Be kéne tiltani a Pride-ot?

"De akit zavar.. az minek megy oda?:D"
Nézd már meg a pride útvonalát. Budapest belváros.

11, és? A békemenet hol fog menni? A tüntetések hol szoktak lenni, ha vannak? A belvárosi fesztiválok hol szoktak lenni?
Azokból is csak arra megyek ami érdekel, ami meg nem, arra nem.
És a belvárosban lakom, még mielőt tkérdeznéd.
Egyszerűen csak nem ellenőrzöm folyamatosan mi történik a környező utcákban hogy minden történésre lecsapjak és a véleményemet fejezzem ki.
De ok, azt megértem, ha valaki konkrétan a Körúton lakik és zavarja a zaj. Mondjuk ott az év 360 napjában zaj van. De akkor ennyi erővel tiltsuk be a szabadtéri koncerteket is, zárjuk be az Akváriumot, mert a szomszédokat zavarja.
Nomeg... ez nem magyarázat arra, hogy pl Székesfehrévárról miért jön fel egy halom hungarista mocskosbzizni...

Felesleges betiltani, mert a tiltás csak megerősíti az erőszakra hajlamos embereket a hitükben.
Egyszerűen nem kell tudomást venni a létezéséről, látványosan dühöngeni, érdeklődni az esemény iránt, részt venni rajta (akár ellentüntetőként is), ha nem tetszik.
Minél többen válnak közömbösek iránta, annál inkább értelmét veszíti a "célja", - ezért idővel visszaszorul a népszerűsége, nem fogja megérni a szervezőknek, hogy invesztáljanak bele.
De ehhez önfegyelem kell, - a habzó szájjal dühöngés, műbalhé a legrosszabb, amit ellene tehetsz!

Annyi felvonulás/tüntetés/fesztivál van ami nem az én stílusom/nem értek vele egyet, de elviselem és ennyi, másnak ez a fontos.
Senki se kényszerít arra hogy végignézzed a pride ot az meg hogy 2 percre elmész mellette meg nem igazán tudom miért zavar valakit, pesten látni furcsább dolgokat is egy átlagos napon.

"pesten látni furcsább dolgokat is egy átlagos napon"
Én egy átlagos napon nem látok kisminkelt férfiakat akik pávatollal a seggükben vonalganak egy teherautó platóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!