Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Magyarország is...

Szerintetek Magyarország is bevonódik az orosz-ukrán háborúba? Bennünket is letámadnak?

Figyelt kérdés
Két kicsi gyerekem van és félek...

2022. febr. 27. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem csak Magyarország, hanem több ország is
Vége lesz hamarosan a háborúnak
32 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem lesz semmi itt. Félelem helyett inkább olvass, tájékozódj.
2022. febr. 27. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
11%

Valószínűleg igen. Sőt, nem valószínű hanem biztos. Nézd meg ezt:

[link]

Ha Putin bemegy lengyelbe a Nato bele fog nyúlni. Az meg te is tudod mit jelent.

2022. febr. 27. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

EU-ban a magyarok az oroszok legfőbb szövetségesei, ezért is kaptak kedvezményes gázárat a moszkvai orbán látogatás után.

Én úgylátom ha le is rohanják európát, a magyaroknak fel lesz ajánlva a csatlakozás lehetősége, aztán Szásával az élen leuraljuk az EU-t.

2022. febr. 27. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Senkit nem érdekel ez a nyomorúságos légypiszok ország értsétek már meg.
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Az Oroszok kb. bármelyik országot előbb támadnák meg a térségben, mint Magyarországot.

De szerintem Ukrajnán kívül amúgy valszeg egyiket sem fogják.

6/12 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy az egyes írja. Oroszorszagnak nem érdeke megtamadni magyarorszagot, eleve unios es nato tag, az csak vilaghaboruhoz vezetne, egy vh megnyereshez oroszorszag kevés egesz europa es amerika ellen. Aztan lehet, hogy annyira nem kevés, de egyedül sok orszag ellen nem fog haboruzni, az meg megintcsak ki tudja hogy kina tamogatja e oroszorszagot a haboruban.
2022. febr. 27. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

"Az Oroszok kb. bármelyik országot előbb támadnák meg a térségben, mint Magyarországot."

Mert az édestestvéreink.

2022. febr. 27. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Ne félj!
2022. febr. 27. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
15%

világháború lesz, ne legyen igazam, de sztem elkerülhetetlen lesz.

és nem szabad abba a hibába esni, mint 39-ben,h. senki nem vette túl komolyan a veszélyt... putin korunk hitlere, nem a gas chamber, hanem az atom ássa meg a sírunkat....

2022. febr. 27. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok benne biztos, hogy Putyin nem akarja a NATO-t megtámadni, nekem úgy tűnik, hogy csak ürügyet keres.
2022. febr. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!