Az orosz nép meddig viseli el, hogy Putyin miatt lassan Észak Korea szintjére lövik vissza őket? Semmilyen nyugati termék, semmilyen sportesemény, pénzügyi szankciók. Mindenkit meg Putyin sem börtönözhet be. Igaz ő a 7 éveseket is rá mögé dugta már.
Figyelt kérdés
Ne gyertek azzal, hogy nincs szükségük nyugati termékekre, mert az aljas propaganda lenne. Aki ilyet ír próbálja ki.2022. márc. 2. 13:42
1/34 anonim válasza:
Kipróbáltam. 30 éven át csak szovjet és magyar termékeket használtam. Besült a nagy poén kis krapek? :D
2/34 anonim válasza:
Nyugat felől még jó idő vagy jó ember nem jött. Ezt jól jegyezd meg!
3/34 anonim válasza:
Tényleg nincs szükségük, rövid időre a nyugati cégek belföldi privatizációja orosz részre megoldja az egész problémát, hosszú távon meg ott van kína. Igazából hosszú távon nem lesznek elvágva a külvilágtól.
4/34 anonim válasza:
#7 legszívesebben végig mennék az elmúlt 24 évemben látott és hallott összes emberen aki 56-ot emlegette, hogy most is nagy szája van. Valahogy nem köszön vissza most ez a retorika sehol, én legalábbis nem látom.
5/34 anonim válasza:
Jelenleg kínait használok, pont mint mindenki más, de ha lesz orosz,(és meg is tudom venni a nyugati diktatúra kellős közepén) akkor szívesen kipróbálom, az orosz telefont is :)
6/34 anonim válasza:
8-as dehogynem, minden 5-10. válasznál megjelenik valami hülye aki 56-ot hozza fel, csakhogy semmi értelme, már nem az a világ van még oroszoknál sem.
7/34 anonim válasza:
#10 a magadfajták mondogathatják azt a történelemre, hogy közhely. Bohóc vagy.
8/34 anonim válasza:
11 egy szóval sem írtam hogy közhely csak már értelmetlen felhozni nem azok vannak hatalmon akik akkor a rendszerek is mások, fegyverek, célok minden.
Bohócozni meg anyádat, vagy apádat bohócozd, vagy állj tükör elé és amit látsz azt, ezen utóbbival például legalább nem tévednél.
9/34 anonim válasza:
#9 én pl Koreai telefont használok.
Sőt mindenből kerülöm a Kínai termékeket. Ha venni akarok valamit, az első dolgom azt megnézni, melyik termék Kínai, és azt biztos nem veszem meg.
Orosz termékeket meg eddig sem nagyon láttam a boltokban (nem véletlenül, ugyanis az Oroszok hetven évvel vannak lemaradva és csak nyersanyagban nagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!