A közmédia mikor követett el háborús úszítást? Tudnátok rá példát írni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 11:03
12/32 A kérdező kommentje:
MZP ezt mindenkinek küldte, aki az oldalára téved.
2022. márc. 6. 16:13
13/32 anonim válasza:
Mivel én regisztrált ellenzéki vagyok,minden üzenetet megkapok amit küldenek! Több napra vissza vissza néztem,sehol nincs ilyen szöveg!
15/32 anonim válasza:
Megnézetem,hogy miről írsz kérdező! Olvasd el ezt a cikket és nyilván való lesz,hogy miért mondta!Megnyugodhatsz.Nem tudom eldönteni,hogy te fideszes vagy,vagy ellenzéki.
11 és 13-as voltam.
üdv.
16/32 A kérdező kommentje:
Tudnád idézni belőle azt a részt, ami háborús uszítással kapcsolatos?
2022. márc. 6. 16:36
18/32 A kérdező kommentje:
Elolvastam, nem találtam benne háborús uszítást.
2022. márc. 6. 16:44
19/32 anonim válasza:
Már tudom,hogy fideszes vagy. 2 lehetőség van,vagy nem tudod,mit jelent a háborús uszítás,vagy nem érted a cikket amit linkeltem?
20/32 A kérdező kommentje:
1 órája még: "nem tudom honnan veszed, hogy háborús uszítás megy ott, MZP ilyet nem mondott, direkt félreértelmezed"
Azóta beigazolódott, hogy mondott ilyet, erre: "igenis megy háborús uszítás, csak te nem tudod értelmezni!"
:DDDD
Na idézd a háborús uszítást a cikkből!
2022. márc. 6. 16:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!