Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orosz nép meddig viseli...

Az orosz nép meddig viseli el, hogy Putyin miatt lassan Észak Korea szintjére lövik vissza őket? Semmilyen nyugati termék, semmilyen sportesemény, pénzügyi szankciók. Mindenkit meg Putyin sem börtönözhet be. Igaz ő a 7 éveseket is rá mögé dugta már.

Figyelt kérdés
Ne gyertek azzal, hogy nincs szükségük nyugati termékekre, mert az aljas propaganda lenne. Aki ilyet ír próbálja ki.
2022. márc. 2. 13:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
31%
Kipróbáltam. 30 éven át csak szovjet és magyar termékeket használtam. Besült a nagy poén kis krapek? :D
2022. márc. 2. 13:45
 2/34 anonim ***** válasza:
22%
Nyugat felől még jó idő vagy jó ember nem jött. Ezt jól jegyezd meg!
2022. márc. 2. 13:47
 3/34 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg nincs szükségük, rövid időre a nyugati cégek belföldi privatizációja orosz részre megoldja az egész problémát, hosszú távon meg ott van kína. Igazából hosszú távon nem lesznek elvágva a külvilágtól.
2022. márc. 2. 13:48
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
#7 legszívesebben végig mennék az elmúlt 24 évemben látott és hallott összes emberen aki 56-ot emlegette, hogy most is nagy szája van. Valahogy nem köszön vissza most ez a retorika sehol, én legalábbis nem látom.
2022. márc. 2. 13:55
 5/34 anonim ***** válasza:
23%
Jelenleg kínait használok, pont mint mindenki más, de ha lesz orosz,(és meg is tudom venni a nyugati diktatúra kellős közepén) akkor szívesen kipróbálom, az orosz telefont is :)
2022. márc. 2. 13:57
 6/34 anonim ***** válasza:
26%
8-as dehogynem, minden 5-10. válasznál megjelenik valami hülye aki 56-ot hozza fel, csakhogy semmi értelme, már nem az a világ van még oroszoknál sem.
2022. márc. 2. 13:58
 7/34 anonim ***** válasza:
30%
#10 a magadfajták mondogathatják azt a történelemre, hogy közhely. Bohóc vagy.
2022. márc. 2. 14:01
 8/34 anonim ***** válasza:
21%

11 egy szóval sem írtam hogy közhely csak már értelmetlen felhozni nem azok vannak hatalmon akik akkor a rendszerek is mások, fegyverek, célok minden.

Bohócozni meg anyádat, vagy apádat bohócozd, vagy állj tükör elé és amit látsz azt, ezen utóbbival például legalább nem tévednél.

2022. márc. 2. 14:07
 9/34 anonim ***** válasza:
79%

#9 én pl Koreai telefont használok.

Sőt mindenből kerülöm a Kínai termékeket. Ha venni akarok valamit, az első dolgom azt megnézni, melyik termék Kínai, és azt biztos nem veszem meg.

Orosz termékeket meg eddig sem nagyon láttam a boltokban (nem véletlenül, ugyanis az Oroszok hetven évvel vannak lemaradva és csak nyersanyagban nagyok)

2022. márc. 2. 14:09
 10/34 anonim ***** válasza:
42%
Bohóóc.
2022. márc. 2. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!