Szerintetek Magyarország is bevonódik az orosz-ukrán háborúba? Bennünket is letámadnak?
Valószínűleg igen. Sőt, nem valószínű hanem biztos. Nézd meg ezt:
Ha Putin bemegy lengyelbe a Nato bele fog nyúlni. Az meg te is tudod mit jelent.
EU-ban a magyarok az oroszok legfőbb szövetségesei, ezért is kaptak kedvezményes gázárat a moszkvai orbán látogatás után.
Én úgylátom ha le is rohanják európát, a magyaroknak fel lesz ajánlva a csatlakozás lehetősége, aztán Szásával az élen leuraljuk az EU-t.
Nem. Az Oroszok kb. bármelyik országot előbb támadnák meg a térségben, mint Magyarországot.
De szerintem Ukrajnán kívül amúgy valszeg egyiket sem fogják.
"Az Oroszok kb. bármelyik országot előbb támadnák meg a térségben, mint Magyarországot."
Mert az édestestvéreink.
világháború lesz, ne legyen igazam, de sztem elkerülhetetlen lesz.
és nem szabad abba a hibába esni, mint 39-ben,h. senki nem vette túl komolyan a veszélyt... putin korunk hitlere, nem a gas chamber, hanem az atom ássa meg a sírunkat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!