Megszólalnak hétfőn a szirénák! Mit gondolsz, ez rosszat jelent a jövőre nézve?
2022. márc. 6. 21:55
1/11 Énnnnn válasza:
rosszat, mindig a frászt hozzák rám
2/11 anonim válasza:
Eddig rosszat jelentettek a szirénatesztek?
3/11 anonim válasza:
Az emberek azt fogják hinni, jön az atom 🤣😂
4/11 anonim válasza:
Divatos kifejezéssel élve érzékenyítenek :)
Jobb ha megszokjuk a hangját mert ki tudja mit hoz a jövő.
5/11 anonim válasza:
Szerintem érdemes, de amíg nem mondják meg mit kell csinálni ha ilyet hallasz addig csak pánikkeltésre jó
6/11 anonim válasza:
Tényleg,mit kell csinálni?ha pl főzöm a káposztalevest akkor mi a teendő?
7/11 anonim válasza:
6, pont az a baj, hogy nem készítik fel a lakosságot. Azonnal beszedni a jódot ha hallod a szirénát és menindulni az előre kiválasztott motyóddal a menekülési útvonalon
8/11 anonim válasza:
6@ azonnal megenni, hogy ne vesszen kárba😂
9/11 anonim válasza:
7) de hova?van a közelben egy földút de mivel az Alföldön lakok az sem visz be a föld alá sehol.Mertó sincs persze.
Azt sem tudtam hogy a jód ehető.Ellenben a tej jó sugárzás ellen is ezt hallottam valahol.Nem engedi felszívódni a mérgeket.Van is itthon mindig.
10/11 anonim válasza:
Minden évben megcsinálják a próbát ekkortájt, mégis mi rossz van benne? Az jobb lenne, ha éles helyzetben derülne ki, hogy elromlottak és a lakosságot nem tudják riasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!