Ha Orbán belép a háborúba a Nato oldalán akkor halált választanád katonaként vagy menekülnél?
1-es, amikor egy Hitler nevü barom lerohanta Lengyelországot, akkor is mindenki azt hitte, hogy lokális marad és senki sem akart háborút :(
Én menekülnék, se Orbánért, se Putyinért se senkiért sem vagyok hajlandó megöletni magam.
Mondjuk példát, amerika nagy hatótávolságú atomfegyvereket telepítene Romániába ezért Putyin támad.
Akkor már elkerülhetetlen lenne háború. Meghalnál románokért az amerikai érdekekért?
Én és párom nem maradunk.
Itt lakunk a nyugati határon, pénzünk nagy részét euróba váltottuk már.
Ha probléma látszódik, irány Spanyolország. :-)
Szerintem senki nem fog katonákat küldeni, hogy harcoljon az oroszokkal ukrajnáért.
Kisebb létszámú csapatokat küldhetnek max, ha nagyon eldurvul a helyzet és védjék a lakosságot, de világháborút - nato vs. orosz - biztosan nem akarnak
Szerintem az lesz, hogy szarrá bombázzák ukrajnát majd visszavonulnak.
De a kérdésre válaszoljak, nem harcolnék senki oldalán, talán 10-15 éve még ért volna annyit a hazám de ma nem fognék fegyvert, hogy védjem orbánisztánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!