Ha nincs érvényes TB-m, akkor hogyan fognak megvizsgálni, holnap, mennyit kell fizetnem?
Lehet eltört a lábam, de nem biztos. Holnap el kellene menni röntgen vizsgálatra, de nincs TB-m.
Mennyit kell fizetnem, illetve mire számítsak?
Hát igen, csak szigorítottak a dolgokon, 2021-től, de remélem, úgy van, ahogy mondod.
Amúgy ha más városban vizsgálnak meg, mint ahová be vagyok jelentve -jelenleg Egerben vagyok, de amúgy miskolci lakos vagyok - azért külön kell fizetni? (ezt hallottam, egy családtagomtól).
Biztos vagy benne, hogy nincs TB-d?
Legutolsó munkaviszonytól számított 6 hónapig türelmi idő van, álláskeresési alatt is automatikusan jár a Tb.
Hosszútávú bejelentett munkám rég volt.
A múlt hónapban volt egy munkám, vagyonőr cégnél, de csak 3 napot voltam ott. Jött valami levél, hogy visszavettek a TB-be, de mondom, csak 3 napot voltam ott. 48 000 Ft-ot kaptam, ki tudja, abból lehet-e TB.
Szóval inkább arra készülök fel, hogy nincs.
Megkapod utólag a csekket.
Nem lesz olcsó.
Ellátnak de visszamenőleg behajtja a NAV a tartozast.
Egyszerűbb befizetni a havi 8e-t...
Nyugodtan hajtsa be a NAV.
Csak az a lényeg, hogy holnap ellássanak.
Mennyi pénzre számítsak?
"de mondom, csak 3 napot voltam ott. 48 000 Ft-ot kaptam, ki tudja, abból lehet-e TB."
Lehet, 3 nap normál munkaviszony után is újraindul a tb-d mivel a munkálatódnak a járulékot egész hónapra kell utánad befizetnie.
Ez egy ilyen (hülye) rendszer.
Ha nagyon nem találsz semmit, akkor jelentkezz közmunkára, még akkor is jobb ha van tb-d és nem neked kell fizetni érte.
Vagyonőrkét egyébként is hegyekben áll a melóajánlat, ráadásul jön a nyár, nincs kovid, rendezvények / sziget fesztivál / meg mindenki menne szabadságra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!