. Tudni kéne különbséget tenni, értelmezni a szöveget.

"Látom, nem ment át az irónia. MZP hazudott a Mi Hazánkról, majd amikor szembesíteni akarják a hazugságaival, akkor azzal védekezik, hogy őt gyengíteni akarják. Micsoda férfi! :D"

Neked nem megy át, hogy toró egy senki. Nincs szava. Nincs miéet vitázzon vele bárki is. Ez ócska kifogás. Olyan ez mint amikor találnak egy korrupt embert egy pártban és htána kárörvendenek, hogy az egész párt korrupt. Az ilyen felesleges dolgok mutatják meg, hogy mennyire jelentéktelen és esélytelen a mi hazánk. Alkalmatlanok még a parlamentbe is, nemhogy kormányozni.

"Nem szakad rád a plafon? :D Hát mást se csinálsz, amióta csak itt beszélünk."

Azokután, hogy azt mondtad nincs pártod és nem mész szavazni már nem lenne mi rám szakadjon. A jobbik és a mh közti differenciált te messze nem tudod, de nem is csoda ha még alapvetőbb infókkal sem vagy tisztában. A jobbik nem egy náci párt, akiktől náci volt azok saját pártot alapítottak, ez pedig a mi hazánk, a fidesz náci pártagozata. Ez egy egyszerű hazugság, nem mosdatás amit te írtál.

"De igen, a Jobbik egy náci párt."

Nem, nem éppen. De nem csoda ha ezt mondod, még a mi hazánkat sem gondoltad nácinak, hisz mosdattad rendesen.

"Pontosan úgy kerülöd a témát, hogy teljesen figyelmen kívül hagytad, amikor leírtam, hogy miért náci a Jobbik. Leírod, hogy "a jobbik nem náci", tehát letagadod a szín tiszta valósagot."

Hiába mosdatod a mh-at, a jobbik ettől nem lesz náci. Észre kell venned a különbséget a kettő között, jólesz ha felnézel pl a yt csatornájukra, 2018-ban alapították, addig tekerj vissza és a végéről kezd el nézni, majd akkor megérted. Egy meleg-ellenes törvény meg egy-két eleresztett cigányozástól nem lesz náci senki, ezek a tények, az meg a hazugság, hogy mosdatom őket, hisz nincs miért. Még egyszer leírom döntsd el mit akarsz mondani mert belekavarodtál. Vagy kerülöm a témát vagy mosdatom őket. A kettő nem fér össze.

"Mire alapozod azt, hogy nem mer elmenni? Mi van, ha csak nem ér rá? Vagy egyszerűen csak van jobb dolga is? A probléma az, hogy hiába leírom, hogy miért nonszensz a logikád, téged egyszerűen nem érdekel, hanem fogod és leírod nekem megint"

Na ez a kőkemény mosdatás. Hagyjál a hülyeségeiddel. Legalább 1 éve hívogatják és még válaszra sem méltatja a partizánt. És még te mondod, hogy hiába írod le a logikád? Nem írtál le ezzel semmilyen logikát. Alapvető illem és tisztelet, hogy ha meghívnak valahova, akkor visszajelzek ha nem érek rá, még ezt sem tette meg, aztán meg pláne óriási nagy baromság, hogy nem ér rá, hangsúlyozom, arra sem, hogy visszajelezzen. Miért? Mert gyáva. Ja persze egyszer volt egy vitájuk marcival, azóta fsik.

2022. márc. 13. 10:14
 25/34 anonim ***** válasza:

"De bizony, van. Le is írtam, hogy miért. Az pedig magáért beszél, hogy MZP a híveivel együtt ugyanazzal a gyáva érvvel utasítja vissza Toroczkait, mint Orbán MZP-t. Nem tudom, milyen érzés ugyanolyan gyávának lenni, mint Orbán, de ha lesz ideje a Petinek, majd kérd meg, hogy mesélje el."

Mégegyszer leírom: Nem tudom mit mondott mzp, nem érdekel, nem felelek a szavairt. Egyszer majd megtanulod, addig egyre inkább komklyan vehetetlenek és súlytalanok a szavaid, ezzel neked kell törődni, legyél kicsit komolyabb. Nincs miért vitázzanak, ezt fentebb már leírtam. Sokadjára.

"Dehogynem. Ott van YouTube csatornája, a Facebook-oldala, meg az összes közösségi felület. Az internetes közösségi oldalaktól aligha van nagyobb nyilvánosság. Egyébként is szerepel a tv-ben, legutóbb én az ATV-n láttam. Attól, hogy te MZP beszédein kívül nem nézel mást, még nem kell ilyen hülyeségeket mondani másokról."

Nem, nem vállalja fel. Az hogy van egy csatornája, ugyan olyan elszeparáltságot eredményezhet, mintha egy faluban a lakosságnak mondaná csak el a nézeteit. Akik nézik azt a csatornát, az nagyjából csak a saját közönségük, plussz amikor van egy-egy covid témás videó, akkor megugrik a nézőszám. Egyszerűen nincs elérése a saját táborán kívűl, a nézeteit pedig mivel nem megy el sehova, nem vállalja fel, mert tudja, hogy máshol erről kérdeznék és nem a saját értelmezésében és kontextusában tudna csak beszélni. Pont mint a fidesz, azok is kerülik a független médiákat, csak a kormány kezében levőkbe mennek el, ahol nem várják őket kellemetlen kérdések. Sokadik hasonlóság a fideszel. Akik nézik a partizánt, nem fogják a saját csatornáját nézni, mert egyrészt fidesz féle uszító szennyet nyomat ott, másrészt pont az előbb említett kendőzetlen valóságra nem kérdez rá senki, nem kap kellemetlen váratlan kérdéseket. Marci megfingatta már, gondolom ezért fsik elmenni, mert gyáva. Mzp-t meg nem szoktam nézni, olybá tűnik te igen.

"Oh, tényleg nem? Akkor ez mi?"

Az összefogás létrejöttének a dàtumát már kitárgyaltuk ugyebár, ez pedig egy őszi kép, veszített is az előválasztáson. Viszont a többi nácival ellenben legalább bocsánatot kért, hamár így hozod a példát, az egyetlent, akkor ez kiemelendő. Tehát igen, a jobbikoskk az összefogás óta ilyet nem csináltak. Te egyébként is csak egyet linkeltél be.

"Mivel mindkettő jobboldali, csak az MHM radikális, ezért ez egyértelmű"

Mármint mitől egyértelmű? Van két jobboldali párt, ezért magától adódik, hogy az egyik radikális lesz? Elég logikátlan.

"Az lenne a meglepő, ha nem így lenne. Én arra kértem bizonyítekot, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja."

Ezeket már leírtam fentebb.

"Dehogynem. Csak te nem fogod fel, hogy miről beszélek."

Megint ismételnem kell magam. A te felfogásod szerint csak az az igaz, vagyis te csak azt hiszed el, amire konkrét tárgyilagos bizonyítékok vannak, ami konkrétan az orrod előtt van. Ezek alapján a fidesz sem korrupt, elvégre akik ellen bizonyítékok vannak, azok megbuktak már. Erre szokták azt mondani, hogy nem látod a fától az erdőt. Az ilyen ember mint te, végtelenül naív és megvezethető. Általában ilyenek vannak a mi hazánk táján.

"A te következetességed abban rejlik, hogy ha van két jobboldali párt, akik egy sor ponton egyetértenek (mily meglepő), akkor azok feltétlenül szövetségesek kell legyenek. És ha leírom neked, hogy ez egyáltalán nem ilyen egyértelmű, akkor újra leírod nekem századjára is, hogy "afidesznácipárttagozataeztény". Ha pedig megkérdezem, hogy mi erre a bizonyíték, akkor annyit mondasz, hogy azért gondolod ezt, mert egy sor ponton egyetértenek. Egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy ebből sehogysem következik, hogy szövetségesek. És ha 500-szor írom le, akkor sem fogod fel, mert nem akarod megérteni.

A következtetés alapja rejlik ebben, azt is elmondtam, hogy minden törvény javaslatot elfogadnak és megszavaznak a fideszel együtt.

Csak kicsit bele kellene gondolni, hogy miért függ össze a kettő, a fidesz és a mi hazánk. Számodra az egész elméleti kérdés, holott a gyakorlatban ez meg is valósul. Téged tényleg beetettek, hogy ők a 3. Út, eszméletlen..

"Semmit nem fejtettél ki. Egyetlen értelmes, konzisztens érved nem volt még a beszélgetésünk során. Egyetlen egy sem."

A szokásos mi hazánkos szöveg.:"semmi értelme amit kondasz, nincs érv".

De van, csak ételmezni kellene. Ott van az, olvasd vissza. Ezt rámondani bármire lehet, egyszerű kifogás.

"Én nem azt mondtam, hogy nem érdekel. Azt mondtam, hogy nem hiszem el minden szavát, ellentétben veled."

Én meg azt írtam le százszor, hogy nem érdekel mzp, nem tudom mit mondott és nem felelek a szavaiŕt. Nem nézek mzp-t de te ennek ellenére folyamatosan hajtogatod őt, elkántálod a fentebb látható szöveget 100x, hogy te aztán nem hiszed el amit mond velem ellentétben úgy, hogy leírtam 100x azt amit, és akkor még van képed leírni, hogy ugyanazt hajtogatom. Olyan mintha egy 14 éves gyerekkel beszélgetnék aki még éretlen, tapasztalatlan, meggondolatlan, nem tudja mit írt előzőleg, képtelen a szövegértelmezésre, hazudik és/vagy összefüggéstelenül beszél, tahó és paraszt módjára és alapvető információk hiányában van. De már előre látom, hogy dacból visszavágsz erre valamit, csak véletlenül se cáfolj rám.

"A Jobbikkal fogtak össze, ők is náci párt. De simán kinézem a moslékkoalícióból, hogy 10 év múlva a Mi Hazánkkal is készek lesznek összefogni."

Nem, a jobbik nem náci párt.

"Segítsd már nekem, légyszíves! Ha mindkét pártról kijelentem, hogy náci, akkor végülis kit mosdatok??"

Nem azzal van a baj, hogy kijelented a jobbikról, hogy náci párt, (holott nem az) hanem azzal, hogy ahhoz képest, hogy te kijelentetted, hogy nincs pártod, nem szavazol, úgy véded a ki hazánkat mint egy hű birkájuk, aki nem mzp szavait issza, hanem toróét de irdatlan mennyiségben. Le nácizzák a pártodat, erre visszavágsz azgal, hogy a jobbik is náci, és ezzel tereled folyamatosan, megállás nélkül kántálod, a jobbik náci, a jobbik náci(...)

Nem, nem az. Óriási a különbség a kettő között. A jobbik nem pofázik fehér szigetről, fehér európáról, fehér kontinensről, már nem beszélnek cigány országról. Hajlandóságot mutatnak az összefogásra, ami kell egy ország kormányzásához, ellenkező esetben az eredménye az lesz, ami a fidesznél jelenleg is van. Ezért nem lehet a mi hazánk egy 3. Út, mert ugyanaz mint a fidesz, és a sok-sok hasonlóságnak a gyakorlati mivolta miatt mondják azt a mi hazánkra, hogy a fidesz náci párt tagozata. Vagy elfogadod vagy nem, de a tényeken nem fog változtatni, akármennyire is ellenkezel ezzel. Nem fogod tudni ezt cáfolni azzal, hogy nácizod a jobbikot, kántálod mzp-t és nem értelmezed a szöveget amit eléd raknak ezért pedig érvtelennek és összefüggéstelennek titulálod.

"Hát dehogynem viselem el. Mondtam én olyat, hogy ők nem nácik? Sőt, épp az ellenkezőjét mondtam. Én nem azért vitatkozom veled, mert nácizod a Mi Hazánkat, hanem azért, mert letagadod, hogy a Jobbik is náci."

Nincs mit letagadni, mert a jobbik nem náci párt. Pontosan ezzel mosdatod a mi hazánkat.

"Na pontosan ez az az elvakultság, amivel tényleg nem lehet mit kezdeni."

Ezt bírom, na fejtsd ki töki!

2022. márc. 13. 10:15
 26/34 anonim ***** válasza:
17%

"pedig már az előző szövegedben azt mondtad, hogy lépjünk túl rajta úgy, hogy te hoztad fel"

Igen, lépjünk túl a kétszínűségeden, mert egyre visszatetszőbb!

"De van, pláne alapja"

Még mindig nem volt erre egyetlen értelmes érved sem.

"Mert épp cdak a parlamentbe jutásért küzdenek"

Ebből viszont nem következik az, hogy bárkivel is együtt akarnak működni.

"A mi hazánk csak arra jó, hogy erősítse a fideszt."

Erre sem hoztál még egy észszerű érvet, továbbra is várom.

"Ez önmagában is lehetetlen dolog"

Tehát szerinted lehetetlen úgy ellenzékinek lenni, hogy ne gyurcsányozza össze magát. Ha így haladsz, még be is vesznek a moslékkoalícióba.

"Hogy jön a jobbikhoz gyurcsány?"

Úgy jön a Jobbikhoz Gyurcsány, hogy már évek óta szövetségesek. Hol voltál az elmúlt években? Most keltél a kómából?

"Az összefogás előválasztása 2021 őszén történt"

Ennek semmi köze az előválasztáshoz.

"Na most a fidesz uram báttyám rendszerének egyik alap pillére az, hogy nem dolgoznak össze az ellenzékkel"

Tévedsz. A veszélyhelyzet előtt felkérte a kormány az ellenzéket, hogy dolgozzanak együtt a kormánnyal. Az ellenzék nem volt rá hajlandó. Mit szeretnél? Térden állva könyörögjenek Kunhalmi Ágikának, hogy szíveskedjen már végre tenni valamit a fizetéséért?

"tekintve, hogy kormányváltásra készülnek, tudni kéne összedolgozni"

De ha egyszer fényévekre van a Mi Hazánk értékrendje az összefogásétól, akkor nem fognak velük össze, és ez az ő dolguk. Ez még nem hatalmaz fel téged meg a futóbolond vezéredet, hogy alaptalanul vádaskodjatok. Mikor alá kell támasztani az állítást, akkor lapultok, mint a depis nyuszi.

"Miért ment volna ki?"

Azért, mert azzal érvelsz, hogy a Mi Hazánk együtt szavaz a Fidesszel a törvénymódosításokról, miközben a Jobbik is ezt csinálja. Az ellenzékből ők voltak az egyetlenek, akik megszavazták a melegellenes törvényt. Érted már?

"te azért vagy hlye mert csak azt hiszed el ami az orrod előtt van"

Én nem csak azt hiszem el, ami az orrom előtt van, csak egyszerűen nincs arra okom, hogy fideszesnek nevezzem a Mi Hazánkat, mert erre nincsenek sem észérvek, sem bizonyítékok. Szerintem az a hülye, aki észérvek és bizonyítékok nélkül vádaskodik csak azért, mert issza a vezére minden szavát.

"Ezért kérsz tárgyilagos bizonyítékot"

Én egyszer sem kértem tárgyilagos bizonyítékot, csak olyan beszűkült a gondolkodásod, hogy egy egyszerű mondat értelmezése is problémát okoz neked.

"Ehhez képest véded a náci mi hazánkat"

Nem védem, csak nem hiszek el senkiről sem olyan pletykát, aminek nincs alapja. Kértelek már számtalanszor, hogy hozzál egy épkézláb érvet, de erre egyszerűen képtelen vagy.

"Mikor is volt a zászlóégetés?"

Ki a brantot érdekli, hogy mikor volt? Ennyi erővel felejtsük el Gyöngyösi zsidózását is, mert már régen volt?

"A meleg-ellenes törvényt meg elég sokan megszavazták."

Szó szerint hazudozol. Az ellenzékből senki nem szavazta meg, kizárólag a náci Jobbik.

"Igenis szívhatnak el szavazatokat, te mégis tényként közlöd, hogy aki akart elment már. Csak tudnám mire alapozva, mert ez elméleti, pusztán felvetés."

Nagyon szívesen kifejtem neked, ha eddig kómában voltál. A Jobbik szövetséget kötött a Gyurcsány-párttal. Ezt követően voltak olyan szavazók, akik átmentek vagy Toroczkaiékhoz vagy pedig a Fideszhez, és voltak olyanok, akik ezek után is jobbikosak maradtak. Na most azok, akik ezek után még mindig jobbikosak maradtak, azoknak volt már cirka két éve ahhoz, hogy elpártoljanak Gyurcsány miatt a Jobbiktól. Ha eddig nem hagyták ott a jobbikot, akkor értelemszerűen ebben a maradék 20 napban sem fogják már ott hagyni.

2022. márc. 14. 15:54
 27/34 anonim ***** válasza:

"Igen, lépjünk túl a kétszínűségeden, mert egyre visszatetszőbb!"

Neked kell túl lépni a saját kitalációdon. Már nem tudod követni saját magadat sem.

"Ebből viszont nem következik az, hogy bárkivel is együtt akarnak működni."

De, kénytelenek lesznek, hisz maximum 5 képviselőjük lesz. Az, hogy mennyi mindenben hasonlítanak a fideszel, abból következik, hogy megfogják szavazni a fidesz összes baromságát. Magyarul a fideszes és mhm-es képviselők egy csapatot fognak alkotni.

"Erre sem hoztál még egy észszerű érvet, továbbra is várom."

Már milliószor leírtam sok dolgot, csak te rávágod, hogy nem mondtam rá semmit. De bizony. Bármikor visszaolvashatod.

"Még mindig nem volt erre egyetlen értelmes érved sem."

De volt bizony. El kell olvasni majd értelmezni.

"Tehát szerinted lehetetlen úgy ellenzékinek lenni, hogy ne gyurcsányozza össze magát. Ha így haladsz, még be is vesznek a moslékkoalícióba."

Ha bármi értelmet ki lehet szűrni ebből a mondatból az kész csoda lesz. Ilyen mondat alkotások után nem is csodálom, hogy nem éeted mit írnak le neked.

"Úgy jön a Jobbikhoz Gyurcsány, hogy már évek óta szövetségesek. Hol voltál az elmúlt években? Most keltél a kómából?"

Tehát akkor mi is a probléma gyúrcsányal?

Kissé összefüggéstelenül alkotsz mondatokat, olyan érzésem van pláne a "moslékozást" látva mintha valami tízen évessel beszélgetnék. Emelhetnéd a színvonalad.

"Ennek semmi köze az előválasztáshoz"

Még ezt sem tudod.. az összefogás az előválasztás során jött igazán létre, előtte félévvel még szinte semmi nem volt. Alapvető információk hiányában vagy.

"Tévedsz. A veszélyhelyzet előtt felkérte a kormány az ellenzéket, hogy dolgozzanak együtt a kormánnyal. Az ellenzék nem volt rá hajlandó. Mit szeretnél? Térden állva könyörögjenek Kunhalmi Ágikának, hogy szíveskedjen már végre tenni valamit a fizetéséért?"

"Tévedsz. A veszélyhelyzet előtt felkérte a kormány az ellenzéket, hogy dolgozzanak együtt a kormánnyal. Az ellenzék nem volt rá hajlandó. Mit szeretnél? Térden állva könyörögjenek Kunhalmi Ágikának, hogy szíveskedjen már végre tenni valamit a fizetéséért?"

Leírom mégegyszer. A fidesz urambáttyám rendszerének alappillére az, hogy nem dolgoznak össze az ellenzékkel. Az hogy leírod, hogy a kormány felkérte az ellenzéket, nem cáfolja meg. Jó lenne ha az elmúlt 12 év, de ha más nem is, az elmúlt 8 év fidesz politikával tisztában lennél, akkor nem mondanál ekkora baromságokat.

"De ha egyszer fényévekre van a Mi Hazánk értékrendje az összefogásétól, akkor nem fognak velük össze, és ez az ő dolguk. Ez még nem hatalmaz fel téged meg a futóbolond vezéredet, hogy alaptalanul vádaskodjatok. Mikor alá kell támasztani az állítást, akkor lapultok, mint a depis nyuszi."

A te problémád az, hogy még mindig nem érted a mi hazánk miért a fidesz náci párt tagozata. Helyette leírod, hogy nincs ételme amit neked magyaráznak és az nem érv. De, a mi hazánk a fidesz náci párt tagozata, hiába oltogatod az ellenzéket, az nem fogja cáfolni a tényeket.

"Azért, mert azzal érvelsz, hogy a Mi Hazánk együtt szavaz a Fidesszel a törvénymódosításokról, miközben a Jobbik is ezt csinálja. Az ellenzékből ők voltak az egyetlenek, akik megszavazták a melegellenes törvényt. Érted már?"

Hiába szavazta meg a jobbik a meleg-ellenes törvényt, egy témában inkompetens embertől senki nem várja el, hogy tudatosan, következetesen cselekedjen vagy hárjon el. Ez a helyzet veled is. Alapvető információkkal sem vagy tisztában. Nem tudsz szövegérteni, érveket kérsz de amikor kapsz akkor terelsz és mosdatsz majd másra mutogatsz. Teljesen inkompetens vagy a témában, terelsz, mosdatsz, hazudozol, és ami a legrosszabb, teljesen összefüggéstelenül, érdemi reakció nélkül írsz valamit. Ez van.

"Én nem csak azt hiszem el, ami az orrom előtt van"

De, és ez szinte minden hozzászólásodnál élesen megnyílvánul, emiatt indult el ez a beshélgetés is. Emiatt nem érted miköze a mi hazánknak a fideszhez és miért nácik annak ellenére, hogy már le lett írva.

"Én egyszer sem kértem tárgyilagos bizonyítékot"

Neked semmilyen érv sem volt elég, ebből és az inkompetnciádból következik, hogy csak az orrodig látsz és konkrét írásos dokumentumot szeretnél látni, ezek pedig következnek az inkompetenciádból.

"Ki a brantot érdekli, hogy mikor volt? Ennyi erővel felejtsük el Gyöngyösi zsidózását is, mert már régen volt?"

Ez itt a probléma. Téged semmi nem érdekel, ezért nem vagy tisztában évszámomkal sem. Ez alapján nálad németország még mindig a náci németország, ez következik a logikátlanságodból.

Az utolsó mondatod maga a színtiszta naivitás és magyarázkodás. Ez a te elméleti felvetésed és nem több.

2022. márc. 14. 16:32
 28/34 anonim ***** válasza:
Csak azt tudnám, hogy ha neked nincs pártod és nem mész el szavazni miért viselkedsz úgy mint egy vérbeli tahó műveletlen mi hazánkos. Letagadod, hogy mi hazánkos vagy, folyamatosan kifogásokat keresel, terelsz, mosdatsz ha a mi hazánkról van szó, szidod az ellenzéket, kényszeresen emlegeted mzp-t úgy, hogy világosan a tudtodra adják, hogy senki le sem szrja, összefüggéstelenül alkotsz mondatokat ezáltal egy gyerek érzetét keltve, lesöpörsz minden érvet, vagy figyelmen kívül hagyod. Ahhoz képest, hogy nincs pártod, és el sem mész szavazni.
2022. márc. 14. 16:35
 29/34 anonim ***** válasza:

"Egy igazi mi hazánkos szól belőled"

Erre mondom, hogy elvakult vagy.

"az ellenzék gyengítése alatt nem csak a szavazatok elszívását értem"

Hanem azt is, hogy együtt szavaznak a Fidesszel. Ilyet a Jobbik is csinál. Akkor a Jobbik is fideszes?

"egy vérbeli tahó paraszt mi hazánkos szól belőled!"

Újabb példa az elvakultságodra. Nem kellene végre kijózanodnod? Vagy kényelmes ez a tudatmósodult állapot? De elmagyarázom, mielőtt újabb vergődésbe kezdenél: nem kell ahhoz egyetlen párt szimpatizánsa sem legyél, hogy hányingered legyen a kommunisták és a nácik összefogásától. Neked az határozza meg az unszimpátiádat, hogy mit mond MZP. Nekem pedig a saját belátásaim határozzák meg az unszimpátiámat. Te elvakult vagy én pedig egy független külsős.

"az igazi ellenzék, ami az összefogás"

Mondom én, hogy a vezéred szavait szajkózod :D Mindenki, aki nem csatlakozik MZP holdudvarához, attól megtagadjátok az ellenzékiséget. Leírom még egyszer, hogy bevésődjön, ha eddig nem jegyezted meg: úgy is lehet valaki ellenzéki, hogy nem csatlakozik ehhez az undorító összeboruláshoz. MZP azért titulál mindenki mást fideszesnek, mert azt szeretné, hogy csak ő legyen ellenzék, csak őt tekintsék ellenzéknek. Az olyan egybiteseket pedig, mint amilyen te vagy, sikerült is szépen beetetni.

"az rendszerváltást akar, nem egy balos kormányt"

Dehogynem. Egy liberális balos kormánnyal akarnak "rendszerváltást". Csak egyre inkább úgy néz ki, hogy nem fog sikerülni.

"Aki senkivel nem akar együttműködni, az semmire nem lesz jó"

Tehát szerinted aki nem csatlakozik a kommunista-náci koalícióhoz, az haszontalan. Már csak azt nem értem, miért tagadod le, hogy MZP a vezéred.

"a mh-tól szavazót nem fog elvenni az ellenzék"

Ilyet én egyszer sem mondtam.

"A mh pedig a fidesz mérlegére fog billeni, nem tud az ellenzékére."

Továbbra sincs logikus érved arra, hogy mégis miért kellene nekik bárki felé is elbillenni.

"Nincs miért vitázzon mzp toró-val."

De van, leírtam, hogy miért, csak nem érted, amit írok.

"A kettő hogy zárja ki egymást?"

A kettő úgy zárja ki egymást, hogy akit nem érdekel MZP, az nem fogja agyonra dicsérgetni. Be kellene végre vallanod, hogy MZP-fan vagy. Vagy szégyeled esetleg? Megértem, én is szégyelném.

"A jobbik nem egy náci párt"

Nem a fenét. Nettó náci párt, ízig-vérig.

"még a mi hazánkat sem gondoltad nácinak"

Ennyire pofátlan már tényleg nem lehetsz... leírtam már nem is egyszer, hogy a Mi Hazánk ugyanolyan náci párt, mint a Jobbik. Erre most azt hazudod, hogy én ezt letagadtam. Na akkor ha már hazudozni van gerinced, akkor arra is legyen, hogy alátámasztod, amivel vádolsz, és idézel engem, ahol letegadom ezt!

"Hiába mosdatod a mh-at"

Úristen, ember, meg sem említettem a mondatban a Mi Hazánkat :D Már üldözési mániád van, vagy nagyobb a baj?

"Egy meleg-ellenes törvény meg egy-két eleresztett cigányozástól nem lesz náci senki"

Nem egy-egy elereszrett cigányozásról van szó, hanem 10 évnyi orrba-szájba zsidózásról-cigányozásról. Csak te akkor éppen kómában voltál.

"az meg a hazugság, hogy mosdatom őket, hisz nincs miért"

Dehogynem, kőkeményen mosdatod a kis nyilas söprdekékeket. Egy náci párt, akiről te letagadod, hogy nácik. Mi ez, ha nem mosdatás?

"Vagy kerülöm a témát vagy mosdatom őket. A kettő nem fér össze."

Összefér az, csak a te alacsony felfogóképességedet meghaladja. Amikor leírtam, hogy miért gondolom a Jobbikot nácinak, azt kikerülted, tudomást sem vettél róla. Amikor kijelentem róla, hogy nácik, azt meg letagadod.

"Na ez a kőkemény mosdatás."

Tehát ha valaki nem jelenik meg egy műsorban, annak csak is kizárólag az az egyetlen egy oka lehet, hogy nem mer elmenni oda. Erre mondom azt már sokadjára, hogy elvakult vagy.

"Legalább 1 éve hívogatják"

És ezt honnan veszed?

"Ja persze egyszer volt egy vitájuk marcival, azóta fsik."

Emlékszem arra a vitára. Én bírom Marcit, de ott tényleg tiszteletlenül viselkedett. Sokszor meg sem várta, hogy a vitapartnere befejezze a mondatát. Így nem lehet kulturáltan vitatkozni.

"Az hogy van egy csatornája, ugyan olyan elszeparáltságot eredményezhet, mintha egy faluban a lakosságnak mondaná csak el a nézeteit."

Tehát fogalmad sincs, hogy az internet hogyan működik. Fogadj meg egy tanácsot: ha valamit nem tudsz, akkor ne okoskodj bele, mert k.rva nagy hülyeségeket fogsz mondani.

"a nézeteit pedig mivel nem megy el sehova, nem vállalja fel, mert tudja, hogy máshol erről kérdeznék és nem a saját értelmezésében és kontextusában tudna csak beszélni"

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Linkeljek még vagy beismered, hogy folyamatosan hazudozol?

"Tehát igen, a jobbikoskk az összefogás óta ilyet nem csináltak. Te egyébként is csak egyet linkeltél be."

Éppen a napokban került elő egy karlangetős videó egy másik jobbikosról. De te csak mosdasd továbbra is kisnyilasokat, jó az neked.

"Van két jobboldali párt, ezért magától adódik, hogy az egyik radikális lesz?"

Én nem a radikalitásra mondtam, hogy egyértelmű. Az az egyértelmű, hogy ha van 2 db jobboldali párt, akkor azok egy sor ponton egyetértenek. Ez teljesen természetes, te meg ezen csodálkozol, és mindenféle konteókat építesz rá.

"te csak azt hiszed el, amire konkrét tárgyilagos bizonyítékok vannak"

Megint hazudsz.

"Ezt rámondani bármire lehet, egyszerű kifogás."

Kértem, hogy hozzál egy logikus érvet az állításodra. Olyanokat mondtál, hogy a létezésük a bizonyíték. Már bocsi, de önmagában a létezésükből semmi nem következik. Aztán mondtál olyat is, hogy jobboldaliak, mint a Fidesz. Ebből sem következik, hogy a Fidesznek dolgoznak. Azt is mondtad, hogy megszavazzák a fideszes törvénymódositást, de ebből sem következik, hogy a Fidesznek dolgoznak (ráadásul ennyi erővel a Jobbikot is fideszesnek kellene ítélned, mert ők csináltak már ilyeneket).

"Nem nézek mzp-t"

Nem hát :D

"Nem, a jobbik nem náci párt."

De igen, a Jobbik egy náci párt.

"úgy véded a ki hazánkat mint egy hű birkájuk"

Nem védem őket, csak nem hiszek senkiről sem olyasmit, aminek nincs alapja.

"Le nácizzák a pártodat"

Nekem nincs pártom.

"ezzel tereled folyamatosan"

Én nem terelek. Többször is kijelentettem, hogy a Mi Hazánk egy náci párt. Kettőnk közül te vagy az, aki egy náci pártról letagadja, hogy azok. Ha pedig ezzel szembesítelek, akkor még neked áll feljebb, és még te vádolsz engem mosdatással. Kész kabaré vagy.

"Nem, nem az."

De igen, az. Ha nekem nem hiszel, kérdezd meg Z. Kárpáti Danikát.

"A jobbik nem pofázik fehér szigetről, fehér európáról, fehér kontinensről, már nem beszélnek cigány országról."

Aki egyszer náci volt, az mindig is az lesz. Olyan nincs, hogy egy náci hipp-hopp megváltozik, és mostmár nem az. Soha nem kértek bocsánatot azért, amit műveltek ebben az országban 10 éven keresztül. Soha. Ráadásul éppen a napokban lendítette a karját a Danika, aki szintén egy náci ivadék.

"Hajlandóságot mutatnak az összefogásra"

Attól még nácik.

"Ezért nem lehet a mi hazánk egy 3. Út, mert ugyanaz mint a fidesz"

Hát a te beszűkült fejedben igen, mások azért még gondolkoznak is, nem csak úgy elhiszik, amit mond a vezír.

"Nem fogod tudni ezt cáfolni azzal, hogy nácizod a jobbikot"

Én azt nem cáfolatnak szánom. Kismilliószor leírtam már, hogy a Mi Hazánk egy náci párt. Akkor miért akarnám a saját kijelentésem cáfolni? Nem lehet, hogy el kellene kezdened gondolkodni?

"Nincs mit letagadni, mert a jobbik nem náci párt."

De van mit letagadni, most is ezt teszed. A Jobbik ugyanolyan aljas náci párt, mint a Mi Hazánk.

"Pontosan ezzel mosdatod a mi hazánkat."

Nem, ezt csak te hazudod.

2022. márc. 14. 17:05
 30/34 anonim ***** válasza:
#18 Jólvan hülye vagy mint, a fa szom :D nem akarod felfogni amit irok.. több mondandóm nincsen. :P Ja meg kár erölködni többet erre a kérdésre nem reagálok. Ja és mehet a lepontozás. :D
2022. márc. 14. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!