Mzp hozza a formáját?
Figyelt kérdés
Ez már nem az első eset hogy makizaj az idő fogságában van,mennyire lehet jó miniszterelnök egy ilyen?
#Az idô zavarában
2022. márc. 9. 19:58
11/15 anonim válasza:
Kérdező, okosan beszélj Márki-Zayról, mert szerintem az apád lehetne, bár egy ilyen csávóért, biztos nem tolta volna le a gatyáját, mint te.
12/15 anonim válasza:
20:15
Tavaly még én is azt hittem, de a Fidesz nem jobboldali!
“Ezek ugyanazok” meg lehet nézni kik szavaznak, nagyrészük pártag volt, de ők fröcsögnek, ők kommunistáznak, tehát magukat köpik szembe, mert ők legbelül a mai napig azok, csak nem ismerik be, ezért “ellenség lesz mindenki aki kételkedik”😄
13/15 anonim válasza:
10: akkor szavazz Márki-Zay "Orbán Viktor egy személyben felelős az ukrajnai háborúért" Péterre. 😃
14/15 anonim válasza:
#13: Ezt fogom tenni. Te pedig szavazz a Fideszre, akik szerint az ellenzék miatt gyenge a forint 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!