Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oroszok -tegyük fel- nem...

Az oroszok -tegyük fel- nem állnak meg a magyar határnál, hanem tovább jönnek. Elkezdik küldeni a behívókat? Te elmennél harcolni?

Figyelt kérdés
Kívancsi vagyok, mennyi "nagy magyar" hazafi dobná oda az életét idióta politikusok játszmájáért.
2022. febr. 27. 09:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Egy keleti ad?"

:DDD A magyar cég b*ssza át a magyar munkavállalót és vállalkozást. Nem egy munkaügyi perben képviseltem, és ez a tapasztalatom. De ez hazugság, meg a multi kizsákmányol. Ha a hívek ismernék a valóságot, rég fejbe lőnék magukat.

2022. febr. 27. 10:51
 22/24 anonim ***** válasza:
#20 Ja, a 13. havi fizetéssel együtt pont eleget fizetnek ahhoz, hogy ne halj éhen.
2022. febr. 27. 10:51
 23/24 anonim ***** válasza:
16. Te senkit nem érdekelsz, legfőképp az oroszokat nem. Kifejtettem, ha az oroszokkal harcolnál egy ilyen helyzetben, hazaáruló lennél. Nem én találok ezt ki, hanem a btk szabályozza. Az, hogy ezt te nem érted, ne haragudj de nem az én problémám.
2022. febr. 27. 10:59
 24/24 anonim ***** válasza:

22 Az oroszok a 13. havi fizetés nélkül is híznak, mint a disznók, ugye? Mert ott kolbászból van a kerítés. Ott nincs szükség ilyenekre. Oroszország mindig is Világ első volt gazdaságilag és a társadalom jólétét tekintve.

Bezzeg a csúúúnya rossz Nyugat. Ahol mindig éhezések voltak, jegyre kapsz kenyeret. Magyarország is egy fertő. Halmokban állnak az éhen haltak Brüsszeltől végig Pécsig minden utcán és utcasarkon. Ez a fertő Nyugat... Középkori életszínvonal. Erről híres.

Oroszország a jövő!

2022. febr. 27. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!