Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarják besoroztatni a...

Miért akarják besoroztatni a magyar fiatalokat?

Figyelt kérdés
Egyes öreg emberek(főleg férfiak) azt szorgalmazzák, hogy a magyar fiatalokat sorozzák be katonának, és küldjék ki az ukrán frontra harcolni az oroszok ellen. Kérdem én, hogy miért akarják ezt? Ennyire utàlják a fiatalokat, vagy miért szeretnék veszélyeztetni a magyar fiatalok életét? Ráadásul egy olyan háborúban, ahol egyik félhez sincs semmi közünk, azon kívül, hogy európai mindkettő. Ha csúnyán akarnék fogalmazni, akkor azt írnám, hogy miért más fszával akarják a csalánt verni?

2022. febr. 27. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
bolond alkoholista nyuggerek szoktak dobálózni a sorkatonasággal. vagyis azzal a tevékenységgel, ahol jól megtanulhattak lopni, csalni, hazudni, szivatni, átverni a másikat. mellé azt képzeli mind magáról hogy Rambóként tudnák megvédeni az országot, mert ellövettek velük 4*5 töltényt meg gránát imitálásképp krumplit dobálhattak. elmész egy 30 ezres élménylövészetre és 20x annyi töltényt lőhetsz mint amennyit ők összesen. a legtöbb azt se tudná a puska melyik felét fogja az ellenfélre, magát lőnék fejbe szerintem. meg hát ugye mehetnek kapálni/gyárba is, hiszen semmi más nem számít munkának. mondom ezt úgy, hogy gyárban dolgozom gépészmérnökként. de hát ezzel meg az utolsó szó a probléma, mer nagyképű tudatlan ugye minden diplomás.
2022. ápr. 5. 08:59
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. mármint természetesen MI mehetünk mindannyian gyárba dolgozni, szerintük :)
2022. ápr. 5. 08:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Ők képzelt ellenséggel harcoltak anno, most viszont azt várnák el tőlünk, hogy menjünk neki a világ egyik legerősebb hadseregének, a biztos halálba. Felháborító a hozzáállásuk.
2022. ápr. 5. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!