Reálisan nézve mekkora esélye van egyáltalán Orbánnak 50%-ot is szerezni a választásokon?
Vagy elfogja veszíteni, azért erőlködik ennyire?
Utána szerintem sok ember fogja elhagyni az országot, mert mélyrepülésbe kezd majd a gazdaság, a nyugati típusú modell miatt.
Te miről beszélsz? Orbán fog nyerni, MZP kijelentései miatt újra narancsba fog borulni az ország és nem egymás nyakába. Én hittem, hogy legalább a 2/3 megszűnik MZP-vel, de már letettem róla. Most már nem tudom, hogy kire szavazzak. Ekkora m.rhaságokat én sem mondok, mint MZP. Nem fogják leváltani Orbánt, mert rengeteg pénzt, támogatást, stb. adott a családoknak. Igaz, a támogatások egy része hitel, vannak követelmények, de ilyet, ennyit még soha senki nem adott, még külföldön sem. A választásokig lényegtelen, hogy miből fog jönni mindez, majd x év múlva kiderül, van/volt-e fedezet. Ezt a támogatást nem engedik el azok, akik még nem vették fel a csokot, autót, 25 évalatti szja-t, stb. stb., a nagyik is Orbánra fognak szavazni, gondolnak az unokára. Az állami cégek dolgozói is rájuk fognak szavazni, nálunk itthon is, csak én vagyok kívülálló. A nyugdíjas születim is azért szavaz a Orbánra, mert a fél családunk állami cégben dolgozott, dolgozik. Ettől függetlenül nem fideszesek, de a munkahely csak maradjon meg. Ezért fog az ország narancsba borulni. Ja igen, és azért is, mert Orbán cimborái is a főnökre szavaznak.
Én nem Orbánra szavazok, lehet, MZP-re se, lehet, magamat fogom írni a szavazólapra:) Na jó, ezt mégsem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!