Reálisan nézve mekkora esélye van egyáltalán Orbánnak 50%-ot is szerezni a választásokon?
Vagy elfogja veszíteni, azért erőlködik ennyire?
Utána szerintem sok ember fogja elhagyni az országot, mert mélyrepülésbe kezd majd a gazdaság, a nyugati típusú modell miatt.
120% hogy nyerni fognak és olyan 90% hogy kétharmaddal.
:(
Fletó-Baljós kormányzás:
2010-ig az ország gyalázása, stagnálás, hazudozás, devizába eladósítás, ha nem tetszik,akkor takarodj az országból, elmérgesedett szomszédországi viszony, rendőrterror, külföldi pénzek lenyúlása, n+1-ik bőr lenyúzása a lakosságról, stb.
Volt benne részem, gyenge fizetésért dolgoztam, éreztem minden húzásukat. 2008-tól 2010-ig a fizetésemből leszedtek minden évben a közel 10% infláció mellett a havonta még átlagosan 5%-ot.
A 2010-es rendszerváltás után négy évig nem történt semmi, aztán jöttek a pozitív változások.
Ami látszik: kvázi demokrácia, fejlesztések, építkezések, nyugalom, valós szociális válaszok, nemzetépítés, baráti viszony a szomszédországokkal, stb.
Köszönöm szépen de a diktatórikus koalícióból, a lehetetlen máshogy a politikai sötétzöld ovisaiból, a nyomentumos hippikből és a képmutató ti hazátok izgalom által határolt hazaárulók brigádjából köszönöm, de nem kérek.
"2010-ig az ország gyalázása, stagnálás, hazudozás, devizába eladósítás, ha nem tetszik,akkor takarodj az országból, elmérgesedett szomszédországi viszony, rendőrterror, külföldi pénzek lenyúlása, n+1-ik bőr lenyúzása a lakosságról, stb."
Ugyanezt fel lehet sorolni a 12 éve kormányzó fidesznek is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!