Ha a Fideszt nem szeretem, de a választókerületemben a fideszes jelölt ezerszer alkalmasabb, kire szavazzak?
Tudom, nem nektek kell eldönteni helyettem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Budapest 3. számú OEVK
Fideszes jelölt az Fürjes Balázs. 50 éves, végzettsége szerint jogász. A Fidesz budpesti arca. Egy karrierpolitikus, de komolyabb visszásság nem köthető hozzá.
Ellenzéki jelölt Hajnal Miklós. Egy helyi 26 éves srác, aki abbahagyta az egyetemet, hogy csatlakozzon a Momentumhoz.
Nem vagyok baloldali. A Fideszben az nem tetszik, hogy leuralják az egész országot a médiától a gazdasági szféráig, tehát egyre kisebb az a tér, ahol a Fidesz holdudvarán kívül lehet érvényesülni. És az se tetszik, hogy EU-ellenesek.
Ezen kívül komolyabb bajom nincs velük.
Ezért is szavaztam MZP-re előválasztáson és nem Karigerire vagy Dobrev Klárára.
Álkérdésszagot érzek.
Ha gondolkodó lény vagy, átélted az egyetemek meghurcolását, a közélet lezüllesztését, a vagyon szétlopását, akkor minden fidesztróger mellett leírt szavad hazugság.
Alapvetően trollkodsz.
HAJRÁ MZP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!