Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvénytelen szavazat mi a...

Sulek Péter kérdése:

Érvénytelen szavazat mi a véleményetek róla ? többi lent.

Figyelt kérdés
Sokan gondolkodtam kire szavazzak. Ellenzéki voltam,de nagyon amatőrök,szétszabdaltak,nem szeretném őket támogatni. Fidesz túl korrupt,meg propagandista az sem tetszik. Mi Hazánk túl szélsőséges,Kutyapárttal negatív kapcsolatom van összevesztem velük. Gattyán meg ezek kicsik. Meg azt vettem észre egyik sem képviselt engem az elmúlt 4 évben,most meg mind keres,hogy szavazzak rá,utána megint le leszek szarva 4 évig :) szóval teszek egy nagy X-et a lapra és ráírom hogy érvénytelen. nektek mi a véleményetek erről,van aki hasonlóan érzi ? köszönöm a válaszoakt jó éjt sziasztok :)

2022. febr. 26. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Hülyeség.

Ha nem akarsz egyik jelöltre se szavazni akkor egyszerűen ne szavazz egyik jelöltre se.

Miért nem nézed meg inkább melyik jelölt lenne az aki leginkább elfogadható számodra?

Nem csak pártlistákra lehet szavazni, helyben egyéni jelöltek is indulnak függetlenként vagy helyi szervezetek , amik inkább helyi ügyekkel szeretnének foglalkozni nem országos politikával.

Pártlistát sem csak ezek a pártok indítanak majd akiket felsoroltál.

Egy párt azért kicsi, mert ADDIG kevesen szavaztak rájuk és pont attól lesznek nagy párttá, hogy nem gondolták azt az emberek, hogy csak mert még kicsik nem is érdemes szavazni rájuk.

Szavazz arra amelyik hozzád legközelebb áll és ne foglalkozz azzal, hogy MOST a választások előtt mekkora! A fidesz úgy került 1998-ban kormányra, hogy előtte alig 6%-os párt volt a parlamentben, a jobbik az első választásán még a MIÉP-pel együtt sem érte el a parlamenti bejutáshoz szükséges 5%-t, a rá 3 évvel következő EP választáson meg már 15%-t szereztek.

Ha már veszed a fáradtságot és elmész szavazni akkor ne a kukába dobd azonnal ezt a jogodat, hanem válassz!

2022. febr. 26. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:
29%
Igazi csegevara vagy!
2022. febr. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!