Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Be kéne tiltani a Pride-ot?

Be kéne tiltani a Pride-ot?

Figyelt kérdés

2022. márc. 9. 21:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%

#21 Életedbe nem jártál még Pride-on, az emberek 95% a szivárványos cuccokban van, és kb ennyi.

Azért egy sminkelt férfi pedig nem a világ vége.

De ha megnézel bármilyen fesztivált ott is fura cuccokban vannak az emberek és ki vannak festve.

Biztos lehet találni képet arról amit leírtál de én mint résztvevő, élőben sosem láttam ilyesmit

2022. márc. 10. 13:32
 22/37 anonim ***** válasza:
6%

Ismerős helyzet. A helyedben és sem láttam volna.

2022. márc. 10. 13:40
 23/37 anonim ***** válasza:
72%

#23: Egyszer menj el egy ilyen rendezvényre és a saját szemeddel meggyőződhetsz róla, hogy a résztvevők nagyon nagy többsége teljesen átlagosan van felöltözve és normálisan viselkedik.

Nemrégiben láttam egy interjút egy Mi Hazánkos ellentüntető csajjal. Úgy nézett ki, mint egy papagáj és egy páva keveréke, az öltözete és a stílusa garantáltan űberelte bármelyik pride-os résztvevőét. Vicces volt, hogy mások ellen ki volt kelve külsőségek miatt, de tükörbe azért nem nézett.

2022. márc. 10. 13:48
 24/37 anonim válasza:
30%
Mielőtt betamadtok biszex vagyok! Szerintem bekéne. A szexualitás magánügy, minek felvonulás? Emiatt biztos senki nem gondolja meg magát és hirtelen elfogadja ezt. Meg néhányan ahogy mennek, szégyent hoznak ránk és emiatt is vagyunk megbelyegezve.
2022. márc. 12. 00:11
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

#24 Először is a pride nekünk van elsősorban, nem a külvilágnak, egy esemény ahol nem kell titkolóznunk és elfogadnak minket úgy ahogy vagyunk.

Másodszor a szexualitás az emberi társadalom része, egy hetero férfi vagy nő bármikor beszélhet arról, hogy mit csináltak a párjukkal hétvégén, míg mi ezt nem tehetjük meg helyette rejtegethetjük magunkat és ha meglát minket kézen fogva az utcán egy homofób akkor megkaphatjuk hogy ,,csináljuk a négy fal között”

Akik nem fogadnak el minket azok ha nincs pride se fogadnak el, mert ők eldöntötték a fejükben hogy mi vagyunk a pedofil banda akik fűt-fát megdugnak és szörnyű emberek vagyunk.

2022. márc. 12. 23:33
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

"de megnézném Texas-ba mi lenne"

Minden idők 20. legnagyobb Pride rendezvénye a texasi Houstonban zajlott le 2017-ben, ahol kb. 750000 ember vett részt:

[link]

De Houstonon kívül Austinban, Dallasban, El Pasoban és San Antonioban is szoktak Pride rendezvényeket évente tartani. Ezek közül valamelyikben többször is egy évben.: [link]

Szóval nyugodtan odamehetsz és megnézheted. Még akár válogathatsz is mert elég sűrűn vannak Texasban ilyen rendezvények:D

2022. márc. 13. 20:40
 27/37 anonim ***** válasza:
16%
Igen.
2022. márc. 14. 00:30
 28/37 Dzsoki ***** válasza:
20%
Nem. Most gond,ennyi év után? Az egy másik kérdés,hogy már a Tarlós is elkrta. Nem kicsit,nagyon. Ugyanis megvolt a tökéletes megoldás. Aki olyat szeret,az menjen a Nagyvásártelepre,a meghatározott időben. Ott mindegyik azt és addig ráz,ameddig bírja! Meg az is menjen oda,aki olyat akar nézni! Amennyiben,mégis egy magáról megfeledkezett Jobbikos,aki előre zápított tojásokkal meg akarná dobálni őket,az kapjon letöltendő börtönt!!! Az Andrássy útra lehet odatévedni. Én is jártam úgy,mert nem figyeltem a híreket. Morogtam is,hogy nekem kell több kilométert kerülnöm,hogy a földrajzi célomat elérjem. Kényszerűen,tudomásul vettem,hogy ők kértek és kaptak felvonulási engedélyt. A Nagyvásártelepre,nem lehet odatévedni csak szándékosan menni! Valóban,a Hortobágy,talán még jobb helyszín. A megközelítés pedig,olyan vonat vagy busz,ami csak őket szállítsa,hogy még véletlenűl se keveredhessenek a normálisokkal!
2022. márc. 14. 10:12
 29/37 anonim ***** válasza:
54%
Nincs is jobb, mint figyelemfelhívó rendezvényt csinálni ott, ahol senki nem látja XD
2022. márc. 14. 12:40
 30/37 Dzsoki ***** válasza:
0%
Szó sincs,figyelemfelhívó rendezvényről! Egy évben egyszer,vonuljanak fel,önmaguknak! Meg azoknak,akik olyat szeretnek! Mi meg akkor a környékre sem mennénk! A Nagyvásártelepen,pompásan kivitelezhető lenne,az Andrássyn azért problémásabb. A Nagyvásártelepen,talán egyetlen kordont sem kellene felállítani! Továbbá,amikor az Andrássyn van,akkor korlátozva vagyunk a szabad mozgásban,Budapest Központjában. A Nagyvásártelepen,nem lenne ilyen gondunk.
2022. márc. 15. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!