Most hogy MZP teljesen taccsra vágta az ellenzéket a nyilatkozataival, így a Fidesz kétharmaddal vagy négyötöddel fog nyerni szerintetek? Még baloldali elemzők szerint is mindenidők legrosszabb miniszterelnök-jelöltje baloldalon.
"Paradox a kérdésed mivel a mi hazánk azért vany hogy a fideszt segítse"
Gyönyörűen fújod ezt a hülye mantrát. Ezt azért találta ki a "Zay Úr", hogy kisajátítsa az ellenzékiséget. Minden kispártot elhord minden fideszesnek, mert csakis kizárólag magát tartja igazi ellenzéknek. Tudomásul kellene venni végre, hogy valaki úgy is lehet ellenzéki, hogy közben felfordul a gyomra a DK-Jobbik paktumtól.
"Nácikkal meg nem dolgoznak együtt értelmes normális emberek mint az összefogás túlnyomó többsége"
Jakab Péter a leghangosabban követelte a miskolci cigányság kitelepítését a városból. Az a roma gimnázium, ahol dolgozott, pert nyert ellene. Gyöngyösi Márton felállt a Parlamentben, és indítványozni akarta a zsidó képviselők listázását. Együtt tüntetett a Fidesszel a baloldal a fasiszta Jobbik ellen, majd fogták, és összefogtak a Jobbikkal. Na ennyit arról, hogy az összefogás nem dolgozik együtt nácikkal.
"Gyönyörűen fújod ezt a hülye mantrát. Ezt azért találta ki a "Zay Úr", hogy kisajátítsa az ellenzékiséget."
Majd linkeld be hol, mikor és hogyan mondott ilyesmit mzp, mert én nem tudok róla. Tény, hogy a mi hazánk a fidesz náci párt tagozata, semmi másra nem jók, nagyszájú, üres szavakat kántáló semmire való nácik.
"Na ennyit arról, hogy az összefogás nem dolgozik együtt nácikkal."
A különbség a jobbik és a mi hazánk között, hogy az egyik múlt idő, míg a másik jelen. Emellett a jobbik mindig is a fidesz ellen volt, ellenben a mi hazánkkal amely azért vált ki a jobbikból, hogy a következő választásra gyengítse a legerősebb ellenzéki pártot. Mentegetőzz, takargass, mosdasd őket, hiába való.
"Majd linkeld be hol, mikor és hogyan mondott ilyesmit mzp, mert én nem tudok róla."
Mit linkeljek be? Neked nem egyértelmű, hogy ki akarja sajátítani az ellenzékiséget?
"Tény, hogy a mi hazánk a fidesz náci párt tagozata"
Nem tény. Tény az, amire van bizonyíték. Márki-Zay azt mondta lesz bizonyíték, azóta sincs. Pech.
"semmi másra nem jók, nagyszájú, üres szavakat kántáló semmire való nácik."
Akárcsak a Jobbik.
"az egyik múlt idő, míg a másik jelen"
Hogy ez milyen szépen hangzik... Csak kár, nem igaz. Mikor kért bocsánatot a Jobbik a náci viselkedéséért? Gyöngyösit páros lábbal kellett volna Kamcsatkáig rugdosni, erre beültették az EU-parlamentbe. Ő mikor kért bocsánatot? Jakab mikor kért bocsánatot? A tíz éves orrba-szájba zsidózásért-cigányozásért mikor kértek bocsánatot? Mikor határolódtak el a náciságuktól? Segítek: egyszer sem.
"Mit linkeljek be? Neked nem egyértelmű, hogy ki akarja sajátítani az ellenzékiséget?"
Te írtad.:
"Gyönyörűen fújod ezt a hülye mantrát. Ezt azért találta ki a "Zay Úr", hogy kisajátítsa az ellenzékiséget."
Linkeld be, mikor, hol és hogyan találta ki ezt mzp. Itt szó sincs erről, ezek tények, ez köztudott. Ebben az esetben, amikor összeállt az ellenzék a kormányváltásra, mindenki más csak hátráltat és a fidesz malmára hajtja a vizet, közvetlenül vagy közvetetten, így vagy úgy.
"Nem tény. Tény az, amire van bizonyíték. Márki-Zay azt mondta lesz bizonyíték, azóta sincs. Pech."
Én nem tudom mit mondott mzp, de nem én felelek a szavairt. A mi hazánk a fidesz náci párt tagozata, semmi másért nincsenek. Ez pesig tény, amit mindenki tud, legceljebb van aki tagadja, tudatosan vagy tudat alatt. Tény.
"Akárcsak a Jobbik."
Épp csak azzal a különbséggel, hogy a belőlük kivált nácik már nem belülről gyengítik az ellenzéket a fidesz javára, hanem egy másik pártban. A jobbik igazából is tesz a kormányváltásért, nem pedig ellene, mint a mi hazánk, ami a fidesz náci párt tagozata. Tehát nem, nem akárcsak a jobbik, ég és föld.
"Hogy ez milyen szépen hangzik... Csak kár, nem igaz. Mikor kért bocsánatot a Jobbik a náci viselkedéséért? Gyöngyösit páros lábbal kellett volna Kamcsatkáig rugdosni, erre beültették az EU-parlamentbe. Ő mikor kért bocsánatot? Jakab mikor kért bocsánatot? A tíz éves orrba-szájba zsidózásért-cigányozásért mikor kértek bocsánatot? Mikor határolódtak el a náciságuktól? Segítek: egyszer sem."
De bizony, igaz. A mi hazánk a jelenben is náci, eddig is nácik voltak, és eztán is nácik lesznek. Eddig is a fideszt segítették, jelenleg is a fideszt segítik, és eztán is a fideszt fogják segíteni, mert a fidesz náci párt tagozata, ezt mindenki tudja, ez tény. A mi hazánk a jelenben is náci párt, a jobbik meg nem, vagy nem teljesen. Mindenesetre éles a különbség a kettő között, mint az alma és a körte.
#11 gyönyörűen fújod a fideszes mantrát. A mi tanyánkat sok éve fidesz fiókpártnak nevezik, jóval azelőtt annak nevezték, mielőtt mzp felbukkant volna.
A mi tanyánk a fidesz pilot (teszt) pártja, amiben mint a sorozatoknál szokás egy pilot epizódban tesztelik, hogy mennyire vevő a nép valamire. Aztán ha bejön a pilot epizód, akkor a fidesz átveszi.
"Linkeld be, mikor, hol és hogyan találta ki ezt mzp."
Linkeljem be, hogy hol és hogyan találta ki? Rendben. Ha találok egy videót, amiben azon töri a fejét, hogy miként kellene kiépíteni az ellenzékiség kisajátítását, akkor biz' Isten, belinkelem! :D
"Itt szó sincs erről, ezek tények, ez köztudott."
Még egyszer leírom, hátha nem kerüli ki a figyelmed: az számít ténynek, amire van bizonyíték. MZP bizonyítékot ígért,mai napig nem tette meg. Pontosan azért, mert nincs rá bizonyítéka, csak szeretné rájuk húzni a fideszességet, hogy kisajátítsa az ellenzékiséget.
"összeállt az ellenzék a kormányváltásra, mindenki más csak hátráltat és a fidesz malmára hajtja a vizet"
Egyetlen egy ember van a politikai palettán, aki egyfolytában, folyamatosan hátráltatja az összefogást, az pedig maga Márki-Zay Péter. A logikát meg már szándékosan kerülitek. Ha a Fidesz mellett feltűnik valaki a jobboldalon, az a Fidesztől von el szavazatot, nem az összefogástól. Ha valakitől el tud szívni szavazókat a Mi Hazánk, az a Fidesz. Néha ki kellene lépni az MZP-ködből, és el kellene kezdeni gondolkodni.
"Én nem tudom mit mondott mzp, de nem én felelek a szavairt."
Én meg tudom, hogy mit mondott, és azt is tudom, hogy mit ígért, de ezt valahogy elfelejtette teljesíteni. Így pedig ez nettó alaptalan vád. Ki is hívta emiatt Toroczkai egy vitára, de akárcsak Orbán, fo$ott kiállni, mert tudja, hogy hazudott.
"Ez pesig tény, amit mindenki tud, legceljebb van aki tagadja, tudatosan vagy tudat alatt. Tény."
A te elvakult világodban az, de a normális embereknek hagyd meg azt a kiváltságot, hogy nem hisznek el dolgokat csak úgy bemondásra, bizonyíték nélkül.
"A jobbik igazából is tesz a kormányváltásért"
Jaa, értem. Tehát ha behódol a DK-Jobbik paktumnak, akkor jó náci. Ha nem hódol be, akkor rossz náci.
"A mi hazánk a jelenben is náci, eddig is nácik voltak, és eztán is nácik lesznek."
Akárcsak a Jobbik.
"Eddig is a fideszt segítették, jelenleg is a fideszt segítik"
Egyáltalán nem segítik a Fideszt.
"A mi hazánk a jelenben is náci párt, a jobbik meg nem, vagy nem teljesen."
Jaa, már olyan is van, hogy félig náci, félig nem? Nem érzed, hogy mennyire nevetséges, amit mondasz? Tényleg nem érzed?...
"Linkeljem be, hogy hol és hogyan találta ki? Rendben. Ha találok egy videót, amiben azon töri a fejét, hogy miként kellene kiépíteni az ellenzékiség kisajátítását, akkor biz' Isten, belinkelem! :D"
Te állítottad, hogy amit én beszélek az a mantrázás mzp-től, igazold is az állításod. (Ami nyílván hazugság)
"Még egyszer leírom, hátha nem kerüli ki a figyelmed: az számít ténynek, amire van bizonyíték. MZP bizonyítékot ígért,mai napig nem tette meg. Pontosan azért, mert nincs rá bizonyítéka, csak szeretné rájuk húzni a fideszességet, hogy kisajátítsa az ellenzékiséget"
Én pedig még egyszer leírom mert biztosan elkerülte a figyelmed, nem tudom mit mondott mzp, nem érdekel, nem én felelek a szavaiért. Az viszont tény, hogy a mi hazánk egy náci párt, méghozzá a fidesz náci párt tagozata. A létükkel pusztán a fideszt erősítik, nem ogazi párt, nincs jelentőségük, bem "3. Út". Csak és kizárólag egy kamu párt a fidesznek amivel gyengíti az ellenzékez, és ez tény.
"Én meg tudom, hogy mit mondott, és azt is tudom, hogy mit ígért, de ezt valahogy elfelejtette teljesíteni. Így pedig ez nettó alaptalan vád. Ki is hívta emiatt Toroczkai egy vitára, de akárcsak Orbán, fo$ott kiállni, mert tudja, hogy hazudott."
Még egyszer elmondom, hátha így egymás után kétszer megjegyzed, nem tudom mit mondott mzp, nem érdekel, és nem én felelek a szavairt. Viszont az tény, hogy a mi hazánk a fidesz náci párt tagozata, fiókpártja, ez tény. Mzp-nek nincs oka kiállni toró-val, egy senki az az ember, épp csak a parlamentbe jutásért küzd, a miniszterelnök jelöltsége csak formális, jelképes, nincs jelentősége, így nincs miért kiállnia ellene mzp-nek. Az meg már csak hab a tortán, hogy a zsidózás, cigányozás meg bzizás az nem vitatárgya, ezekkel nem lehet mit kezdeni, komolytalan dolgok, toró meg csak erről tud pofázni. Toró is csak azért hívta ki mzp-t mert neki az a feladata, hogy gyengítse az ellenzéket, és alapjáraton nincs veszteni valója, hisz az egyik leggyengébb párt, míg ő legalulról indul, mzp orbánra vár csak. Nem csoda, hogy ezeket a tényeket sem látod, hisz még a náci mivoltukat is mosdatod, takargatod mint ahogy azt is, hogy fiók párt. Az már csak mellékes, hogy torót meg meghívták a partizánba beszélgetni, mèg arra is fsott elmenni, mit akarsz te vitázni látni őt? Vicc az ember, komolytalan a pártjával együtt, legfeljebb káros.
"A te elvakult világodban az, de a normális embereknek hagyd meg azt a kiváltságot, hogy nem hisznek el dolgokat csak úgy bemondásra, bizonyíték nélkül."
Itt te vagy az egyetlen a többi mi hazánkossal akik elvakultak és ostobák is. Persze akik konteóznak, bziznak, zsidóznak meg cigányoznak, nem fér bele több a fejükbe. Te nem vagy képes látno azt, hogy nem ellenzék a mi hazánk, nagyon nem egy 3. Út, kizárólag a fideszért vannak. Normális embernek nevezni azt aki a mi hazánk táborába tartozik.. hát öregem, ha ettől a tudattól jobb neked, én nem okozok csalódàst.
"Egyetlen egy ember van a politikai palettán, aki egyfolytában, folyamatosan hátráltatja az összefogást, az pedig maga Márki-Zay Péter. A logikát meg már szándékosan kerülitek. Ha a Fidesz mellett feltűnik valaki a jobboldalon, az a Fidesztől von el szavazatot, nem az összefogástól. Ha valakitől el tud szívni szavazókat a Mi Hazánk, az a Fidesz. Néha ki kellene lépni az MZP-ködből, és el kellene kezdeni gondolkodni."
Igen, a fidesz is ezt hangoztatja, agyadra ment a sok uszítás. Itt nem a szavazat elvételéről van csak szó, és nem igaz az sem teljesem, hogy a mi hazánk csak a fidesztől vesz el. Annyira irónikus, hogy te logikátlanságról beszélsz, mikor te nélkülözöd a körülményeket, szűklátókörű vagy, ezekből kifolyólag pedig logikátlan is. Persze lehet többet látnál ha nem mosdatni kellene a pártodat, ami teljesen felesleges. Itt szó sincs mzp ködről, te foglalkoztál vele eddig is, nem pedig én. Nem csak kontrázni kellene valamkt, hanem gondolkodni is.
"Jaa, értem. Tehát ha behódol a DK-Jobbik paktumnak, akkor jó náci. Ha nem hódol be, akkor rossz náci."
Nem hódolt be senki. A jobbik ismeri azt a fogalmat, hogy szövetség. Ezek azok a pártok akik szeretnének kormányváltást. A többi nem ellenzéki ezekután, ahhoz pedig, hogy ezt értsd, kelleni fog a logikád. A mi hazánkhoz képest a jobbik egy baloldali párt, vagy inkább centrális átvitt értelemben. A mi hazánk pedig nem lesz kevésbe náci sem a fisesz fiókpártja, hogy másokat nácizol. Itt már-máe feltűnik az ősi fideszes szöveg, "me' a djútsán is".
"Akárcsak a Jobbik."
Nem.
"Egyáltalán nem segítik a Fideszt."
De bizony hogy segíti.
"Jaa, már olyan is van, hogy félig náci, félig nem? Nem érzed, hogy mennyire nevetséges, amit mondasz? Tényleg nem érzed?..."
Ez lehet az utolsó mentsvárad, ha ennyire értetlen vagy.
"Te állítottad, hogy amit én beszélek az a mantrázás mzp-től, igazold is az állításod."
Mert MZP nem szokta emlegetni, hogy a Mi Hazánk Fidesz-párti? Már ezt is letagadod?
"nem tudom mit mondott mzp, nem érdekel, nem én felelek a szavaiért"
Senkit nem érdekel, hogy tudsz-e róla, meg az sem, hogy miért felelsz. Nem erről szól a vitánk. Lapozzunk.
"Az viszont tény, hogy a mi hazánk egy náci párt, méghozzá a fidesz náci párt tagozata."
Kérek egy bizonyítékot arra, hogy a Mi Hazánk a Fidesz pártja.
"Mzp-nek nincs oka kiállni toró-val, egy senki az az ember"
Innen is látszik, hogy fogalmad sincs az egészről, de akkor elmagyarázom neked. Mivel elég kiélezett a verseny az összefo$ás és a Fidesz között, ezért a kisebb pártoknak kulcsszerepe lesz. Ha ugyanis valamelyikük akárcsak egynéhány százalékot szív el a két esélyestől, azzal akár el is dönthetik a választást. Nálad okosabb politikai elemzők le is írták, hogy nagyon könnyen előállhat az a kényes helyzet, hogy a kispártokon fog múlni ez az egész. Na ezért lenne érdeke MZP-nek kiállni vitázni Torockaival, csak ugyanolyan beszari, mint Orbán.
"Az meg már csak hab a tortán, hogy a zsidózás, cigányozás meg bzizás az nem vitatárgya, ezekkel nem lehet mit kezdeni, komolytalan dolgok, toró meg csak erről tud pofázni."
Toroczkai azért hívta ki MZP-t, mert hazugságokat terjesztett róla. MZP viszont egy gyáva féreg, nem vállalja a szavainak a következményeit, meghunyászkodik, és vádaskodik alaptalanul.
"Toró is csak azért hívta ki mzp-t mert neki az a feladata, hogy gyengítse az ellenzéket"
Jajj, szegény drága MZP. Hazudozik Toroczakairól, és ha ezért számon akarják kérni őt, akkor azt sértésnek veszi. Egyem meg a szívét...
"hisz még a náci mivoltukat is mosdatod, takargatod"
Na, akkor kérlek szépen, idézd be, hol tagadtam én le, hogy a Mi Hazánk náci párt. Nem mellesleg nem én mosdatom a Mi Hazánkot, hanem te mosdatod állandóan a fasiszta náci Jobbikot, és egyfolytában kerülöd a témát, ha előkerül a Jobbik náci arca.
"Az már csak mellékes, hogy torót meg meghívták a partizánba beszélgetni, mèg arra is fsott elmenni"
A Partizán egy beszélgetős műsor, MZP-t pedig egy politikai vitára hívta ki Torockai. Ha a kettő között nem érzed a különbséget, akkor javaslom, hogy keress fel egy szakembert.
"Persze akik konteóznak, bziznak, zsidóznak meg cigányoznak, nem fér bele több a fejükbe."
Remélem, ebbe a jobbikosokat is beleérted.
"nem ellenzék a mi hazánk, nagyon nem egy 3. Út, kizárólag a fideszért vannak"
Szeretném, ha erre hoznál egy bizonyítékot.
"Normális embernek nevezni azt aki a mi hazánk táborába tartozik.."
Azt nevezem normális embernek, aki csak akkor hisz el valamit, ha van rá bizonyíték. Felőlem lehet Mi Hazánkos, dk-s, fideszes meg akármilyen, de ha nem hisz el valamit csak úgy bemondásra, akkor már olyan nagyon hülye nem lehet. Azért egy egyszerű mondatot illene tudni értelmezni, nem gondolod?
"Itt nem a szavazat elvételéről van csak szó"
Tényleg nem?? Hát eszem eldobom :D Akkor szíveskedjél már megmondani, hogy amikor arról beszélsz, hogy "gyengíti az ellenzéket", akkor mit értesz alatta, ha nem a szavazatok elszívását?
"Persze lehet többet látnál ha nem mosdatni kellene a pártodat"
Én nem mosdatok a világon senkit, csak egész egyszerűen nem hiszem el ok nélkül MZP szavait, veled ellentétben. Másrészt nekem nincsen semmilyen pártom, el sem megyek szavazni.
"Ezek azok a pártok akik szeretnének kormányváltást."
És a kormányváltás érdekében a baloldal hajlandó volt összefogni egy náci párttal. Gratulálok hozzá! Szépen fog mutatni Kunhalmi Ágika Jakab Petivel. Ugyanaz a színvonal.
"A mi hazánk pedig nem lesz kevésbe náci sem a fisesz fiókpártja, hogy másokat nácizol."
Te amúgy tényleg nem érted, amit olvasol. Azt írtam, hogy a Mi Hazánk náci, akárcsak a Jobbik. Erre azzal vádolsz engem, hogy én mosdatom a Mi Hazánkat. Magadnál vagy?
"De bizony hogy segíti."
Mivel segíti? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!