Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orosz nép meddig viseli...

Az orosz nép meddig viseli el, hogy Putyin miatt lassan Észak Korea szintjére lövik vissza őket? Semmilyen nyugati termék, semmilyen sportesemény, pénzügyi szankciók. Mindenkit meg Putyin sem börtönözhet be. Igaz ő a 7 éveseket is rá mögé dugta már.

Figyelt kérdés
Ne gyertek azzal, hogy nincs szükségük nyugati termékekre, mert az aljas propaganda lenne. Aki ilyet ír próbálja ki.
2022. márc. 2. 13:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%
Mint írtam továbbra is te hisztizel, ilyen háton pörgős hisztit amit tolsz ritkán látok ezen az oldalon :D
2022. márc. 2. 14:29
 22/34 anonim ***** válasza:
10%
Kinek miben merül ki a hiszti fogalma. Bár anyázás után én már sok értelmet nem várok senkitől. Hisztizel és bohóc vagy. Jaj tudom, én csinálom ezt sőt, rá is kontráztál. Ez már háton pörgős amit még nem láttál. Lehet azért mert rossz helyen kerested.
2022. márc. 2. 14:32
 23/34 anonim ***** válasza:
62%

Nem aggódj az első bohócozás után én sem várok el tőled az égvilágon semmit :D

Mint írták kb az anyázással egyenértékű :D

2022. márc. 2. 14:36
 24/34 anonim ***** válasza:
36%
Ott elég nagy probléma van a fejben ahol a bohócozás egyenértékű az anyázással. Egyre nagyobb kultúrális különbségeket vélek felfedezni.
2022. márc. 2. 14:39
 25/34 anonim ***** válasza:
62%
Nézd itt szerintem le vagy maradva, mára már bőven egyenértékű.
2022. márc. 2. 14:41
 26/34 anonim ***** válasza:
36%
Mondom, akkor ott kultúrális, de mindenféleképpen egy tetemes korkülönbség van köztünk. Az anyázás soha nem volt, most sem és soha nemis lesz egyenértékű a bohóc szó használása pejoratív formában. Nem tudom ezt honnan találtad ki eszement nagy hülyeség. Persze ki hogy érzi. Egy anyázásért láttam ember orrát vérezni, bohocózásért még nem.
2022. márc. 2. 14:45
 27/34 Beviz Eltek ***** válasza:
8%
Pedig egyenértékű mindkettő, a másik ledegradálására megszégyenítésére felmérgelésére használatos. Pont amire te a bohózozást használtad.
2022. márc. 2. 14:51
 28/34 anonim ***** válasza:
15%
Pedig egyenértékű ha tetszik ha nem.
2022. márc. 2. 14:51
 29/34 anonim ***** válasza:
65%
Ja értem, ha tetszik ha nem. Brilliáns érvelés. Próbáld ki a gyakorlatban!
2022. márc. 2. 14:52
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem érvelni akartam ezzel, írhattam volna akár azt is hogy "szimplán ez van", tényt írtam le és ennyi.

És bizony utcán ha pl két egymásnak feszülő fél használja a bohócozást vagy anyázást az eredmény is ugyan az, akár verekedésig is mehet a dolog...

Az máskérdés ha olyan helyen használod ahol nincs feszültség az eredmény más, pl haverok között ha elcsúszik anyád, vagy hasonló egy kisebb csipkelődés közepette, vagy pl ha a barátnő a pasijának azt mondja hogy jajj te bohóc akkor nincs gond, és nem folyik se vér se semmi.

Szóval de, a bohócozás és az anyázás bezony egyenértékű.

2022. márc. 2. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!