Budapesten miért nem szeretik a Fideszt?
#17: Nem tudom eldönteni, hogy most hülyéskedsz, vagy komolyan beszélsz? Remélem, hogy az előbbi.
#11: Ne azt nézd, hogy a Fidesz mit mond róla, illetve amit ők eléd tálalnak (ilyen a TV2 is), mert tőlük csak rosszat fogsz hallani. Ha kíváncsi vagy rá valójában, akkor őt hallgasd meg és rájössz, hogy semmi nem igaz abból, amivel vádolják.
Nyugi, csak trollkodok. Én is vidéki vagyok és egyszerűen kiakasztanak engem is már az ilyen emberek. Sajnos a családtagjaim is ilyenek. Ezt a sok baromságot, amit leírtam nem én találtam ki, ők tolják ezt nekem. Konkrétan elhangzottak.
Egyébként az M1-ben nincs igazatok. Arra a kutya se kíváncsi itt falun se. Az igazi probléma a TV2, meg a Facebook hirdetések. A TV2-n a Tények borzalmas, de Gönczi Gábornak valamiért elhiszik amit mond. De alapvetően nem is ezeket nézik, hanem a showműsorokat (Sztárban sztár és társai), csak hogy a szünetekben ott is megy az agymosás. Kimegyek wc-re és már attól felhúzom magam, hogy hallom mi megy anyám tévéjén. Egész nap megy a propaganda és nem csak választási időszakban, hanem mindig.
Reménytelennek látom a Fidesz leváltását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!