Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kamumikit tényleg tapasztala...

A Kamumikit tényleg tapasztalat nélkül nevezték ki elnöknek a BKK-hoz?

Figyelt kérdés
Az még oké, hogy nincs diplomája, de 26 évesen az iskola padon kívül mit látott már? Tud még üvölteni, meg butaságot beszélni a tüntetésen? Így felügyeli a gazdaság motorját, a népjólét fontos eszközét?
2022. márc. 8. 09:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

#8. "Ne feledjük Rácz Zsófi kedvéért törvényt is kellett módosítani, hogy államtitkár lehessen.

Cserébe ő se csinál semmit."

Akkor itt is elfér egy kiigazítás, nem államtitkár. Helyettes államtitkár. Közigazgatási csúcspozíciók egyike, és biztos lehetsz benne, hogy neki van munkája rendesen, a minisztériumi munka szerencsére már rég nem lébecolós állás, össze sem vethető a BKK Felügyelőbizottságával, ahol kéthetente részt kell venni egy, húsz perces ülésen vagy annyin sem. Ettől függetlenül a jogszabálymódosítás gáz volt. A munkája viszont nem egy politikai kifizetőhely, mint Hajnal Miklós esetében.

2022. márc. 8. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
#10. Semmit nem söpörtem le, egyszerűen nem volt egy darab érved sem, amire bármit is lehetett volna reagálni. Tudod az úgy nem működik, hogy én le tudom írni, hogy mi a visszás Hajnal Miklós esetében, te meg annyit tudsz rá mondani, hogy "de a kormány az sokkal rosszabb". Lehet, hogy így van, de ez bizony akkor is gyermeteg. Ez van.
2022. márc. 8. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
#12 Nem azt írtam, hogy a kormány rosszabb, hanem hangsúlyozom, a kérdező válaszára reflektáltam amiben kifogásolta, hogy rá bíznak milliárdokat, akkor az ország kormányzásáról már ne is beszéljünk. Ez egy irónikus kijelentés volt, nekem meg nem dolgom bármivel is érvelnem csak mert te vitatkozni szeretnél vagy úgy gondolod, hogy ha bárki bármit kifogásol akkor arra példát is kellene mondania. Pont ezzel a hozzáállással söpröd le gyakorlatilag a kormány kritikát. Úgy gondolom alapjáraton kedvére válgoathat aki szeretne, már így sem arról van szó itt, amiről a kérdés szól.
2022. márc. 8. 11:03
 14/15 anonim ***** válasza:
#13. Oké, akkor te "irónikus" vagy. Rendben.
2022. márc. 8. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:

3 Igen, én is Hagyó Miklósra gondoltam. Őt kellett volna kinevezni. Lenne funkciója a sok árva és üres mobiltelefonos doboznak.

Amúgy meg Hajnal Miklós is kajak egy ficsúr, még rosszabb mint egyes Fideszesek. Mert életképtelen, csak egy pofázógép elkényeztetett mihaszna majom. Momentumos táborban is a körmét rágcsálta, fikát evett k--va látványosan. Marha tróger az a gyerek...egy szépen felöltözött és értelmesen beszélő Németh Szilárd igazából

2022. márc. 10. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!