Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orosz nép meddig viseli...

Az orosz nép meddig viseli el, hogy Putyin miatt lassan Észak Korea szintjére lövik vissza őket? Semmilyen nyugati termék, semmilyen sportesemény, pénzügyi szankciók. Mindenkit meg Putyin sem börtönözhet be. Igaz ő a 7 éveseket is rá mögé dugta már.

Figyelt kérdés
Ne gyertek azzal, hogy nincs szükségük nyugati termékekre, mert az aljas propaganda lenne. Aki ilyet ír próbálja ki.
2022. márc. 2. 13:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
#30 te nagyon fiatal vagy még, tanulatlan és kultúr hiányos.
2022. márc. 2. 14:59
 32/34 anonim ***** válasza:

"ma 14:59"

Egyik sem.

2022. márc. 2. 15:00
 33/34 Beviz Eltek ***** válasza:

"Nem érvelni akartam ezzel, írhattam volna akár azt is hogy "szimplán ez van", tényt írtam le és ennyi.

És bizony utcán ha pl két egymásnak feszülő fél használja a bohócozást vagy anyázást az eredmény is ugyan az, akár verekedésig is mehet a dolog...

Az máskérdés ha olyan helyen használod ahol nincs feszültség az eredmény más, pl haverok között ha elcsúszik anyád, vagy hasonló egy kisebb csipkelődés közepette, vagy pl ha a barátnő a pasijának azt mondja hogy jajj te bohóc akkor nincs gond, és nem folyik se vér se semmi.

Szóval de, a bohócozás és az anyázás bezony egyenértékű."

Lehetne ragozni de kb jah.

2022. márc. 2. 15:03
 34/34 anonim ***** válasza:

"#7 legszívesebben végig mennék az elmúlt 24 évemben látott és hallott összes emberen aki 56-ot emlegette, hogy most is nagy szája van. Valahogy nem köszön vissza most ez a retorika sehol, én legalábbis nem látom."

#7 ezel, miközben te vagy a #4 es komment már. xDDDD :DDDDD :)))))

2022. márc. 3. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!