Tegnapi hír! Ez már tényleg az alja, nektek nem furdul fel ilyenkor a nyomrotok?
Figyelt kérdés
A cikk írója miért nem vállalja a nevét, ez is olyan lehet mint a Dani baba a mikrófonjával? 😹
A sok gyökér meg ugrik rá...😹
2021. ápr. 23. 13:44
2/8 anonim válasza:
A fidesz-szintű embereknek szól!
3/8 anonim válasza:
Átlagos nap az agymosó médiában.
4/8 Rothadó Narancs válasza:
És ez a kanális milliárdokat kap.
5/8 anonim válasza:
Én például egész eddig nem is hallottam róla (most se nyitottam meg, csak láttam a linkben a Sorost) úgyhogy nem, nem fordul fel a gyomrom.
Neked se fordulna fel, ha nem foglalkoznál ilyenekkel.
6/8 anonim válasza:
A NER-es médiában ez az egyik legfelháborítóbb, hogy a gerinctelen $zarok akik megírják a megrendelt cikkeket még a nevüket sem merik aláírni...
7/8 A kérdező kommentje:
De mi köze lenne “szerencsétlennek” a Natohoz? 😹
Már mindebhez is van köze?
Érdekes arról nem olvastam náluk, hogy Putyin elvtárs “besegített” Trumpnak, de egy független magánmédia, akit magánemberek pénzelnek kiakadtak, hogy a demokraták mellé álltak, ez is szánalmas.
A média azt tesz amit akar, de a beleavatkozás az nagyon gáz
Bizony ez egy “tita” 😹
2021. ápr. 23. 14:20
8/8 anonim válasza:
Már épp kezdtem hiányolni az öreget, hát nem kiderül, hogy átvette már a NATO felett is az uralmat... 😆🙃😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!