Teljesen elment a kormány esze? Olyan esetszámok vannak mint tavaly decemberben erre majdnem mindent feloldanak.... komolyan, ez nem felelőtlenség? A magyar nép ellenes bűncselekmény?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 18:28
11/17 anonim 

válasza:

5) sex sem volt abban a 2 hétben?
12/17 anonim 

válasza:

"sex sem volt abban a 2 hétben?"
De persze, asszony totál ideges volt, külön élvezte a szexet, de csak análban, hogy nehogy elkapjam a covidot!
13/17 anonim 

válasza:

12# Milyen figyelmes asszonyod van:)
14/17 anonim 

válasza:

12: Ej, de undorító...
Szóval ez omikron variáns. Decemberben erősen felfelé ívelt a járványgörbe. Most meg lefelé. Egészen más helyzet. Egyébként én háromszor vagyok oltva (bár az első kettő sajnos kínai volt), mégis elkaptam január végén ezt a nyavalyát. Egy hét nátha, utána már negatív voltam, de két hétig még igen leprán éreztem magam, és ráadásul a COVID vége felé kijött rajtam először egy felületes vénagyulladás, aztán egy gombás bőrfertőzés, amitől azóta sem tudtam megszabadulni. Szóval ez még lightos formában is egy kellemetlen dolog.
15/17 anonim 

válasza:

Az intézkedéseiket elnézve sosem érdekelte a kormányunkat, hányan halnak bele ebbe a nyavalyába. Az egyetlen dolog ami alapján döntéseket hoztak, hogy minél több szavazót megtartsanak.
16/17 anonim 

válasza:

Talán eljutottak odáig, hogy a meghozott értelmetlen intézkedéseknek nincs ráhatása a járványra, feleslegesek.
17/17 anonim 

válasza:

Bizonyára eléggé félelmetes a háború...Nem kell,felesleges ezt még a corovid intézkedésekkel tovább fokozni.Az agyakat megfelelő mértékben leterheli az atomháború rémképe önmagában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!