Márki-Zay Péterre vagy Orbán Viktorra szavazol?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 11:49
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor
Márki-Zay Péter
71 szavazat
1/27 anonim válasza:
Mivel magyar vagyok, így Orbán Viktorra
2/27 anonim válasza:
Hazaáruló népnyúzó orbánra épelméjű magyar nem szavaz.
3/27 anonim válasza:
Mivel ukrán vagyok, így Orbán Viktorra.
4/27 anonim válasza:
Márki-Zay Péterre egyszerűen besokaltam a fidesz SZJA politikájától és az értéket teremtő dolgozó kizsigerelésétől. Korrupció felemészti az országot főleg itt a városomban.
5/27 anonim válasza:
4: AZ SZJA csökkentés az miért zavar? A város pontosan hogyan lett "felemésztve"?
6/27 anonim válasza:
Torczkai Lászlóra, azaz a Mi Hazánk mozgalom listájára.
8/27 anonim válasza:
mert nagyon nincs rendben hogy egy tapasztalatlanabb fiatal 50-70 ezer forinttal többet visz haza mint egy 10-15 évvel tapasztaltabb társa. Nonszensz.
10/27 anonim válasza:
MZP.
Elegem van nekem is a fidesz basszálszüljélbasszálszüljél "családteremtő" politikájából. Nem számít, ha egy aluliskolázatlan tuskó vagy, de gyerek az legyen. Aki nem csinál gyereket erre a világra, a fidesz szemében az egy senki. Azok labdába se rúghatnak se hitelért, se semmiféle támogatásért. Azok se, akik ugyan nem bassznak, de már elmúltak 25 évesek és dolgoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!