Kárpát aljáról pontosan mi elől menekülnek ha onnan 600kmre van háború?
Szerintem ott nem is lesz, nyugat Ukrainát látványosan elkerülik a ruszkik. Ott most is béke és nyugalom van akkor miért menekülnek ide onnan?
Szerintem csak kihasználják a helyzetet hogy ujj életet kezdjenek
Többségükben nem az ukránok menekülnek, hanem olyan népség ami miatt le is vagyok tiltva mert kimondtam.c
Kihasználják az átjárót. Se befogadni nem fogom se nem küldök semmit mert nem tudni kié lesz.
11es, bírom ezeket a mártírkodókat, akik azt hiszik, hogy a cigány vagy zsidó szó leírása miatt kitiltják őket bárhonnan:D
Az üzeneteden meg nem változtat semmit, ha az egyetlen szót nem írod le.
Hát ha a hajad színéről és cigányokról beszélsz a politika kategóriában, akkor nekem van elképzelésem miért dobnak ki:D
A 11esben leírt válaszodon semmit nem változtat, hogy leírod-e, hgoy cigány, vagy sem. Teljesen egyértelművé tetted mire gondolsz, így nema szó leírásán múlik.
Csak hogy egy szélsőséges példát írjak:
Nincs különbség aközött, ha azt írod a Politika kategóriában valakinek, hogy "létesíts szexuális kapcsolatot legősibb mesterséget űző legközelebbi nőnemű felmenőddel" vagy azt, hogy "bmeg anyád" :D Az üzenet mindkét esetben egyértelmű és nem célravezető.
Ha már cigányról van szó, akkor megjegyzem a beregszászi cigányok télen is mezítláb járnak, a saját szememmel láttam, igaz nem most, hanem pár évvel korábban. Most végre esélyük adódott, hogy kihasználhatják a menekültstátuszt, kotornak is ezerrel el onnan, bízva abban, hogy annál csak jobb lehet és ebben valószínűleg igazuk is van.
A menekültek másik nagy csoportja egyre jobban a migránsok közül kerül ki, Belaruszból mind átmentek Ukrajnába és a lengyelek már onnan beengedik őket, de a balkáni útvonal is megritkul, aki csak tud, nyomakodik az ukránokhoz, mert délen nálunk kerítésbe ütköznek, keleten meg mindenkit beengednek, egyre több így a néger, afgán, meg az arab az ukrán menekültek között, most bezzeg szívesen látjuk őket és húznak nyugatra, mint a vadlibák, igazolva a mondást: ki korán kel, aranyat lel, mert lehet, hogy egy idő múlva Záhonynál is jobban szelektálnak majd.
15, szerinted aki átlépi a határt Ukrajna irányából, az mind megkapja a menekült státuszt? Csak jelzem, tévedsz. Nem az ukrajna felöl érkezők kapnak menekült státuszt, hanem az ukrajnai menekültek. A kettő nem ugyanaz.
De én kétlem, hogy az a többszázezer menekült csak cigányból és afgánból állna:D
Mellesleg aki férfi menekült, az vagy néger, vagy arab, a nők és a gyerekek között van mindenféle.
Öregember alig van, azok otthon maradnak, nem érdekli őket a háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!