Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell sajnálni az Ukránok...

Miért kell sajnálni az Ukránokat? Mindenki hirtelenséggel ukránbarát lett .

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 19:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Én meg azt veszem észre hogy a magyarok 4/5.-e oroszsimogató
2022. márc. 5. 19:25
 2/18 anonim ***** válasza:
12%
Én nem. Én szovjetbarát lettem és átmentem a fészbúkról a Vkontakte-ra.
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell ukránbarátnak lenni, egyszerűen csak természetes, hogy a katonai agresszort el kell ítélni, aki lerohan egy másik országot.
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, nem lehet mindenki pszichopata, aki nem ismeri az olyan emberi érzéseket, hogy együttérzés, empátia.
2022. márc. 5. 19:28
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem arról szól, hogy ukránok vagy nem ukránok, hanem, hogy szerencsétlen embereknek egyik napról a másikra rommá lőtték az otthonát. Képzeld már el, hogy te leszel nincstelen egyik napról a másikra, úgy hogy semmit nem tettél ezért. Minden jóérzésű ember sajnálattal és a lehetőségeihez képest segítséggel fordul az ilyen emberekhez.
2022. márc. 5. 19:29
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

“ Én nem. Én szovjetbarát lettem és átmentem a fészbúkról a Vkontakte-ra.”

Miért nem mész Moszkvába már ma?

7/18 anonim ***** válasza:
80%
Én a kárpátaljai magyarokat sajnálom. Amúgy is megkeserítették az életüket az ukránok, ehhez a háborúhoz pedig a világon semmi közük.
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
Én minden egyes ukrán és nem ukrán, akár orosz embert sajnálok, akik meghaltak, nyomorekok lesznek, elveszítik a családjukat, DE az ukrán vezetéssel abszolút nem tudok azonosulni....
2022. márc. 5. 19:32
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak a ukránokat sajnálják, hanem az összes szerencsétlen civilt származástól függetlenül, főként gyerekeket, akiknek semmi köze ehhez az egészhez, mégis ők szopják be a legjobban.
2022. márc. 5. 19:33
 10/18 anonim ***** válasza:
14%

"Miért nem mész Moszkvába már ma?"

Mert mára már nincs jegy. Legkorábban csak hétfőre.

2022. márc. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!