Miért van az, hogy autómatiksan lepontozzák egymást az emberek, akik kijelentik, hogy ezt vagy azt a politikust/pártot szeretik?

El tudom kpzelni, hogy tényleg vannak ilyen emberek. Ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is.

"Miért van az, hogy autómatiksan lepontozzák egymást az emberek, akik kijelentik, hogy ezt vagy azt a politikust/pártot szeretik?"
Mert a legtöbb esetben így hangzik ez a mondat:
"Szeretem a fideszt, mert X és Y".
Ha az X és Y nem igaz, akkor jogos a lepontozás, és a legtöbb esetben nem igaz, mert a fidesz is ferdítve adja át a választóinak.

Az én nézőpontom és felfogásom szerint nem. Mivel kinyilvánítottad, hogy te szimpatizálsz vele, anélkül hogy bárkire is sértő megjegyzést tettél volna.

Mert az emberek rosszak. Egy millió emberből nem találsz 1 olyat akinek ne lenne valami rossz tulajdonsága.
Nincs más élőlény az állatvilágban, ami jobban ártana a fajtársainak, és más élőlényeknek, mint az ember. Kimerülhet ez egy szimpla lepontozom a másikat mert engem is lepontoztak-ban is. Vagy stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!