Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 400 ft 1 euro. Mikor vezetik...

400 ft 1 euro. Mikor vezetik be a játékpénzt inkább, hisz már az is többet ér, mint a haszontalan, gyenge és értéktelen magyar valuta?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden azért van mert túl alacsony az alapkamat. Gyakorlatilag a még nem lesz akkora az alapkamat mint infláció mértéke addig nem várhatunk stabilitást.
2022. márc. 7. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
4%
Hát én ugyanannyi tudtam érte ma is venni, mint múlt héten, letojom az ingadozó napi árfolyamot.
2022. márc. 7. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk hátrányos amíg az export szempontjából előnyös a magyar forint gyengesége. A FIDESZ mindig is azt a politikát folytatta hogy nem kellemes erős magyar forint így az exportból több hasznot tudunk húzni. Gyurcsány idejében hiába volt erősebb a forint akkor több volt az import is mint most. Ez mind azoknak jó üzlet akik nem az átlag nép.
2022. márc. 7. 10:13
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Butuska fideszes birka, Magyarországnak nincs mezőgazdasága, mindent importálunk. Ha a forint gyenge, akkor az importálási árak nőnek, amiket az átlagvásárlón fogják behajtani. Ma még ugyanannyiért vehettél, jövő héten már rádobnak pár forintot. 5 éve 1 liter tej ára 128 ft volt, ma ugyanaz a tej 220 ft. És ez csak egy sz*ros liter tej ára.
2022. márc. 7. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Idézhetünk egy klasszikust:

"A forint gyengülése Orbán eszmefuttatása szerint azt jelenti, hogy tulajdonképpen "ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér."

"Orbán leszögezte: "a gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak."

2022. márc. 7. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Találtam itthon a fiókomban egy 5 euróst. Lehet lassan átváltom forintra és veszek rajta egy új ájfon 13-mat.😅
2022. márc. 7. 10:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja, ne is mondd, találtam a kabátzsebemben egy ezrest, még most leugrom gyors a boltba, hátha a dübörgő magyar gazdaságnak hála még kifut belőle 1 kg nem-fehér kenyér :D
2022. márc. 7. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

És mért ilyen gyenge a forint?

Előre megyünk nem hátra kamu szöveg

2022. márc. 7. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
6%
"Butuska fideszes birka, Magyarországnak nincs mezőgazdasága, " Hát aki itt butuska, az nem én vagyok XD
2022. márc. 7. 10:45
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Öh, de. Mert ha nem látod be, hogy hogyan hat a gyenge és folyamatosan gyengülő valuta a mindennapi bevásárlásokra, akkor sajnos pontosan olyan értelmi szinten vagy, ami már kizáró ok kellene, hogy legyen a szavazásnál, hisz egyértelmű, hogy úgy döntesz egy ország sorsáról, hogy fogalmad sincs alapvető gazdasági fogalmakról és ok-okozati tényezőkről.
2022. márc. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!