Kire szavazzak?
Figyelt kérdés
Fideszre természetesen nem, mert szétlopták az országot a 12 év alatt.
Mi Hazánk=Fidesz
ellenzék vagy kutyapárt, ők nem lopnának ennyit, ebben biztos vagyok, de ki tudják húzni a szarból az országot?
2022. márc. 2. 22:09
A kérdező szavazást indított:
ellenzéki összefogás
MKKP
34 szavazat
1/6 Shai-Hulud válasza:
Rám! Csak szólj, én azt ígérek neked, amit csak szeretnél.
2/6 anonim válasza:
A kutyak erkolcsosebbek, de ha azt akarod h levaltsak a fideszt akkor az ellenzeki osszefogasra kell szavazz.
3/6 anonim válasza:
Ha sikerélményt szeretnél, akkor a Fideszre!
Az ellenzéki összefogás veszíteni fog, a Kutyapárt bár nekem is szimpi, de nem fog bejutni (nem is állna nekik jól, mert ott már nem lehet hülyéskedni). Te meg hoppon maradsz! :)
4/6 Isti22 válasza:
Egyéniben EM, listán akire akarsz.
5/6 A kérdező kommentje:
3# szerinted, ha megnyernék a választásokat (ennek az esélye 0),akkor a következő 4 évben is csak hülyéskednének?
2022. márc. 2. 22:48
6/6 anonim válasza:
A kutyákra nem érdemes szavazni, mert
1. Úgysem jutnak be a parlamentbe, tehát elvész a szavazatod
2. Az ilyen elveszett szavazatok a fidesz győzelmét segítik. Nekik van egy biztos bázisuk, a bizonytalanokon múlik majd a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!