Miért van az, hogy autómatiksan lepontozzák egymást az
emberek, akik kijelentik, hogy ezt vagy azt a
politikust/pártot szeretik?
Figyelt kérdés
Pl.: Megnzitek, hogy xy azt mondja, hogy ő "szereti a fideszt". Ez eg egyéni vélemény kinyilvánítása, attól ez az ember nem értéktelenebb a másiktól, mint ahogy az sem, aki más pártot rszesít előnyben. Szóval nem tudom megérteni, hogy egy korrekt, mindenféle trágár megnyílvánulást kerülő válasz, hogy lehet negatívan értékelni. Ha nem értesz vele egyet, nem nyomsz semmit, mert lássuk be mégsem ártott nekünk semmivel.
Hát ez így megy itt. Aztán még röhejesebb, mikor azzal jönnek, hogy emiatt hány pipád van. XD
2022. márc. 9. 12:11
2/19 anonim válasza:
Azért nyomok pirosat mert nem értek a válasszal egyet.azt mondod hogy ez esetben ne pontozzak? akkor milyen esetekben nyomjak pirosat?
2022. márc. 9. 12:12
3/19 anonim válasza:
Mert mindkét oldalon a személyes érzelmek irányítanak főleg. Hiába próbálják azt mutatni, hogy ők a jók és a másik a rossz. Ha kinéznének a szemellenzőjük mögül, akkor látnák, hogy ugyanaz a mocskolás megy.
2022. márc. 9. 12:13
4/19 anonim válasza:
Ott kezdődnek a problémák szerintem*, hogy valaki a pontozással foglalkozik és megsértődik rá. Ott folytatódnak a problémák amikor az emberek beképzelik maguknak az általuk felvázolt helyzetet. Honnan tudod, hogy ki mit, kit és miért pontoz le? Miért foglalkozol ezzel? A válasznak a hasznosságát értékeli mindenki, ebbe pedig igen sok minden belefér.
A trágár, agresszív válaszok vannak felpontozva. Mintha attól, hogy nem értesz egyet valakinek a politikájával, már jogod lenne verbális, vagy fizikai erőszakot tenni rajta, vagy a szavazóin.
2022. márc. 9. 12:17
6/19 anonim válasza:
Az a legjobb, mikor egy eldöntendő kérdésnél le vannak pontozva az igenek meg a nemek is :D
2022. márc. 9. 12:30
7/19 anonim válasza:
#6 Meg még az a legjobb, hogy amikor még ki volt írva a nickem, akkor páran megjegyezhették, melyik oldalon állok, és innentől a többi topikban is ész nélkül lepontoztak a fideszesek, akkor is, ha csak arra válaszoltam, hogy "ti mivel eszitek a rántott sajtot".
2022. márc. 9. 12:40
8/19 A kérdező kommentje:
Akkor, amikor valaki úgy nyílvánul meg hogy: Szeretem a fideszt, az ellenzék pedig elmehet a 'csába. Ilyenkor van rációja a lepontozásnak, mert szándkosan uszít.
Igen ez az, ami engem is kételyek közé helyez.
2022. márc. 9. 12:41
9/19 anonim válasza:
Ha nem erre vonatkozik a kérdés, a válasz haszontalan.
2022. márc. 9. 12:43
10/19 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy a "fideszesek" pontoztak le és nem az ott lévő közösség, mert nem találta hasznosnak a véleményed? Ezzel általánosítasz egy szavazótábort, holott könnyen lehet, hogy a fideszesek nagyrésze pártatlan csak épp az ő politikájukban teljesül a legtöbb olyan kritérium, ami nekik megfelel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!