A fidesz most ennyire letud egy embert épiteni szellemileg? Van még ettől lejebb?
2022. márc. 2. 17:54
1/18 A kérdező kommentje:
Több mint beteges. Nem csodálkozom,hogy igy leirják a fidesz szavazókat,már elnézést. Valami nincs velük rendben.
2022. márc. 2. 17:55
2/18 anonim válasza:
A fideszes szavazók eleve nem voltak észlények, ezt kérlek ne feledd. Valószínűleg genetikai okból sem, hisz anyjuk és apjuk is idióta volt.
Épp azt érdemlik, hogy európa legcsóróbb acsarkodó népe legyenek.
4/18 anonim válasza:
Nyilván szavazz arra akikkel miden rendben van.
6/18 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivétel!
2022. márc. 2. 17:58
7/18 anonim válasza:
Ez baj sok ellenzékivel hogy általánosítanak, nem tudom ez hogy fér bele a liberalizmusba.
8/18 anonim válasza:
#7 azért látom mások sem gondolják komolyan, hogy a mi hazánk meg ezek a rabló pártok tébyleg ellenzékiek lennének. Bár azt nem tudom te miért általánosítasz, hogy mindenki liberalista az ellenzékben.
9/18 anonim válasza:
Értem. Nem az ilyen a kivétel, hanem ez a teljesen általános, és esetleg van kivétel. Ön itt, Márki-Zay úr?
10/18 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem tartozom ehhez a beteg közösséghez. Azt meg nem gondolom hogy a magyar emberek többége ez. Ezért is valoszinű hogy a fidesz csalással nyert. Ennyire nem korlázottak még a Gyurcsányék sem pedig azok sem piskóták.
2022. márc. 2. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!