Ellenzékiek. Ha a Fidesz nyer,akkor gondolkodtok azon,hogy elmenjetek végleg az országból? Ha igen,akkor hova?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 17:20
11/22 anonim válasza:
17:49
Ok, így lesz. Nektek meg majd lesz a forint 400-500 € , 700 forintos liter a kutakon, magas hitekek lejár a moratórium…(Ti akartátok) Mert ugye Magyarország előre megy, csak nem mindegy m van előttünk, ugye? Mert a forint évről évre rosszabb 12 éve még jó volt, akkor nem hátra kéne mennünk?
#2 voltam
12/22 anonim válasza:
Nagyon nagy a pofátok fidesznyikok!Mivel 2/3 már nem lesz,nyugodtabb vagyok hogy nem rehet meg mindent ez a barom!
13/22 anonim válasza:
Én nem. Sőt kívánom is hogy a Fidesz nyerjen, kívánom hogy a mostani osztogatások utáni megszorítás rajtuk csapódjon le. Ezt meg majd minden nap a fejükhöz lehet vágni.
14/22 anonim válasza:
Sosem fognak elmenni..Én még az egyetem alatt dolgoztam külföldön diákként 2 évet..Tudom mi van kint..A miskolci panellakó proli sosem fog külföldre menni mert magyarul nem beszél,nemhogy angolul..Ja egy többdiplomás mérnök vagyokm
15/22 anonim válasza:
Mivel a haver putyin ugrott az üzleti életből a haverotok nem tud onnan lóvét kérni!Mi lesz, megy kínához? Lehet,mert annyi esze van,mint egy agyag galambnak! Az EU-ból úgy kivágják mint macskát sza..i.
16/22 anonim válasza:
47 % szavazott a fideszre 2018-ban. Most jóval kevesebben lesznek a szavazóik! A kisebbség miatt miért kellene elmennünk! Bolondok vagytok!
17/22 anonim válasza:
És mi miatt menjek? A 2.2 Eurós benzin miatt? Vagy hogy majd jövő télen megfagyjak gáz híján? Ettől függetlenül utálom a Fideszt.
18/22 anonim válasza:
Lemennek a sarki kocsmába, aztán megy minden tovább.
19/22 anonim válasza:
Mi már rég elmentünk. Szavaztunk a lábunkkal.
20/22 anonim válasza:
Az fog elmenni, aki nem vett igénybe semmilyen állami támogatást, valamint azok, akiknek rohadt sok hitelük van itthon. Fogják, felvesznek még egy adaggal és elmásznak Nyugatra. Jah, meg minden olyan jó eszű, konvertálható tudással bíró elmászik, akinek van valamilyen kapcsolatrendszere kint vagy hiányszakmába megy. Jah és egy halom NER-es gyerek is megy. Mert a szülők kimenekítik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!