Milyen jogon merészelitek azt mondani, hogy Márki Zay Péter az Gyurcsány Ferencnek az embere?
"És igen még kamasz vagyok." - Le se tagadhatnád.
Tényleg túl sok mindent idehánytál, csak pár tévedés:
Ahogy már írták Karácsony soha nem volt MSZP tag, Miniszterelnök jelöltjük volt ("a fa@sznak vállalatam el "- értékelte később,de tavaly megint elvállalta volna. Mi a f@szank, mégis?)
Viszont már 2004-ben GyF tanácsadója volt.
Hogy a Jobbik a legjobb párt, az a te értékelésed. Az alapszabálya visznt tiltja (ma is), hogy bárkivel öszefogjanak, akinek az egykori MSZMP-hez köze volt.
Akkor álltak közel 20%-os, kb 1 millió szavazóval.Vona kezdte elcukiskodni és Jakab rúta fel mindenestől: így jutottak a 10% közelébe.
Szerintem nem olyan jó párt, de az az én véleményem. A tény az, hogy ügyetlenül politizál, mert elvesztette a súlyát.
A világ nem egy korosztályé, felejtsd ezt el.
Az én gyerekeim 18-30 között vannak, ezért még 60-70 évre elég közvetlenül érintett vagyok a világ sorsábnan, ha élek, ha nem.
Sőt, jó sokan is vannak, tehát néhány gyerekük nekik is lesz. Azok életéért is felelős vagyok, Kicsi részben, de nyilván.
Lehet, te meg impotens vagy, vagy meddő, így aztán 100 év múlva már semmi nyomod nem marad a világban. Cool, man!
A főnök a legerosebb párt elnöke. Ez Gyurcsány. Márkinak nincs semmilyen hatalma. Az igazi hatalma a DKnal összpontosul. Ez nem elnöki hanem parlamentaris demokrácia. Nálunk az elnöknek csak akkora a hatalma, mint a frakciója. Márkinak nincs és nem is lesz.
Na ezért Gyurcsány embere. Szóban kiáll ellene. Közben meg aki rá szavaz. Az valójában Gyurcsányra szavaz.
Kormányrakerülésüknek kicsi az esélye, ugyanis nálunk a baloldal igazi hazaárulokbol áll, akik még amatőr politikusok is ráadásul. Márki minden nap mond valami baromságot, aztán megmagyarazza másnap hogy nem is azt mondta. Folyamatosan hergeli az elvakult baloldali híveket. Akik követik , csak nem tudják szegények mennyire át vannak vágva már megint. (mint 2006 ban is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!