Ittazidő gondolkodni egy szakadár területen ha elbukjuk a 2022-t?
Figyelt kérdés
Mivel vidéken van a fidesz zsavazók nagyrésze és Budapesten az ellenzékiek nagy része cél szerű lenne vidéknek és Budapestnek békénhagynia egymást nem?:)2022. márc. 10. 14:04
1/19 anonim válasza:
Ja, hát a budapestiek befejezhetik a vidékiek lealacsonyító jelzőkkel illetését. Máris nagyobb lesz a béke. :)
Egy budapesti F
2/19 A kérdező kommentje:
Koktozz fideszes faluba es boldogabb leszel te is meg én is:)
2022. márc. 10. 14:10
3/19 anonim válasza:
Nem mi vidékiek degradáljuk a másikat -.-
4/19 anonim válasza:
Normális Európai országoban ezt nevezik úgy hogy önrendelkezés, önkormányzatiság.
Ezt szüntette meg a fidesz.
5/19 A kérdező kommentje:
Epp ezaz, koltozz el a putriba ahol jol erzheted magad a fideszes paloták melletti tanyákra.
2022. márc. 10. 14:14
6/19 anonim válasza:
Ezt valaki fejtse már ki bővebben nekem! Én 35 évig voltam budapesti, most pár éve az aglomerációban lakom de vidéket degradáló kijelentéseket eddig csak vidékről Budapestre költözött nem túl szalonképes egyénektől hallottam. És rendre ezek a kijelentések magasról le lettek pottyantva mind a budapesti mind a vidéki hallgatóság részéről.
7/19 anonim válasza:
Szóval ezt úgy képzeled el, hogy Budapest és az ország többi részének útjai elválnak? Bexit? :) Tudom, hogy dráma van a köztielniválasztás és a közelgő áprilisi bukta miatt, nade ennyire rossz a helyzet? :))
8/19 A kérdező kommentje:
7# neeem szerintem budapest és Pestmegye kiválik az országból es ennyi.:)
2022. márc. 10. 14:56
9/19 anonim válasza:
Te lennél a szakadárok vezetője?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!