Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Be kéne tiltani a Pride-ot?

Be kéne tiltani a Pride-ot?

Figyelt kérdés

2022. márc. 9. 21:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
26%

"De akit zavar.. az minek megy oda?:D"

Nézd már meg a pride útvonalát. Budapest belváros.

2022. márc. 9. 22:57
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
#11: Igen, és? Engem is zavarnak bizonyos belvárosi rendezvények, azokat elkerülöm, nem pedig a betiltásukért kardoskodom.
2022. márc. 9. 23:04
 13/37 anonim ***** válasza:
77%

11, és? A békemenet hol fog menni? A tüntetések hol szoktak lenni, ha vannak? A belvárosi fesztiválok hol szoktak lenni?

Azokból is csak arra megyek ami érdekel, ami meg nem, arra nem.

És a belvárosban lakom, még mielőt tkérdeznéd.

Egyszerűen csak nem ellenőrzöm folyamatosan mi történik a környező utcákban hogy minden történésre lecsapjak és a véleményemet fejezzem ki.

De ok, azt megértem, ha valaki konkrétan a Körúton lakik és zavarja a zaj. Mondjuk ott az év 360 napjában zaj van. De akkor ennyi erővel tiltsuk be a szabadtéri koncerteket is, zárjuk be az Akváriumot, mert a szomszédokat zavarja.

Nomeg... ez nem magyarázat arra, hogy pl Székesfehrévárról miért jön fel egy halom hungarista mocskosbzizni...

2022. márc. 9. 23:29
 14/37 anonim ***** válasza:
41%

Felesleges betiltani, mert a tiltás csak megerősíti az erőszakra hajlamos embereket a hitükben.

Egyszerűen nem kell tudomást venni a létezéséről, látványosan dühöngeni, érdeklődni az esemény iránt, részt venni rajta (akár ellentüntetőként is), ha nem tetszik.

Minél többen válnak közömbösek iránta, annál inkább értelmét veszíti a "célja", - ezért idővel visszaszorul a népszerűsége, nem fogja megérni a szervezőknek, hogy invesztáljanak bele.

De ehhez önfegyelem kell, - a habzó szájjal dühöngés, műbalhé a legrosszabb, amit ellene tehetsz!

2022. márc. 10. 03:31
 15/37 anonim ***** válasza:
41%
Miért kéne betiltani ? Nem világos a kérdés :-(
2022. márc. 10. 08:28
 16/37 anonim ***** válasza:
82%
Magyarországon kívül senkit nem zavar a Pride; söt, még kimondottan nagy fesztivállal is körítik a dolgot. A magyar nép még nem érett meg egy ilyen felvonulásra. Összekötik az emberek a politikával, a biztonsággal, az akármivel, csak kifogás legyen. ha terhes anyák vonulnának fel, akkor abban is lenne kifogásuk az embereknek....
2022. márc. 10. 08:58
 17/37 anonim ***** válasza:
11%
A Szerbek, Grúzok, meg a Ruszkik is szétcsapják őket, próbáljanak csak vonulgatni, de megnézném Texas-ba mi lenne...
2022. márc. 10. 12:38
 18/37 anonim ***** válasza:
77%
Texasban 8 éve házasodhatnak az azonos neműek...:D
2022. márc. 10. 12:49
 19/37 anonim ***** válasza:
82%

Annyi felvonulás/tüntetés/fesztivál van ami nem az én stílusom/nem értek vele egyet, de elviselem és ennyi, másnak ez a fontos.

Senki se kényszerít arra hogy végignézzed a pride ot az meg hogy 2 percre elmész mellette meg nem igazán tudom miért zavar valakit, pesten látni furcsább dolgokat is egy átlagos napon.

2022. márc. 10. 13:20
 20/37 anonim ***** válasza:
20%

"pesten látni furcsább dolgokat is egy átlagos napon"

Én egy átlagos napon nem látok kisminkelt férfiakat akik pávatollal a seggükben vonalganak egy teherautó platóján.

2022. márc. 10. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!