Rendben van az, hogy Magyarországon egy mesterdiplomás pálykezdő tanár 431 eurót keres havonta?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 10:09
11/17 anonim válasza:
Ez mindig két oldalu: egyérszt nem, másrészt, viszont a pályakezdő tanár fejéhez sem tart -még- fegyvert senki sem, hogy márpedig neki 431 euróért kell dolgoznia havonta.
Vagy egy rahedli bölcsésszel dolgoztam már együtt különböző irodákban -mig nekem csak egy érettségim van-, ugyanannyit kereve, ami több volt, mint 431 euro.
13/17 anonim válasza:
Igen, reszmunkaidos szellemi betanitott munkaert ez teljesen realis.
14/17 anonim válasza:
Majd ha okosabb leszel, rájössz, hogy nem szabad ilyen átszámításokat végezni, mert nagyon más az egyes országok árszínvonala. Kezdve az ingatlanárakkal.
15/17 anonim válasza:
9. Hogy halna már éhen az ember 1350 euróból? 😆😆😆
Én 430 euróért bérelek egy 1.5 szobás lakást, és kajára nagyon max. 300 eurót költök egy hónapban. Miféle éhenhalásról hadoválsz?
16/17 anonim válasza:
#15 Gondolom attól függ hol laksz és mekkorák az igényeid.Magyarországon is vannak olyan városok, ahol egy minimálbérből is ki lehet venni egy garzont.Persze nem Budapest belvárosában, az igaz.
17/17 anonim válasza:
apjuk fszának vállalják el annyiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!