Melyik alacsonypadlós busztípust szeretitek jobban Budapesten?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 00:40
A kérdező szavazást indított:
Volvo
Van Hool
Mercedes Citaro/Conecto
22 szavazat
1/8 anonim válasza:
MAN Lion’s City. Nem is értem, miért maradt le a listáról.
2/8 anonim válasza:
A MAN Lion’s City A21 és a Mercedes Citaro Budapest két legjobb busza, így ezeket imádom a leginkább.
3/8 anonim válasza:
A Conectot ne említsd egy lapon a Citaroval, mert sértő a Citarora nézve.
4/8 anonim válasza:
Amúgy sosem ertettem a Conectókkal mi a gond.
5/8 anonim válasza:
Elsősorban az, hogy egy döccenő, és annyi felé remeg a busz, ahány alkatrésze van. Nem ritka, hogy az utastérben az alkatrészek közé újságpapír van benyomkodva. Egyszerűen silány minőségű az egész.
6/8 anonim válasza:
A budapesti Conectokat nem ismerem, de utaztam velük más városokban, bár tényleg szar úton nyikorognak a műanyagok, de amúgy nagyon kényelmes ülésű, jó buszoknak tűnnek nekem, meglepően erős motorral. Persze biztos attól is függ, ki hogy rendeli őket.
7/8 anonim válasza:
Nem "magyarútra" lettek tervezve. E'vvan. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!