Az oroszok -tegyük fel- nem állnak meg a magyar határnál, hanem tovább jönnek. Elkezdik küldeni a behívókat? Te elmennél harcolni?
Én oroszok oldalán harcolnék.
Amerikáért és ukrán nácijaikért soha
Az Orosz is birodalmat épít.
Nem mennék harcolni
Akik nem akarnak a Birodalom részei lenni és ezért az Oroszok oldalán harcolnának, azok azért ugye tudják azt, hogy az oroszok megszállnának újra és egy csicska kis bábállamot csinálnának belőlünk? Nyugat oldalról nem igen voltunk még megszállva. Vagy szerintetek most egy német vagy francia gyarmat lennénk? Vagy nem tudom. Az oroszokkal meg majd a szabadságot fogjuk kapni? A Nyugat mégis hogyan szállt meg Minket? Az Oroszokkal több kézzelfogható emlékünk van a megszállást illetően.
De Valaki világosítson fel, hogy milyen előnyünk származna abból, ha az oroszok oldalán harcolnánk és orosz megszállás alá kerülnénk?
“Én oroszok oldalán harcolnék.
Amerikáért és ukrán nácijaikért soha“
De az orosz birodalomért harcolnál? de sok idióta nyugatfóbiás van itt…
#6 A valódi hazaárulás az lenne, ha az ellenségeink és kizsákmányolóink oldalán harcolnánk.
#8 Ha nem tűnt volna fel, a nyugati Birodalom gyarmata vagyunk. Szarért-húgyért dolgozunk a multiknak, ők kitalicskázzák innen a pénzt és a megtermelt javakat, nekünk meg drágán eladják a legócskább szemeteiket. Ezt hívják gyarmatosításnak. Oroszország soha nem szállt meg minket, csak a Szovjetunió, de még az is jobb volt ennél, mert a mostani rabszolgasorshoz képest egy fokkal jobban éltünk, és enyhébb volt a diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!