A fideszeseket mit gondolnak, ez a kampányszöveg már nem mindennek az alja?
2022. febr. 26. 18:31
11/21 anonim válasza:
10es, lehet cukrozni a szart, de ne legyünk már nyugatiak! Ha valaki buta, buta. Nincs azzal sem semmi baj.
12/21 A kérdező kommentje:
#11: Ha buta lenne, nem szerzett volna annyi diplomát. De látom nem érted a lényeget és hogy mi a fő probléma ezzel a történettel.
2022. febr. 26. 18:49
13/21 anonim válasza:
12, attól hogy valakinek van diplomája, még nem lesz automatikusan okos.
Mondom ezt szintén diplomásként.
14/21 A kérdező kommentje:
#13: És csak nem érted :D
2022. febr. 26. 18:53
15/21 anonim válasza:
14, értem a problémád, de a "gombázás", a "zsidózás", a szexizmus, a "fogyatékosok" és hasonlók után, vicces hogy a buta jelzőn kibuksz.
16/21 anonim válasza:
Most minek erőlködsz kérdező? Feltettél egy kérdést és egyértelmű választ kaptál, hogy a fideszesek nem gondolkodnak általában. Ha valaki h*lye akkor az is is marad.
17/21 A kérdező kommentje:
#16: Gondoltam azért nem mindenki ennyire elfogult a Fidesz oldalán sem, de sajnos be kell látnom, hogy túlságosan jóhiszemű voltam.
2022. febr. 26. 18:58
18/21 anonim válasza:
Ezzel én még sehol nem találkoztam, csak most itt, abszolút nem ezen van a hangsúly. Amúgy az Orbán Viktor fiatal koráról terjesztett ellenzéki rágalmak semmivel nem jobbak, sőt.
19/21 anonim válasza:
#17 és látod ilyenkor meg beindul az ujjal mutogatás meg a "de mé az is csinájja" című történet.
20/21 mindentudó99 válasza:
#17 MZP-t még az ellenzékben is sokan utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!