Ha a Fideszt nem szeretem, de a választókerületemben a fideszes jelölt ezerszer alkalmasabb, kire szavazzak?
Tudom, nem nektek kell eldönteni helyettem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Budapest 3. számú OEVK
Fideszes jelölt az Fürjes Balázs. 50 éves, végzettsége szerint jogász. A Fidesz budpesti arca. Egy karrierpolitikus, de komolyabb visszásság nem köthető hozzá.
Ellenzéki jelölt Hajnal Miklós. Egy helyi 26 éves srác, aki abbahagyta az egyetemet, hogy csatlakozzon a Momentumhoz.
Nem vagyok baloldali. A Fideszben az nem tetszik, hogy leuralják az egész országot a médiától a gazdasági szféráig, tehát egyre kisebb az a tér, ahol a Fidesz holdudvarán kívül lehet érvényesülni. És az se tetszik, hogy EU-ellenesek.
Ezen kívül komolyabb bajom nincs velük.
Ezért is szavaztam MZP-re előválasztáson és nem Karigerire vagy Dobrev Klárára.
#6. "Az Oxfordot hagyta ott, nem a bivalybasznádi egyetemet"
Nyilván szép eredmény, hogy egyáltalán bejutott, ugyanakkor nem biztos, hogy egy ilyen ember látja át az ország problémáit leginkább, hiszen nyilvánvalóan olyan családi háttérrel rendelkezik, ahol nagyon sok ember mindennapjait meghatározó körülmény eleve fel sem merül, amely problémákon viszont képviselőként elvárt lenne tőle, hogy eredményesen dolgozzon. A másik meg az, hogy évekig el lehet lébecolni az Oxfordon is meglehetősen könnyelműen kezelve a tanulmányokat, esetében erről nincs bővebb infónk. Arról viszont igen, hogy végül otthagyta, de előbb még 16 millió forint Diákhitel-adósságot felhalmozott egy befejezetlen tanulmányra, most pedig elkezdte szintén költségtérítés képzési formában a jogi egyetemet. Számos embert ismerek a korosztályában, akik ennél sokkalta jobban menedzselték az életüket, nem vagyok róla meggyőződve, hogy belőle okvetlenül országgyűlési képviselőt kell most csinálnunk.
Egyébként te kérdező tényleg ekkora eszement idióta vagy? Nem értetted meg, vagy nem akarod megérteni, hogy nincs más út orábna geeeci eltakarításához, mint hogy te félbehagyod a picsogást, és szavazol valakire, aki tényleg tenni akar ezért?
És ezaz egyetlen az egyesült ellenzék jelöltje.
Általános iskola 2. osztályos értelmi szint kell ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!