Legszentebb jogom érvénytelen szavazatot is leadni ápr 3-án ha úgy kívánom? Elvitatható ezen jogom?
Felvilágosítást kérek.
Állampolgárként jogom van szavazni, ez nem kérdés.
Jogom van arra szavazni akire csak akarok ez nem kérdés.
Jogom van-e tudatosan és akaratlagosan érvénytelen szavazatot is leadni? Szerintem igen, és senki se vonhatja kétségbe ezen jogomat.
Más megközelítésben: akinek ez nem tetszik, tehet egy szívességet. Mivel nem szankiconálható így akinek nem tetszik, bő nyállal leszophat.
Gyerekes provokátor vagy.
Az érvénytelen szavazat azzal egyenlő, mintha el sem mennél.
Ki nem xarja le?
Ezt miért nem annak írod, mondod, aki vitatja ezt a jogod?
Megkérdezted, megválaszoltad magadnak, sőt még nem tetszésedet is nyilvánítottad e jogod kétségbevonója felé; ennek itt mi értelme van?
Megteheted de semmi ertelme. Feleslegesen elmesz, sorban allsz, varakozol majd mehetsz haza. Ha esetleg kocsival mesz uzemanyagot pazarolsz. Penzedbe kerul egy ervenytelen szavazat ami pont ugyanannyit er mintha el sem mennel.
A szamlalaskor senki se fogja tudni es amugy sem erdekelne senkit mekkora anarchista vagy.
a 7 válaszolóból 1 van aki képes volt felfogni a kérdést. 1.
TAPS!!
Itt van ez a gyökér pl:
"Megteheted de semmi ertelme. Feleslegesen elmesz, sorban allsz, varakozol majd mehetsz haza. Ha esetleg kocsival mesz uzemanyagot pazarolsz. Penzedbe kerul egy ervenytelen szavazat ami pont ugyanannyit er mintha el sem mennel."
EZ mind igaz, de ÉN NEM EZT KÉRDEZTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!