Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvénytelen szavazathoz mit...

Sulek Péter kérdése:

Érvénytelen szavazathoz mit szóltok a 2022-es választáson ?

Figyelt kérdés
Az az igazság az ellenzékben csalódtam,de Márky-Zay Péter szimpatikus.A Fidesznek is vannak jó ötletei,de a korrupció,meg egyéb propaganda problémák miatt nem szimpatikusak. Magyar kétfarkú kutyapárt is tetszik Volner párt. Nem tudnék lelkiismeretesen szavazni egyikre sem,arra gondoltam mind a 4-et behúzom.érvénytelen. Mégis elmentem szavazni,de kimutattam,hogy nem tudok kire. Mi erről a véleményetek ?

2021. okt. 20. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Pont leszarom.
2021. okt. 20. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Érvénytelenül akkor érdemes szavazni, ha nincs egyetlen párt sem, ami megfelelően tudna téged képviselni, mert ez a jelentése.

Ha nem tudsz dönteni, akkor próbald meg valahogy. Dobj kockával.

2021. okt. 20. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen korrekt, bár a statisztikában ez nem fog megjelenni, csak az, hogy érvénytelen.
2021. okt. 20. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Az a kérdés, hogy melyik a legjobb az országnak. A fidesz tuti a legrosszabb, biszont ha nem szavazol Márki-Zayra, akkor tuti a fidesz marad.
2021. okt. 20. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Ennyire nem lehettek buták, hogy még mindig azt hiszitek, lehet majd márkizajra szavazni. Nem lesz a neve egyetlen cédulán se. Pártokra, pártszövetségekre lehet szavazni, meg képviselőjelöltekre.
2021. okt. 20. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Egészségedre.
2021. okt. 20. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
Én rajzolok egy külön rublikát, aztán fölé írom: Donald J. Trump, majd pedig behúzom az X-et!
2021. okt. 20. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Egészségedre, de még nem lesz ilyen érvénytelen szavazatból több százezer addig nagyon nem lesz visszhangja. De még ha lenne is ilyen attól még a választást megnyerő párt simán tenne erre magasról, hogy nagy az elégedetlenség minden politikai párttal szemben.

Most erre jó példa lesz a listaállítás, mert lehet MZP ilyen protestszavazatoknak hála lett miniszterelnök jelölt de ettől még a DK, MSZP, Jobbik ... ugyanúgy be fogja nyomni listára az ő ki embereiket.

2021. okt. 20. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem meg az lenne a legjobb ha senki nem menne el szavazni.Ha 0% lenne a részvételi arány.
2021. okt. 20. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
21%
Az is Viktorta felé vinné a prímet, tehát Viktortának mindenféleképen nyert az ügye.
2021. okt. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!