Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy autómatiksa...

Miért van az, hogy autómatiksan lepontozzák egymást az emberek, akik kijelentik, hogy ezt vagy azt a politikust/pártot szeretik?

Figyelt kérdés
Pl.: Megnzitek, hogy xy azt mondja, hogy ő "szereti a fideszt". Ez eg egyéni vélemény kinyilvánítása, attól ez az ember nem értéktelenebb a másiktól, mint ahogy az sem, aki más pártot rszesít előnyben. Szóval nem tudom megérteni, hogy egy korrekt, mindenféle trágár megnyílvánulást kerülő válasz, hogy lehet negatívan értékelni. Ha nem értesz vele egyet, nem nyomsz semmit, mert lássuk be mégsem ártott nekünk semmivel.

2022. márc. 9. 12:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Megsértődök, ha lepontoznak és akkor én mindenkit lepontozok annál a kérdésnél:)
2022. márc. 9. 12:48
 12/19 A kérdező kommentje:

El tudom kpzelni, hogy tényleg vannak ilyen emberek. Ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is.

2022. márc. 9. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
12# Ugyan...én ezt nem veszem komolyan, de a tehenes hasonlat kicsit erős ide:)
2022. márc. 9. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
12# Szoktam olyat is csinálni, ha lepontoznak sok hozzászólót, akkor felpontozom őket:) Pedig hozzá se szólok. Jókat derülök egy-egy kérdésen és a válaszokon is.:)
2022. márc. 9. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

"Miért van az, hogy autómatiksan lepontozzák egymást az emberek, akik kijelentik, hogy ezt vagy azt a politikust/pártot szeretik?"

Mert a legtöbb esetben így hangzik ez a mondat:

"Szeretem a fideszt, mert X és Y".

Ha az X és Y nem igaz, akkor jogos a lepontozás, és a legtöbb esetben nem igaz, mert a fidesz is ferdítve adja át a választóinak.

2022. márc. 9. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem a Fideszt szeretem hanem a fingást.
2022. márc. 9. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Tehát ha azt írom hogy Éljen Dr Orbán Viktor Mihály akkor ezért nem kell lepontozást kapnom ugye?
2022. márc. 9. 14:00
 18/19 A kérdező kommentje:

Az én nézőpontom és felfogásom szerint nem. Mivel kinyilvánítottad, hogy te szimpatizálsz vele, anélkül hogy bárkire is sértő megjegyzést tettél volna.

2022. márc. 9. 14:04
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Mert az emberek rosszak. Egy millió emberből nem találsz 1 olyat akinek ne lenne valami rossz tulajdonsága.

Nincs más élőlény az állatvilágban, ami jobban ártana a fajtársainak, és más élőlényeknek, mint az ember. Kimerülhet ez egy szimpla lepontozom a másikat mert engem is lepontoztak-ban is. Vagy stb.

2022. márc. 12. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!