A régi nagyöreg magyar politikusok,elvtársak miért nem beszéltek ha nem is perfecten valamilyen nyelvet? Mert amúgy egyáltalán nem tudtak semmit(sem oroszt,sem angolt) .. Mindig tolmácsgép volt a fülükben emlékszem. Miért?
De ne térjünk el a kérdéstől..
Én vagyok a kérdés kiíró.. Így az én kérdésemre kell válaszolni,, nem pedig fordítva.
Ha pedig nincs érdemleges hozzá szólás, az se baj.. Akkor nem kell válaszolni/írni olyat ami esetlegesen eltér a témától.
Előre is köszönöm.
Tehát tudsz Oroszul. Akkor viszont tudnod kell hogy nem csak egy nyelvet kell megtanulnod, hanem gyakorlatilag újra kell tanulnod írni-olvasni is!
Az angolban nincs olyan betű, amit mi ne használnánk.
Figyelj!
Èn nem az orosz nyelv nehézségèt vonom kètsègbe,mert ahogy tudjuk,ès te is említetted,teljesen más az írásrrendszere is stb..
Oke,,ez tiszta sor,èn ezt soha nem tagadták.
De akik anno tanulták tényleg perfect szinten,azoknak a kisujjukba kellett,hogy legyen ès audiotolmacs füles nèlkül hallásra kötelezően meg kellett,hogy èrtsèk az aktuális beszélgetést ott az adott politikai asztalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!