Gyerekek, szerintem emlekezzunk meg az ukran civilekrol, mert ami most jon nekik Kiev-ben, az kb. nepirtas lesz?
Figyelt kérdés
5km hosszu TOS1 -es gepeket kuldenek az oroszok.
Ha latott rola video valaki, akkor csak egy par ilyen szetszed egy nagyobb mezot. Ebbol 5km hosszu....
Millios halalozasok lesznek artatlan emberek, civilek, gyerekek, anyak, apak...
b*szki...
2022. febr. 27. 23:11
1/14 árokpart válasza:
Megcsinálzák a politikusaink azt a bizonyost. Komolyan mondom lassan már el kell költözni innen Európából, hogy normális életet lehessen élni.
2/14 anonim válasza:
Én csak az állatokat sajnálom. Az ember áldozatot nem.
3/14 anonim válasza:
Ha ezt megteszi Putyin, a NATO a földdel teszi egyenlővé Oroszországot, annak minden lakójával... Szóval ne szarj be.
4/14 anonim válasza:
Holnap béketárgyalás lesz Minszkben. Várjuk ki, miben állapodik meg Putyin meg az a Zelecsenkó, vagy hogy a bánatomba hívják az ukrán elnököt.
5/14 anonim válasza:
#3 Ukrajna miatt a NATO sosem fogja kirobbantani a világháborút. Ha 10 millió embert megsemmisít Putyin, akkor sem. Ha lesz vh. akkor az orosz oldalról lesz kezdeményezve.
6/14 árokpart válasza:
Kérdező a CNN-en vagy a SKY-news-on nyomon lehet követni az eseményeket?
7/14 A kérdező kommentje:
youtube on lehet
2022. febr. 27. 23:18
8/14 anonim válasza:
5 km hosszú gép? Ejha! És hány hektolitert ittál előtte? XD
9/14 anonim válasza:
#4 Az a béketárgyalás amelyről maga Vlogyimir Zelinskij nyilatkozta azt, hogy ő maga nem vesz részt rajta, csupán küld néhány embert azért, hogy ne mondhassák azt, hogy ő nem tett meg mindent.
Szó szerint így nyilatkozott az ukrán elnök. Ezek után én annyira nem reménykednék békében.
10/14 anonim válasza:
felfegyverezték a lakosságot így az is célpont lett. Még csak háborús bűnnek sem lehetne nevezni ha szarrá bombáznák őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!