Ittazidő gondolkodni egy szakadár területen ha elbukjuk a 2022-t?
Figyelt kérdés
Mivel vidéken van a fidesz zsavazók nagyrésze és Budapesten az ellenzékiek nagy része cél szerű lenne vidéknek és Budapestnek békénhagynia egymást nem?:)2022. márc. 10. 14:04
11/19 A kérdező kommentje:
#Figy szerintem Ti videkiek onerőből az Orbán Viktorotokkal Erdélyt is magatokhoz csatolhatjatok ahogy álmodoztok róla csak minket Budapest+agglomerációt megyei ellenzékieket hagynátok már békén...egyértelműen kiderult az Onkormányzati választások idején hogy ha rajtunk múlna se kétharmadotok se kormányotok nem lenne.
2022. márc. 10. 16:45
12/19 anonim válasza:
#11. Ez van, srácok. Nem a fővárosnak van országa, hanem az országnak van fővárosa. Nyugodtan gyűjtsön több szavazatot egy másik párt, és akkor majd ők fognak kormányozni.
13/19 A kérdező kommentje:
11#
Nyugodtan leválhattok a fővárosról és agglomerációjáról igazából nektek is jobb lenne ha nem lennénk meg nekünk is ha nem kéne eltartanunk titeket.
2022. márc. 10. 17:38
14/19 anonim válasza:
#13. Én a nagykörúton belül lakom, ez az eltartás meg jó duma. Akárhogy is, a gyermeki elképzeléseid senkit sem hatnak meg, sorry.
15/19 anonim válasza:
"ez az eltartás meg jó duma"
Akkor leszel szíves nem használni gázt, villanyt illetve semmi olyat amit "rezsicsökkentés" címen a mi adónkból kompenzálnak. Te ingyenélő!
17/19 anonim válasza:
#15. Mármint te most a fővárosi vagy, vagy a vidéki?
18/19 anonim válasza:
#17 én az vagyok aki nem érti ezt az ellentétet, mert még mindig nem kapott választ a 6-os kérdésére. Ezen kívül bejelentett bérből élő, magasan kvalifikált műszaki szakember akinek az adójából haknizik a kormány és adja a különféle anyagi huncutságokat. És ezt a jobb esetben szürkén dolgozó, rosszabb esetben pályázati pénz visszzaosztásból élő fideszes pártfunkcionárius kommuniké úgy kezeli, mintha az előző rendszerben élnénk (mintha létezne ingyen ebéd). Pedig jó lenne ha végre eltakarodna a közéletből a sok nyomorult bolsevik függetlenül attól, hogy piros vagy narancssárga lobogó alatt teszi ezt.
19/19 anonim válasza:
#18. Értelek, de nekem ehhez mi közöm? :) Miért címezted nekem a 15-ös válaszodat? Szerinted azért tartasz el engem, mert fővárosi vagyok, vagy azért, mert vidékinek hiszel? És bármelyik is, miért nem értelmezed előbb, amit korábban írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!