A Kamumikit tényleg tapasztalat nélkül nevezték ki elnöknek a BKK-hoz?
Figyelt kérdés
Az még oké, hogy nincs diplomája, de 26 évesen az iskola padon kívül mit látott már? Tud még üvölteni, meg butaságot beszélni a tüntetésen? Így felügyeli a gazdaság motorját, a népjólét fontos eszközét?2022. márc. 8. 09:36
2/15 A kérdező kommentje:
#1: Nem tudom ki nevezte ki, de röhejes. Tökös veteránok helyett hajukat simogató idétlenekre bíznak milliárdokat.
2022. márc. 8. 09:40
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
#2 uhh, ha zavar, hogy hozzánemértőkre bírnak milliárdokat, akkor ne tudd meg mi a helyzet az ország vezetésével....
5/15 anonim válasza:
#4. Kit állítanál párhuzamba az ország vezetői közül Hajnal Miklóssal?
7/15 anonim válasza:
Nem szűkítem le egy személyre, pont ezért írtam azt, amit. Hajnal miklós pont azért kerülhetett olyan pozicíóba mert magyarország iszonyatosan korrupt, az ország vezetése pesig nem ellene tesz, hanem érte. Itt kezdődnek a problémák.
8/15 anonim válasza:
"elnöknek a BKK"
Nem elnök. A felügyelőbizottságban van benne.
Tudod mit csinál egy felügyelőbizottság? Szerintem semmit. Kifizetőhely és ennyi...
Ne feledjük Rácz Zsófi kedvéért törvényt is kellett módosítani, hogy államtitkár lehessen.
Cserébe ő se csinál semmit.
9/15 anonim válasza:
Csak innentől nem konkrétumokról beszélünk, hanem annyit mondasz, hogy neked az ország vezetése nem tetszik. Ezzel szemben Hajnal Miklós esetében tudjuk, hogy otthagyta az egyetemet, közgazdászként hivatkozik magára bárminemű felsőfokú végzettség nélkül, felhalmozott 16 millió forint Diákhitel-adósságot és mindezek mellett (vagy ellenére) az első munkahelye FB-tagság a BKK-ban. Ezért kérdezem, hogy kiben látod a párhuzamot az ország vezetői közül? Ha a válaszod a "mindenkiben", az elég gyermeteg érv és ez sajnos azt jelenti, hogy nem tudsz jó példát mondani. Az ugyanis nem érv, hogy szerinted ilyen vagy olyan az ország vezetése, az csak vélemény. Hajnal Miklósról meg a fenti tények (és nem vélemények) ismertek. Ettől még lehet rá szavazni, csak szerintem az is érthető, ha a ezek az információk a megítélésére is jócskán kihatnak.
10/15 anonim válasza:
Gyermeteg magyarázkodás az amivel lesöpröd az asztalról a kormánnyal kapcsolatos problémákat. A kérdező a 2-essel jelölt válaszban kifogásolta, hogy az adott személyre bírnak milliárdokat, én erre reflektáltam a kormányunkal. Úgy gondolom aki nincs tisztában annak hibáival és konkrét példáival, annak nem itt kell arról tájékozódni és nem is én fogom leírni hosszasan. Ettől függetlenül szíves joga azt mondani, hogy nincs érv, nincs példa, csaj nem fog jelenteni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!